Dodaj do ulubionych

bezpieczeństwo na majówce

06.05.07, 16:26
Gdzie była policja albo inne słuzby porządkowe gdy banda pijanych ludzi katowała jednego człowieka oczywiscie "pod orzełkiem". Gdzie, nie jest tajemnicą zbiera się pseudo "elita" Żaran i łatwo załatwić sobie ciężkie obrazenia ciała. Ani ochrony, ani policji, która w suce powinna stać nieopodal górki z orzełkiem i dbać o bezpieczeństwo ucestników imprezy. A policję widziałęm tylko jak kierowali ruchem pojazdów... tam przynajmniej nikt ich nie pobije...
Obserwuj wątek
    • debest3 Re: bezpieczeństwo na majówce 06.05.07, 20:58
      mwb87 napisał:

> Gdzie była policja albo inne słuzby porządkowe gdy banda pijanych ludzi katował
      > a jednego człowieka oczywiscie "pod orzełkiem". Gdzie, nie jest tajemnicą zbier
      > a się pseudo "elita" Żaran i łatwo załatwić sobie ciężkie obrazenia ciała. Ani
      > ochrony, ani policji, która w suce powinna stać nieopodal górki z orzełkiem i d
      > bać o bezpieczeństwo ucestników imprezy. A policję widziałęm tylko jak kierowal
      > i ruchem pojazdów... tam przynajmniej nikt ich nie pobije...

a myślisz że Policja nie potrzebuje majówki?Ale ja mam takie wrażenie że oni
      mają cały rok majówkę...ale jeśli sie zapytasz o te ich nieróbstwo to usłyszysz
      tysiące powodów ,może pracownicy policji powinni być wybierani w wyborach
      powszechnych i dobrze opłacani ha ha
      • waldi123 Re: bezpieczeństwo na majówce 06.05.07, 22:31
        > a myślisz że Policja nie potrzebuje majówki?Ale ja mam takie wrażenie że oni
        > mają cały rok majówkę...ale jeśli sie zapytasz o te ich nieróbstwo to usłyszysz
        > tysiące powodów ,może pracownicy policji powinni być wybierani w wyborach
        > powszechnych i dobrze opłacani ha ha

moze nie wszyscy pracownicy policji, ale samego komendanta powiatowego to nie
        glupie by bylo.
    • p.e.k.o Re: bezpieczeństwo na majówce 06.05.07, 22:50
      mwb87 napisał:

> Gdzie była policja albo inne słuzby porządkowe gdy banda pijanych ludzi
      > katowała jednego człowieka oczywiscie "pod orzełkiem".

Może byli akurat w innym miejscu?
      Czy ktoś zadzwonił po policję, a policja zignorowała wezwanie?
      • debest3 Re: bezpieczeństwo na majówce 06.05.07, 23:33
        p.e.k.o napisał:

> mwb87 napisał:
        >
        > > Gdzie była policja albo inne słuzby porządkowe gdy banda pijanych ludzi
        > > katowała jednego człowieka oczywiscie "pod orzełkiem".
        >
        > Może byli akurat w innym miejscu?
        > Czy ktoś zadzwonił po policję, a policja zignorowała wezwanie?
        >
        ale oni są zawsze w innym miejscu,kurde juz im sie te inne miejsca zaczynają
        kończyć,może akurat musieli staruszkę przez jezdnię przeprowadzić......
        • erykzary Re: bezpieczeństwo na majówce 20.05.07, 22:09
          za barierkami na szczęscie było bardzo bezpiecznie ;-)) Czasem tylko można było poczuć na plecach oddech tańczących mas pod sceną ;-))

Jak kiedyś obiecałem, niestety dopiero teraz obietnicę mogę zrealizować ponieważ prędzej miałem problemy z uploadowaniem plików na serwerze ;-( zapraszam do oglądnięcia i posłuchania ;-) videorelacji z koncertów:
          Kukiza=> http://e-zary.pl/infopage.php?id=26

i Golden Life=> http://e-zary.pl/infopage.php?id=27

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka