Dodaj do ulubionych

warkoczyki

05.07.06, 16:48
hej jesli ktos jest zainteresowany warkoczykami w żarach to podaje
namiary na dobrych i tanich, wiem ze ostatnio jest ta fryzura modna, ale cena
jest poprostu zniewalajaca w salonach(od 600zl do 1000zl), ja robilam za
200zl + musialam sobe sama kupic wlosy (wynioslo mnie to ok. 60zl. I co
najlepse - dojezdzaja do klijenta do domu.

polecam
podaje namiarki bo czesto jestem pytana o to

tej dziewczyny gg to 1191413 (przewaznie jest niewidoczna)
i meil kah_@op.pl
Obserwuj wątek
    • erykzary Re: warkoczyki 06.07.06, 02:04
      >>>+ musialam sobe sama kupic wlosy
      warkoczyki ze sztucznych włosów?!
      Choć należę niby do młodego pokolenia i różne dziwne rzeczy/działania rówieśników powinienem rozumieć to co raz bardziej wydaję mi się, że powienienm żyć conajmniej 50 lat wcześniej, jaka w tym radocha że przyczepisz sobie sztuczne kudły i będziesz w nich paradować po mieście...nie rozummiem...aż się boję mysleć co sobie będzie moja córka przyczepiała i gdzie...bez urazy do nikogo...
    • zocha_v_cello Re: warkoczyki 09.07.06, 20:11
      a jeżeli chcę tylko kilka warkoczyków?
      • erykzary Re: warkoczyki 10.07.06, 01:30
        zapuszczam włosy, a nie przyczepiam sobie jakiś tekstyliów! Jeszcze trochę to kobitki będą się z lalkami Barbie "wymieniać" kosmetykami <ironia> ale przecież o gustach się nie dyskutuję...niestety...
    • purpurowewlosy22 Re: warkoczyki 17.06.14, 21:54
      Witam bardzo serdecznie, jestem zainteresowana zrobieniem sobie warkoczyków. Pisała Pani że jest ktoś w Żarach kto mógłby to zrobić, pisałam na meila podanego przez Panią ale niestety nikt nie odpowiada. Nie ukrywam że zależy mi na czasie więc gdyby mogła mi Pani wysłać może inny namiar do tej Pani jak np.nr. tel to byłabym bardzo wdzięczna. Zakładałam już wcześniej warkoczyki i byłam z nich bardzo zadowolona jednak tamta Pani mieszka daleko ode mnie, dlatego też bardzo się ucieszyłam jak się dowiedziałam że ktoś robi to również w Żarach. Bardzo byłabym wdzięczna o szybką odp. Pozdrawiam ;)
    • debest3 Re: warkoczyki 21.06.14, 17:13
      reklama dźwignią handlu...."podaję numer bo mnie bardzo często proszą o to", no no

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka