boberzary 10.11.06, 18:21 Jakim prawem umieściłeś zdjęcie mojego autorstwa na swojej stronie?? Proszę o usunięcie zdjęcia. Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć. Przed umieszczeniem należało się spytać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lech_galik Re: Do Lecha 10.11.06, 19:05 sorki :) myślałem że jest to publikacja na licencji open source. to jak mam skasować linka do tej fotki? Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Do Lecha 10.11.06, 19:10 masz zedytowac artykuł usuwając zdjecie czyli kasujac wszystko w tagach [img] [/img] Odpowiedz Link Zgłoś
nika139 Re: Do Lecha 10.11.06, 21:25 boberzary napisał: > Jakim prawem umieściłeś zdjęcie mojego autorstwa na swojej stronie?? > Proszę o usunięcie zdjęcia. > Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć. > > Przed umieszczeniem należało się spytać! Bober! Mam takie same problemy, chociaż z kimś innym. Myślisz, że w wypadku opierania się delikwenta, zawiadomienie administratora załatwi sprawę? Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Do Lecha 10.11.06, 21:51 w takim wypadku zgłaszasz do administratora serwera gdzie dana strona sie znajduje naruszenie praw autorskich, i admin powinien usunąc daną rzecz ze strony, lub ewentualnie zablokowac strone ;] Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Do Lecha 10.11.06, 23:39 Ograniczony jesteś człowieku?? na to wychodzi! Żal mi Ciebie! Usuń to zdjęcie albo sprawa pójdzie do właścicieli bloga! Odpowiedz Link Zgłoś
janwer Re: Do Lecha 10.11.06, 23:54 Opatrzyłeś fotkę stosownym copyrightem? Jeżeli nie, to możesz co najwyżej prosić, ale prawa masz niewielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Do Lecha 11.11.06, 00:02 I w tym kłopot, ale dla tego człowieka to żaden kłopot. Bo przecież może ją przyciąć! Odpowiedz Link Zgłoś
janwer Re: Do Lecha 11.11.06, 00:11 Może przyciąć, jasne. Widać, że nie lubisz Lecha. Czepianie się drobiazgów kreuje wrażenie, że chcesz go za wszelką cenę zdyskredytować, nie mając żadnych naprawdę mocnych argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Do Lecha 11.11.06, 00:17 Pozytaj jego wypociny i pogadaj normalnie z nim. On jak wpada gdzieś to od razu pokazuję że to on rządzi i wszyscy mają go słuchać. Wszędzie widzi coś co by zmienił na swój sposób, tylko jak na razie nic nie zmienił i nie zmieni, bo jego pomysły nadają się tylko do jego wymyślonego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
janwer Re: Do Lecha 11.11.06, 00:24 Na żywo jest ciekawszy. Abstrakcyjne, utopijne pomysły też są potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Do Lecha 11.11.06, 10:49 Na żywo też miałem z nim sposobność. Jeden z najbardziej spokojnych ludzi na świecie. W tym zaćmił nas swoją inteligencją w sprawach na które nie ma zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
lech_galik Re: Do Lecha 11.11.06, 00:53 Oj bober bober aleś mi dziś frekwencję na blogu zrobił :) galik.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Do Lecha 11.11.06, 10:38 Ludzie wchodzą żeby zobaczyć moje zdjęcie. Twoje teksty nie nadają się do czytania bo kto będzie czytał takie pierdy. Oj zablokowali mi dostęp! to zapewne burmistrz wraz z Bobrem maczali tam palcami! Czepaiają się biednego Lecha, a on taki porządny i ułożony! Dlaczego nikt go nie słucha, przecież to ona ma rację!! Odpowiedz Link Zgłoś
bammbi Re: Do Lecha 14.11.06, 00:06 a cóż to za arcydzieło, gdzież można je podziwiać ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś