Dodaj do ulubionych

nowa strona internetowa UMiG

17.01.05, 19:43
Nowa strona wygladem nie rzuca na kolana, jakkolwiek wreszcie doczekała sie
CMSa (system zarządzania treścią), co oznacza, że bedzie aktualizowana
przynajmiej raz w miesiącu smile

Przyznam się, że zaskoczył mnie fakt że pod projektem nie podpisał się BMG -
(czyżby trafili na technologiczą barierę ?).

Ciekawi mnie także caena jaką UMiG zaplacil za tę stronę.

Jestem przekonany, że gdyby ogłoszono konkurs wśród uczniów radzymińskich
szkół na projekt strony internetowej, mielibyśmy wizytówke godną historii
naszego miasta, zamiast szablonowego rozwiązania z hurtowni stron
internetowych jaką jest "Szulc i Efekt"

Ubolewam, że UMiG w swoim zacietrzewieniu udaje, że nie istnieją osoby
związane z Radzyminiemm, zainteresowane tworzeniem nowoczesnego wizerunku
miasta - chociażby autorzy stron www.radzymin.info i www.tpr.radzymin.info,
które powstawały społecznie.

Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości doczekamy się przedstawicieli
zainteresowanych rzetelną współpracą z mieszkańcami, a nie URZĘDNIKÓW których
zainteresowanie działalnością społeczną ogranicza się do kwestionowania
wyników sondy oceniającej pracę Burmistrza Radzymina, znajdującej się na
niezależnym serwisie internetowym.

Jak sądze ignorancja UMiG ma swoje przyczyny w zaangażowaniu autorów
RADZYMIN.INFO w ujawnianiu nieprawidłowosci towarzyszącym nielegalnemu
powstawaniu i działalności pewnych podmiotów gospodarczych na terenie
Radzymina.

Mieszkaniec Radzymina

PS. Po wpisaniu adresu radzymin.pl pokazują się banialuki mogące
wprowadzić w błąd internautów.
Obserwuj wątek
    • rembel Re: nowa strona internetowa UMiG 18.01.05, 21:42
      Spoko - jeszcze troche niedopracowana ale nareszcie znalazlem np. mapy
      Radzymina - z mediami i planem zagospodarowania przestrzennego.Na to czekalem
      od bardzo dawna.
      • bziancol Re: nowa strona internetowa UMiG 19.01.05, 18:44
        to widać jak często korzystałeś z poprzedniej strony....
        mapy były tam od ponad roku.
        • rembel Re: nowa strona internetowa UMiG 21.01.05, 20:43
          Moze nie byly az tak widoczne. A tak wogole to czepiasz sie smile
          • szifox Re: nowa strona internetowa UMiG 21.01.05, 21:09
            pewnie ... za głęboko siedziały
            • bziancol Re: nowa strona internetowa UMiG 21.01.05, 23:16
              sami za głeboko siedzicie i sami się czepiacie....

zboczeńcysmile))))))))))))))))
              • szifox Re: nowa strona internetowa UMiG 22.01.05, 02:12
                Zwierzak !
                • bziancol Re: nowa strona internetowa UMiG 22.01.05, 16:06
                  Na przyjemność trzeba zasłużyć.....
                  • wiedzmin9 Re: nowa strona internetowa UMiG 22.01.05, 18:54
                    ...ej ty zadowolniony ...przystopuj troszeczkę ...z wyzwiskami ..można mieć
                    różne zdania ..poglądy ...ja też jestem zdania ,że szkoda pieniedzy na taką
                    stronę ...a może zamiast takiej strony ..powinna powstać stacja
                    radiowa ...emitować sesje rady ..zarządu ...rożne więści z gminy ,
                    powiatu ,województwa ..itd. ....to co ludzi interesuje ....m
                    P.S ..podsumowanie bip+2 strona == O informacji ... pozdrawiam...
                    • szifox Re: nowa strona internetowa UMiG 23.01.05, 12:55
                      jedno z drugim można połączyć czego przykładem jest serwis marecki ...
                      Na ich stronach można znaleźć nagrania z posiedzeń sesji i komisji w formacie
                      mp3
                      • wiedzmin9 Re: nowa strona internetowa UMiG 23.01.05, 17:27
                        masz racje szifor ...zdawkowe informacje , nektóre przerobione ,w/g
                        zapotrzebowania i to jeszcze po pół roku oczekiwania albo
                        wcale ,plotki ,których nie chce się słuchać ,...czy coś złego ,że chcemy
                        normalności , czy mamy wpływ czy nie lecz chcemy wiedzieć ,co jest planowane w
                        naszym mieście ,

ponad to jeżeli robicie sondę to zróbcie to porządnie ..co to za sonda ktorą
                        można cofać lub nakręcać dowoli ...to co za sonda..za kazdym kliknieciem oddasz
                        głos..głos oddany sonda powinna być zablokowana ,a tu możesz klikac ile ci się
                        podoba ???? wczoraj było 178 na nie ,a 25 na tak ,a dzis 250 tak a 165 na nie
                        w ten sposób ośmieszacie ...ale kogo ?

Czy jesteś za powstaniem prywatnego przedszkola w Radzyminie?

KTÓREGO ? i przez kogo ?

jeżeli prywatne to niech sobie postawi .....
                        • rembel Re: nowa strona internetowa UMiG 24.01.05, 20:51
                          Jesli chodzi o przedszkole to w/g mnie poeta mial na mysli to ze prawdopodobnie
                          gmina chce sie wycofac z utrzymania jednego z przedszkoli i oddac je w prywatne
                          rece - i tyle. Wszak moznaby tak od razu. No chyba ze jestem w bledzie.
                          • bziancol Re: nowa strona internetowa UMiG 25.01.05, 19:47
                            w podstawowym błedzie, jest tylko jedno przedszkole w radzyminie......
                            a spoza radzymina tylko można dac dziecko na kilka godzin, bez leżakowania i
                            obiadu.....
                            • rembel Re: nowa strona internetowa UMiG 25.01.05, 20:25
                              Jedno ? To ktore niby nie dziala ? Stare czy nowe ?
                              • ania-x Re: nowa strona internetowa UMiG 25.01.05, 21:44
                                o które przedszkole ,tu chodzi ,a moze o obydwa
                                oooooo - ładne tereny -
                                • bziancol Re: nowa strona internetowa UMiG 25.01.05, 22:17
                                  przepraszam, za szybko napisałem nie zastanawiając się, są oczywiście dwa, na
                                  konstytucji i przy "jedynce"
                                  nie ma już zerówek w szkołach....
                                  tak było pod koniec 2002 roku....
                                  ogólna liczba miejsc to około 180 miejsc stałych, ponadto około 90 sztuk
                                  (dzieci) ma zapewnioną zerówkę w przedszkolu przy konstytucji na 5 godzin,
                                  herbate i kanapkę.....
                                  dane od pani dyrektor tegoż przedszkola z roku 2002
                                  za pomyłkę przepraszam, już biję się w piersisad(
                                  • wiedzmin9 Re: nowa strona internetowa UMiG 25.01.05, 22:48
                                    ...no tak i mamy nowy placek ...teraz z przedszkolami ..mój ojciec się
                                    śmieje ,że znowu powstaną przedszkola u księży ,(on pamięta te przedszkole -
                                    stało tam gdzie teraz jest dom parafialny ,a potem postawili nr 1)...może w
                                    tych starych barakach ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka