smietankowa 09.08.07, 11:09 Czy ktoś moze kupował i użytkował? Prosze o opinię. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyszekpp Re: materac z New Yorkera 09.08.07, 18:57 Trzy lata temu kupiłem materac tej firmy.Ortopedyczny,z włóknem kokosowym,wymiary:180-200.Materac kupiłem w Auchan,była jakas promocja i był o połowę tańszy niż w NEW YORKER.Używam go do dnia dzisiejszego i jestem zadowolony. Odpowiedz Link
drkatarzyna Re: materac z New Yorkera 09.08.07, 23:11 my kupilismy przed 5 laty (nie pamietam jaki ale jakis drozszy) i jest nadal super! bardzo dobrze sie spi Odpowiedz Link
rembel Re: materac z New Yorkera 10.08.07, 10:54 Ja kupiłem bezpośrednio u nich w Radzyminie chyba ponad 3 lata temu. Jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link
as1904 Re: materac z New Yorkera 10.08.07, 12:10 Kupiłam takie materace 8 lat temu w sklepie u producenta w Radzymini i jestem z nich bardzo zadowolona.Są trwałe i nie "wygniotły" się w nich sprężyny. Odpowiedz Link
nefrolepis Re: materac z New Yorkera 10.08.07, 13:28 mam 3 lata i jest bez zastrzeżeń. Odpowiedz Link
elizabeth40 Re: materac z New Yorkera 12.08.07, 13:38 Polecam kupiłam już do drugiego łużka. Odpowiedz Link
smietankowa Re: materac z New Yorkera 13.08.07, 10:56 zdaża sie )) Szczególnie jak się dużo na forach przebywa a ma pamięć wzrokową Odpowiedz Link
nefrolepis Re: materac z New Yorkera 20.08.07, 09:51 > Polecam kupiłam już do drugiego łużka. No to sóper Odpowiedz Link
smietankowa Re: materac z New Yorkera 13.08.07, 11:00 Same pozytywne opinie. Ja 4 lata temu kupiłam materac , który po roku miał ładnie odciśnięte dołki o kształtach śpiących osób. Co oni w takim razie mi sprzedali??? Produkt konkurencji może he he Odpowiedz Link
rembel Re: materac z New Yorkera 14.08.07, 13:48 A może to kwestia tych śpiących osób a nie materaca Odpowiedz Link
smietankowa Re: materac z New Yorkera 14.08.07, 14:39 Hi hi że niby gabaryty cos nie tego...? Normalnie jak mój chłop Odpowiedz Link
adamlojek Re: materac z New Yorkera 20.04.21, 23:10 Ja jestem właścicielem trzech materacy. Pierwszy kupiony był jakieś 13 lat temu i nadal dobrze służy. Drugi został kupiony 7 lat temu i też jesteśmy zadowoleni. Natomiast rok temu kupiliśmy trzeci, i tu jest porażka, bo już po pół roku użytkowania zrobiły się dołki większe niż w naszym poprzednim materacu, który użytkowaliśmy prawie 20 lat. Oczywiście przy każdej zmianie pościeli przekręcamy materac, a mimo to ewidentnie jest z nim coś nie tak. Facet który jest autoryzowanym przedstawicielem i stoi z "ekspozycją" na targowisku w Legionowie już trzykrotnie przez nas proszony o obejrzenie materaca - szuka dziury w całym i uważa że my "niewłaściwie użytkujemy materac", że podłoże materaca jest nieodpowiednie, itp. Generalnie mówiąc, olał nas i nawet nie przyjechał, chociaż materace mają rzekomo certyfikat dający gwarancję na 3 lata użytkowania bez awarii. Okazuje się, że ten certyfikat można sobie wsadzić... Podobny problem mają moi rodzice, którzy w podobnym czasie (za moją zresztą namową) też sobie kupili taki materac na zamówienie, żeby pasował do ich łóżka. Wniosek który mi się nasuwa, to że firma zeszła z jakości, chociaż tanie te materace nie są. Trochę szkoda. Ale ja już u nich nic nie kupię. I innym też odradzam. Adam Odpowiedz Link