Dodaj do ulubionych

Konkurencja dla Vectry

09.03.09, 15:58
Hejas. Dzisiaj po domach w centrum miasta chodziło dwóch gości, którzy proponowali kablówkę czy coś w tym stylu - w każdym razie ogłaszali się jako konkurencja dla TeleŻetu. U mnie nie byli, a z relacji sąsiadów słyszałem niewiele, a ponieważ panowie nie mieli ulotek, więc nic o nich nie wiem. Czy mógłby ktoś przybliżyć całą sprawę? Może ktoś zna nazwę firmy?

Pozdrawiam, timba-land
Obserwuj wątek
    • m.darek Re: Konkurencja dla Vectry 10.03.09, 10:40
      Zgadza się , już mieliśmy klientów którzy podpisali umowę na niezwykle korzystną
      i atrakcyjną umowę na oglądanie setek programów telewizyjnych za 19zł 90 gr .
      Opłaty po podpisaniu umowy sprawnie i miło montowany jest zestaw do odbioru
      jednej z platform cyfrowych i po rozpoczęciu świadczenia usług oraz przepisowym
      terminie wynikającym z przepisów prawa ( umowa podpisana poza siedzibą firmy
      )klient otrzymuje do zapłaty : 1 zł za aktywację + 450 zł za montaż zestawu +
      19,90 zł miesięcznie przez 6 miesięcy i po okresie promocji , w zależności od
      skuteczności "handlowca" obowiązkowy okres korzystania z usług dostawcy przez
      24 miesiące z czego 18 miesięcy np. po 118 zł miesięcznie .
      Przy czym instalacja zestawu następuje po 14 dniach od podpisania umowy gdy
      klient nie może już rozwiązać umowy bez ponoszenia konsekwencji.
      Takie " oferty " trafiają nie tylko do mieszkańców Żar , w Kudowie mówili wprost
      , że montują konkurencyjną , tańszą kablówkę ( nie wspominając o tym, że to
      platforma cyfrowa ) . W Kudowie była to firma z Wrocławia .
      Ulotek panowie nie mieli , bo musiały by zawierać prawdziwe informacje .
    • baron32 Re: Konkurencja dla Vectry 19.04.09, 10:28
      Pojawia mi się na ekranie reklama "KUCHNIA TV TYLKO W CYFRZE PLUS I DOBRYCH
      TELEWIZJACH KAbLOWYCH" Czyli nasza tv kablowa jest kiepska?
    • waldi123 Re: Konkurencja dla Vectry 23.05.09, 10:00
      Powiem krotko "porzucilem" nasza najlepsza, najcudowniesza i nadajaca w super jakosci telewizje kablowa na rzecz jednego z operatorow TV satelitarnej. I co mam teraz oczywiscie wiecej programow, lepsza oferta, a przede wszystkim nikt mi nie wciska, ze mam kiepski odbior poniewaz telewizor jest kiepski. Otoz na tym samym telewizorze odbior programow, z jakoscia nadawania ktorych zarska kablowka sobie nie radzila jest teraz rewelacyjny. Np. ogladajac mecz pilkarski mam wrazenie, ze widze jak trawa rosnie. Naprawde warto bylo, zeby dac szanse mojemu telewizorowi odbierac programy w dobrej jakosci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka