lusy5 06.09.09, 19:13 Czy byłeś gościem Karczmy proszę o opinię Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusy5 Re: KARCZMA RZĄDZA 09.09.09, 18:59 Stary Kraszew działa od dwóch miesięcy klimat super Odpowiedz Link
kchacinski Re: KARCZMA RZĄDZA 10.09.09, 22:13 Chyba wiem gdzie. Jak w zeszłym roku szukałem sali weslenej to widziałem jak ją budowali. Mają jakąś stronkę może? Odpowiedz Link
marynka19 Re: KARCZMA RZĄDZA 13.09.09, 16:23 świetne miejsce na spotkania klasowe lub inne..podobne.... lokal przypomina karczmy w Zakopanym, naprawdę świetne spokojne miejsce.. polecam. ( LASY, ŁĄKI, RZEKA...cisza i spokój) )) Mam rodzinkę nie daleko, dlatego tam byłam i nie żałuję... było SUPER!!!1 Odpowiedz Link
marek769 Re: KARCZMA RZĄDZA 30.05.17, 14:37 niestety nie polecam miejsca zwłaszcza na przyjęcie komunijne. Masakra. Do pierwszego obiadu zabrakło surówki dla kilku osób - tłumaczenie kelnerki głupio wyszło, śląskich też nie starczyło dla wszystkich policzonych i zapłaconych gości - a raczej nikt nie nakładał na talerz dwóch porcji. Lodów trzeba było szukać w misce, właściwie to ubaw dla dorosłych i wielkie rozczarowanie dla dzieci - szkoda brudzić misek. Ponad 2/3 ciepłego dania, które nie zostało wydane (goście już wyszli) właścicielka rozdała kelnerką szkoda, że za jej hojne serce płacą inni. Jednak szczytem bezczelności było odnalezienie części posiłku po 2 dniach i propozycja odebrania go. Stół dla dzieci to porażka - to miejsce do zjedzenia obiadu do końca przyjęcia biały obrus z zastawą nawet ciasta nie dołożono nie mówiąc o chipsach, paluszkach itp. Nie wiem może takie rzeczy trzeba zamawiać ale za prawie 70 zł od dziecka to raczej można by się było tego spodziewać w ofercie. Dla zmuszonych organizować tam przyjęcia proponuję podpisać aneks do umowy który szczegółowo określi co kiedy podajemy, czy dokładamy np. ciasto, jakiej wielkości są lody ja miałam kawałek ok 4x3x1 cm, czy dopłacamy np. za tort, czy pomiędzy stołami przechodzą inni goście to może najmniej upierdliwe ale jednak krępujące, że papier do wytarcia rąk i toaletowy powinien być we wszystkich kabinach. Pani właścicielka miła jednak z tupetem. Odpowiedz Link
omasta11 Re: KARCZMA RZĄDZA 31.05.17, 11:09 Miałam zamiar organizować tam za rok komunię. Jednak w tym roku robiła komunię tam Koleżanka, więc stwierdziłam że poczekam na opinię. I dobrze zrobiłam. Ja dzwoniąc dowiedziałam się ile mam płacić zaliczki i że sala będzie oddzielona bo jest duża a ja planuję mało gości. Pytam się więc czym ta sala będzie podzielona, parawan może albo jakaś pseudo ścianka?? Okazało się ze podziałka to stoły. O, jaka ja głupia pomyślałam, no tak podzielić salę stołami to jest myśl. Nic to, czekam na opinię i.... dobrze ze czekałam. Komunia w tym roku: goście wchodzą na salę a tam w półmiskach z wędlinami trozkę białka w postaci much (smacznie), pierwsze danie wyszło gdzieś, nie wiadomo gdzie-prawdopodobnie kelnerki do domu wzięły, drugie danie- nie starcza dla gości jedzenia Lody dla wróbelka, szkoda dzieci bo pewnie wsunęły by więcej. Ale zaraz zaraz, po dwóch dniach coś jest nie tak, Pani z Karczmy dzwoni ze zupa do odbioru jest, zawieruszyła się, kelnerki jednak nie wzięły. Brawo za bezczelność. Jak ja bym tam komunię zrobiła to Pani która impreze by organizowała albo by miała problemy zdrowotne fizyczne albo psychiczne. Jak się taką uroczystość szykuje za takie pieniądze to wydaje mi się że oczekiwania są większe. Wszystko ma być zapięte na oststni guzik żeby się nie musieć martwić czy starczy obiadu dla wszystkich!!!!!!! NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
s.86 Re: KARCZMA RZĄDZA 05.10.17, 16:51 Wypowiadam się jako partnerka świadka na weselu 08.2017 Jedzenie było przepyszne, świeże, dania gorące donoszone aż każdy się najadł, a na początku przyjęcia zostało zgłoszone kelnerce, że wszystko co zostanie na półmiskach obiadowych ma być spakowane na koniec przyjęcia i prośba została spełniona, po zupę pojechali z własnym garnkiem następnego dnia- czekała w chłodni Napoje zimne donoszone na bieżąco, a kawę czy herbatę można było zrobić samemu przy stole bufetowym. Dzieci siedziały przy oddzielnym stole czyli bodajże 50% ceny od talerzyka i miały w tym zapewnione dania ciepłe inne niż dorośli, napoje zimne i ciasto, a dzień wcześniej wraz z alkoholem przywieźliśmy na ich stół dziecięce przekąski, ponieważ nie były one w cenie (tak uzgodnili z właścicielką). Właścicielka jest miłą osobą, chętnie doradza we wszystkim, najwięcej przy wyborze menu- chyba już wie co goście lubią najbardziej zjeść Kelnerki sprawnie działały, schludnie ubrane. Miejsce w samo w sobie jest niepowtarzalne, w wiejskim stylu, dużo drewna i kamienia, wspaniała antresola. Bawiliśmy się do rana i mimo to nie udało się wszystkiego zjeść, niczego nie żałowali. Z całym serduszkiem polecam każdemu Pozdrawiam S. Odpowiedz Link
marek769 Re: KARCZMA RZĄDZA 17.11.17, 17:41 To bardzo miłe że partnerka świadka jest przy omawianiu sali weselnej jakiś rok wcześniej i przy uzgadniania cen. Zapewne to norma ale do mnie jakoś nie przemawia. Odpowiedz Link
k.sobieraj.78 Re: KARCZMA RZĄDZA 13.10.17, 16:50 Witajcie. Chciałam przestrzec mieszkanców osiedla Centrum Park w Radzyminie czyli Armii Krajowej 4,6,8,10 a przedewszystkim panie mężatki jak ja. Do budynku Armii Krajowej 8 na parterze wprowadziła sie prostytutka tak zwana TIRÓWKA i dziwka na telefon. Ma okolo 175 cm wzrostu czarne krucze włosy w wieku okolo 30-35 lat wysolaryzowana .Z tego co sie dowiedziałam to wynajmuje ona mieszkanie od strony altan smieciowych. Będąc na placu zabaw widuje ją czasem jak sie pręży na tarasie i ogródku. Ta latawica podrywała mojego męża, zapewne tez i innych meższczyzn w sklepie i na ulicy. Nie rozumie jak mozna wynajmowac mieszkanie takiej osobie, trzeba by pogonic te latawice z naszego osiedla. Nastepnym razem napisze numer mieszkania krore wynajmuje. PANIE UWARZAJCIE NA SWOICH MEZSZCZYZN !!! Odpowiedz Link
k.sobieraj.78 Re: KARCZMA RZĄDZA 05.12.17, 14:56 Tak jak obiecałam, podajen numer lokalu ktory ta LADACZNICA wynajmuje. jest to lokal nr.15. Dokladny adres to: ALEJA ARMII KRAJOWEJ 8 lok. 15. Zróbmy coś i pozbądzmy sie tego kurestwa z naszego osiedła. Jeszcze tylko pragnw zwrócić uwagę, iż w lokalu może dochodzić do przestępstw okołoprostytucyjnych takich jak stręczycielstwo, sutenerstwo czy kuplerstwo,a może i narkotyki. –Jakby tego było mało, to nawet nasze dzieci są zaczepiane przez panów dopytujących, gdzie tu mieszka pani prostytutka, bo już u niej był, ale nie pamięta gdzie. Nastepnym razem wrzuce tu zdjecia tej ladacznicy i jej kolezanek TIRÓWEK które tez tam przychodzą.. Odpowiedz Link