evitka27 27.02.04, 11:55 Czy w Radzyminie istnieje jakies życie po godzinach? Czy mam szanse spedzic czas w fajnym miejscu? Pomóżcie, mieszkam tu od niedawna i kazdy wieczór po pracy spędzam w domu Czekam na info: evitka27@gazeta.pl E. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vwteka Re: po godzinach 12.03.04, 10:39 Mysle ze nie jestes jedyna osoba w tej sytuacji..... Propozycje sa 2 (slownie: dwie ): Kino.... Pizzeria..... Nie jest tego za duzo, ale lepsze to niz nic.... Aha jeszcze dla zmotoryzowanych jest Rejentowka, ale to na cieplejsze wieczory.... pozdrawiam Odpowiedz Link
szifox Re: po godzinach 21.03.04, 10:31 no nie jest tak źle sa jescze: perony biblioteka no i hala sportowa Odpowiedz Link
rembel Re: po godzinach 24.03.04, 20:16 Ogolnie jest tu zajebiscie. Mamy jeszcze grill bar, stacje PKS , i park. (ktores z nich naywane jest przez srodowisko PONTIAK , a ktores CZERTER) Odpowiedz Link
evitka27 Re: po godzinach 07.04.04, 11:22 Jaka stację? Tory kolejowe widziałam, pociągu za to nigdy. Grill bar mnie zaintrygował hihi. Powiem Ci, co mamy w Radzyminie- ogromne dziury w drogach. I chyba nic więcej... Czy ten Kevin Aiston to jeszcze tu mieszka czy już zwiał? Odpowiedz Link
vwteka Re: po godzinach 07.04.04, 17:44 Gwiazda jeszcze mieszka i sie na dodatek zeni....) Odpowiedz Link