rafmag_2009 30.12.09, 12:27 Witam! czy juz ktos z Panstwa dostal rachunek za wode bo ja od ponad pol roku nic. I troche mnie to zastanawia. Bede wdzieczna za info! SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rambo-online Re: OPLATA ZA WODE 30.12.09, 17:23 Szanowna Pani! I czekać Pani będzie w nieskończoność. Za wodę płaci Pani pozycji pt "Media i Eksploatacja" czyli potocznie mówiąc w czynszu. Odpowiedz Link
sorse Re: OPLATA ZA WODE 02.01.10, 10:36 Rachunków Pani nie płaci, będzie jednak rozliczenie za wodę. Kiedy jednak takowe jest przysyłane nie wiem bo tez pierwszy raz takie rozliczenie otrzymam Odpowiedz Link
rafmag_2009 Re: OPLATA ZA WODE 03.01.10, 14:54 witam, wlasnie ja rowniez pierwszy raz, juz sie zaczynam bac jak przyjdzie rozliczenie! Odpowiedz Link
xm4rox Re: OPLATA ZA WODE 04.01.10, 17:45 Pytałem się dzisiaj w administracji i otrzymałem informację, że opłata za wodę jest w czynszy i nie będzie dodatkowego rachunku. Odpowiedz Link
sorse Re: OPLATA ZA WODE 05.01.10, 21:14 Nie wierzę w to że nie bedzie rozliczenia za wodę administracja odpowiedziała zgodnie z prawdą bo woda jest w czynszu i nie wystawiany jest odrębny rachunek. Logicznie rzecz biorąc nie sadzę zeby woda nie była jednak rozliczana Pozdrawiam Odpowiedz Link