Dodaj do ulubionych

Godziny strachu :-))))

24.09.05, 11:27
Piękne jest to zaprawdę. :-) Strach blady padł na naszą waaadzę :-))) Strach,
że w naszym mieście może nastąpić mentalnościowy przełom, strach bo urywają
sie układy, strach bo jeden z kandydatów żarskich może osiągnąć przyzwoity
wynik w wyborach.
AJAAJAJAJAJ :-)) Piękne to chwile. :-)
Rozmumiesz Mariusz - prawda?
pzdr
Obserwuj wątek
    • p_e_k_o Re: Godziny strachu :-)))) 24.09.05, 11:57
      pawel.zary napisał:

> Piękne jest to zaprawdę. :-) Strach blady padł na naszą waaadzę :-))) Strach,
      > że w naszym mieście może nastąpić mentalnościowy przełom, strach bo urywają
      > sie układy, strach bo jeden z kandydatów żarskich może osiągnąć przyzwoity
      > wynik w wyborach.
      > AJAAJAJAJAJ :-)) Piękne to chwile. :-)
      > Rozmumiesz Mariusz - prawda?
      > pzdr

Pawle, spokojnie, zaczekaj jeszcze dwa dni :)
      Otworzyłeś już szampana?

-
      --
      BLUEBOX.zary.com.pl
      WOJNA.zary.com.pl
      • pawel.zary Re: Godziny strachu :-)))) 24.09.05, 15:37
        p_e_k_o napisał:

> Pawle, spokojnie, zaczekaj jeszcze dwa dni :)
        > Otworzyłeś już szampana?
        >

Spokojny jestem jak nigdy :-) Szampana nie lubię. Cieszy mnie obecna chwila (od
        miesiąca conajmniej) bez względu na wynik.
        Jeżeli doczekam jeszcze jutro UPADKU POSTKOMUNIZMU w Polsce, to mi wystarczy.
        :-)
        pzdr

>
        • nufo Re: Godziny strachu Pawła- a jak nie wyjdzie ? 24.09.05, 17:28
          Zaczynam odnosić wrażenie, że Pawłowi już pomieszało się wszystko w biednej,
          umęczonej głowie.
          I nie chodzi tu nawet o całkowity brak skromności i realnej samooceny.
          Pycha oczekujących na zwycięstwo pozwala z wielką dokładnością przewidzieć
          scenariusz po ewentualnym zwycięstwie.
          Tusk już się mianował prezydentem, Bachalski senatorem, Paweł już według
          siebie wygrał wybory w Żarach.
          Divide et impera !
          I tak ktoś będzie musiał, jak to już wcześniej bywało, po nich posprzątać, bo
          jak zwykle spaskudzą wszystko, co tylko się da.
          SLD-owskie kolesiostwo to pestka przy tym, co zapowiadają ( czynami, a nie
          słowami ) PO-tencjalni PO-słowie i ich PO-plecznicy
          Przyjdzie zwiewać z tego kraju :-(

• croolick Re: Godziny strachu Pawła- a jak nie wyjdzie ? 24.09.05, 20:10
            hmm, "godziny strachu" jak SLD nie wejdzie do Sejmu to naprawde moze nastapic
            "przelom mentalny". Bedzie to szansa dla innych partii lewicowych a "w terenie"
            okaze sie ilu to jest lewicowcow...
            • pawel.zary Re: Godziny strachu Pawła- a jak nie wyjdzie ? 24.09.05, 20:51
              croolick napisał:

> Bedzie to szansa dla innych partii lewicowych a "w terenie"
              > okaze sie ilu to jest lewicowcow...

To prawda. Zobaczymy - wyjdzie szydło z worka. Bedzie czas na tworzenie nowej
              formacji na lewicy, ale w warunkach "bez układów, znajomości i władzy". Czas na
              normalność i ludzi idei.
          • pawel.zary Re: nufo - nie denerwuj się, świat się nie zawali 24.09.05, 20:45
            nufo napisał:

> Zaczynam odnosić wrażenie, że Pawłowi już pomieszało się wszystko w biednej,
            > umęczonej głowie.
            > I nie chodzi tu nawet o całkowity brak skromności i realnej samooceny.

A Ty przeczytałeś tekst ze zrozumieniem? Mam wątpliwość. Jak cokolwiek "nie
            wyjdzie", to "nie wyjdzie". :-) Trudno. Ja przyjmuję wszystko Z POKORĄ. Są
            ważniejsze sprawy od mojej skromnej osoby - nie jestem kandydatem na prezydenta
            czy premiera - nie przesadzaj.

> Pycha oczekujących na zwycięstwo pozwala z wielką dokładnością przewidzieć
            > scenariusz po ewentualnym zwycięstwie.

Radość - radość, że zostanie ukrócona pycha i arogancja, to scenariusz na
            niedzielny wieczór. Radość i nadzieja. Koniec ery postkomunizmu.

> Tusk już się mianował prezydentem, Bachalski senatorem, Paweł już według
            > siebie wygrał wybory w Żarach.

A gdzież to tak i kiedy napisałem (że "według siebie ...")? Proszę przytocz
            fragment :-) Mam wrażenie, że w Twojej "biednej i umęczonej głowie" coś się
            jednak miesza.
            Nie denerwuj się nufo - świat sie nie zawali w niedziele po godzinie 20-tej.
            Nie zawalił sie przez ostatnie kilkanaście lat.

> > Przyjdzie zwiewać z tego kraju :-(
            >

Tak sie właśnie dzieje - młodzi i wykształceni ludzie uciekają z Polski. :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka