Dodaj do ulubionych

Hilton Marsa Alam Nubian Resort

03.04.12, 10:01
Witam wszystkich .... czy ktoś się wybiera do Hiltona 21 Maja na dwa tygodnie smile..... piszcie .... może nawiąże się jakaś wcześniejsza nić zaprzyjaźnienia smile
Obserwuj wątek
    • gb-66 Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 11.09.12, 12:27
      Witam.
      Czy ktoś leci do Hiltona Marsa Alam Nubian Resort w okresie 21.09 - 05.10.?
      Odpowiedzi mile widziane.
      Mój e-mail - gb66@toya.net.pl
      Dziękuję.
    • kasiolegiptomanka Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 29.12.12, 09:56
      Mam pytanie czy ktoś wie czy wybudowali pomost do nurkowania w Hilton Nubian?Jest w katalogu ITAKI na 2013 zdjęcie pomostu ,ale nikt o tym nie pisze ,ze faktycznie już jest!!!
      • miriam_73 Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 03.01.13, 16:14
        Zdjęcia zewnętrzne Hiltona Nubian na stronie Itaki nie pochodzą z Hiltona w Marsa Alam.... Ani plaża nie wygląda tak jak na foto, linia brzegowa jest zupełnie inna, ani nie ma takich górek w bezpośrednim sąsiedztwie.
        • miriam_73 Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 03.01.13, 16:23
          PS. W listopadzie na 200% nie było pomostu i nie było śladu by cokolwiek takiego planowali - sprawdzone naocznie; oglądałam też fotki z grudnia na Tripadvisorze i też nie ma śladu po czymś takim.
          • kasiolegiptomanka Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 03.01.13, 18:03
            dzięki za odpowiedź,pisałam maila do hotelu i niestety nie ma pomostu.pozdrawiam
            • kasiolegiptomanka Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 14.04.13, 22:10
              Kto był ostatnio w hilton nubian???czy mąz musi zabierać długie portki na kolacje?Jakie wrażenia???
              • mamaix Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 12.05.13, 20:16
                Witam! wrocilismy wczoraj z tego hotelu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wieczorem mezczyzni nie musza nosic długich spodni ale za kolano mój maz miał długie i poleca przydadzą się chpciazby an wycieczke do Luksoru żeby się nie popalić.. widziałam kobiety na koalcji w krótkich spodenkach ledwo zakrywających pośladki co było naszym zdaniem w złym tonie..
                • kasiolegiptomanka Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 18.05.13, 15:38
                  Wybieramy się z mężem w czerwcu.Ja kolejny raz mąż pierwszy do Egiptu.Bardzo bym chciała aby się nie zniechęcił do wyjazdów do tego kraju.Ja mam bzika na punkcie snurkowania i nie chcę dłużej jeździć z córką lub ojcem,którego biorą za mojego męża....Napisz proszę czy mieliście problemy z zemstą,jakie jedzonko i może jakieś dobre rady co do tego hotelu.Jak z pokojami?Dają ładne czy trzeba dopłacić?Gdzieś na forum czytałam,że nic to nie daje i tak oddają kasę z powrotem.Dzięki za odpowiedź.Kasia

> Witam! wrocilismy wczoraj z tego hotelu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wieczorem
                  > mezczyzni nie musza nosic długich spodni ale za kolano mój maz miał długie i p
                  > oleca przydadzą się chpciazby an wycieczke do Luksoru żeby się nie popalić.. wi
                  > działam kobiety na koalcji w krótkich spodenkach ledwo zakrywających pośladki c
                  > o było naszym zdaniem w złym tonie..
                  • mamaix Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 19.05.13, 17:24
                    Myślę, że mąż nie będzie rozczarowany. pokoje schludne my nic nie płaciliśmy i dostaliśmy piękny z widokiem na morze rzut beretem do plaży.. porosiliśmy żeby zlączyli nam łóżka i zanim dojechaliśmy do pokoju z bagażami już był boy który łączył łóżka.. Nie mieliśmy problemów z zemstą mąż pił codziennie na wieczór whisky żeby zabić bakterie ale ja nie piłam jadłam praktycznie wszystko i nic mi nie było.. jedzenie ok jak to w Egipcie zawsze na lunch znajdziesz kurczaka, rybe wolowine, frytki ryz i 2 zupy do wyboru to jest zawszesmile sniadania: omlety, gofry, jajecznice, naleśniki, pelno pieczywa. Ja jadlam zawsze bulke z zoltym serem czy z feta pomidorami i omleta bo nie lubie sniadan na słodko.. plaza super piaszczysta 13-15 wydaja jedzenie ( zawsze 4 dania do wyboiru można zamowici ile się chce np. cheeseburger z frytkami czy panini) Gdybys miała więcej pytan pisz na email mamaix@ gazeta.pl Na prawde gdybym miała się przyczepić do tego hotelu to tylko do tego, ze na plazy sa tylko2 toalety a tako wszystko super. Jest gdzie pospacerować nad mozrem( mzoesz dojść plaza do soly mara)
                    • kasiolegiptomanka Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 19.05.13, 18:29
                      Bardzo dziękuję za info.Kasia
    • mariolagor1 Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 18.05.14, 12:34
      wybieram się z mężem ok. 23 maja ale tylko na tydzień; właśnie zastanawiam się, który hotel wybrać hilton czy fayrouz
    • my2440 Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 26.04.16, 12:01
      Właśnie w tym dniu wylatujemy z Hiltona eeeeeeeeee.
    • my2440 Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 26.04.16, 12:02
      Witamy właśnie w tym dniu wylatujemy z Hiltona eeeeeeeeee
    • li1210 Re: Hilton Marsa Alam Nubian Resort 01.06.16, 21:39
      Mam pytanko -czy w Hiltonie na plaży wydają jedzenie ,zimne napoje i kwaę .Dziękuję za odpowiedż pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka