asiaz_malami 03.04.12, 10:01 Witam wszystkich .... czy ktoś się wybiera do Hiltona 21 Maja na dwa tygodnie ..... piszcie .... może nawiąże się jakaś wcześniejsza nić zaprzyjaźnienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gb-66 Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 11.09.12, 12:27 Witam. Czy ktoś leci do Hiltona Marsa Alam Nubian Resort w okresie 21.09 - 05.10.? Odpowiedzi mile widziane. Mój e-mail - gb66@toya.net.pl Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolegiptomanka Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 29.12.12, 09:56 Mam pytanie czy ktoś wie czy wybudowali pomost do nurkowania w Hilton Nubian?Jest w katalogu ITAKI na 2013 zdjęcie pomostu ,ale nikt o tym nie pisze ,ze faktycznie już jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 03.01.13, 16:14 Zdjęcia zewnętrzne Hiltona Nubian na stronie Itaki nie pochodzą z Hiltona w Marsa Alam.... Ani plaża nie wygląda tak jak na foto, linia brzegowa jest zupełnie inna, ani nie ma takich górek w bezpośrednim sąsiedztwie. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 03.01.13, 16:23 PS. W listopadzie na 200% nie było pomostu i nie było śladu by cokolwiek takiego planowali - sprawdzone naocznie; oglądałam też fotki z grudnia na Tripadvisorze i też nie ma śladu po czymś takim. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolegiptomanka Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 03.01.13, 18:03 dzięki za odpowiedź,pisałam maila do hotelu i niestety nie ma pomostu.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolegiptomanka Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 14.04.13, 22:10 Kto był ostatnio w hilton nubian???czy mąz musi zabierać długie portki na kolacje?Jakie wrażenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaix Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 12.05.13, 20:16 Witam! wrocilismy wczoraj z tego hotelu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wieczorem mezczyzni nie musza nosic długich spodni ale za kolano mój maz miał długie i poleca przydadzą się chpciazby an wycieczke do Luksoru żeby się nie popalić.. widziałam kobiety na koalcji w krótkich spodenkach ledwo zakrywających pośladki co było naszym zdaniem w złym tonie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolegiptomanka Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 18.05.13, 15:38 Wybieramy się z mężem w czerwcu.Ja kolejny raz mąż pierwszy do Egiptu.Bardzo bym chciała aby się nie zniechęcił do wyjazdów do tego kraju.Ja mam bzika na punkcie snurkowania i nie chcę dłużej jeździć z córką lub ojcem,którego biorą za mojego męża....Napisz proszę czy mieliście problemy z zemstą,jakie jedzonko i może jakieś dobre rady co do tego hotelu.Jak z pokojami?Dają ładne czy trzeba dopłacić?Gdzieś na forum czytałam,że nic to nie daje i tak oddają kasę z powrotem.Dzięki za odpowiedź.Kasia > Witam! wrocilismy wczoraj z tego hotelu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wieczorem > mezczyzni nie musza nosic długich spodni ale za kolano mój maz miał długie i p > oleca przydadzą się chpciazby an wycieczke do Luksoru żeby się nie popalić.. wi > działam kobiety na koalcji w krótkich spodenkach ledwo zakrywających pośladki c > o było naszym zdaniem w złym tonie.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaix Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 19.05.13, 17:24 Myślę, że mąż nie będzie rozczarowany. pokoje schludne my nic nie płaciliśmy i dostaliśmy piękny z widokiem na morze rzut beretem do plaży.. porosiliśmy żeby zlączyli nam łóżka i zanim dojechaliśmy do pokoju z bagażami już był boy który łączył łóżka.. Nie mieliśmy problemów z zemstą mąż pił codziennie na wieczór whisky żeby zabić bakterie ale ja nie piłam jadłam praktycznie wszystko i nic mi nie było.. jedzenie ok jak to w Egipcie zawsze na lunch znajdziesz kurczaka, rybe wolowine, frytki ryz i 2 zupy do wyboru to jest zawsze sniadania: omlety, gofry, jajecznice, naleśniki, pelno pieczywa. Ja jadlam zawsze bulke z zoltym serem czy z feta pomidorami i omleta bo nie lubie sniadan na słodko.. plaza super piaszczysta 13-15 wydaja jedzenie ( zawsze 4 dania do wyboiru można zamowici ile się chce np. cheeseburger z frytkami czy panini) Gdybys miała więcej pytan pisz na email mamaix@ gazeta.pl Na prawde gdybym miała się przyczepić do tego hotelu to tylko do tego, ze na plazy sa tylko2 toalety a tako wszystko super. Jest gdzie pospacerować nad mozrem( mzoesz dojść plaza do soly mara) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolegiptomanka Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 19.05.13, 18:29 Bardzo dziękuję za info.Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mariolagor1 Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 18.05.14, 12:34 wybieram się z mężem ok. 23 maja ale tylko na tydzień; właśnie zastanawiam się, który hotel wybrać hilton czy fayrouz Odpowiedz Link Zgłoś
my2440 Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 26.04.16, 12:01 Właśnie w tym dniu wylatujemy z Hiltona eeeeeeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
my2440 Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 26.04.16, 12:02 Witamy właśnie w tym dniu wylatujemy z Hiltona eeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
li1210 Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 01.06.16, 21:39 Mam pytanko -czy w Hiltonie na plaży wydają jedzenie ,zimne napoje i kwaę .Dziękuję za odpowiedż pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś