kulcior77 21.04.12, 19:32 Proszę o opinię o hotelu i zapleczu- plaża, jedzenie (ALL), baseny i wszystko o miejscu. Czy z dzieckiem 5 letnim to dobre miejsce? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Hurgada Lillyland Beach 21.04.12, 21:11 www.wakacje.pl/opinie/hotele/lillyland-h6429.html www.holidaycheck.pl/hotel-opinie_Hotel+Lillyland+Beach-ch_hb-hid_8591.html Odpowiedz Link Zgłoś
kulcior77 Re: Hurgada Lillyland Beach 24.04.12, 11:37 Bardzo proszę o najświeższe opinie o hotelu jeśli ktoś w nim przebywał w ostatnimn roku. Słyszałem o super ogrodach przyhotelu, fajnej plaży i świetnym basenie ze zjeżdzalniami dla dzieci. Gorzej słyszałem o pokojach. Czy prawda? Lepiej być w budynku hotelowym czy bungalowie? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.zesa Re: Hurgada Lillyland Beach 24.04.12, 15:39 Byłam w tym hotelu w lutym 2012. Faktycznie pokoje takie sobie, jak ja to mówię "ładniejszy gierek", ale czysto. Hotel położony w ogrodzie, zielono. Można się zgubić, bo teren duży. Basen dla dzieciaków jest i zjeżdżalnie, plaża przy hotelu w takiej zatoczce. W hotelu dużo ruskich. Odpowiedz Link Zgłoś
pokecik71 Re: Hurgada Lillyland Beach 04.06.12, 20:56 witam, mam wykupione wczasy w LILLYLAND HUGADA w lipcu 20012 ,czy może mi ktoś napisać - jak mam swoje rakiety do tenisa, to czy kort tenisowy jest bezpłatny? Odpowiedz Link Zgłoś
emi28 Re: Hurgada Lillyland Beach 05.06.12, 16:03 Nie byłam w tym hotelu, ale mamy rezerwację od 27 lipca-jedziemy z 12sto latkiem i 4ro l atką. Szukalismy hotelu ze zjeźdzalniami, rafa, czystego i w rozsadnej cenie, a w tym hotelu był mąż kobiety z tego biura podrózy, w ktorym wykupilismy wczasy i polecal. powiedział, że pokoje i jedzenie bez rewelacji ale czysto, a poza tym wszystko bardzo dobrze. Korty sa bezpłatne , płaci się za rakiety. Odpowiedz Link Zgłoś
grzybek67 Re: Hurgada Lillyland Beach 22.06.12, 17:49 Witam Też lecimy z 12 letnim synem do Lillyland Beach 27 lipca z Wrocławia. Chętnie nawiążę kontakt w celu wymiany info. Proszę o kontakt na ireneusz-grzybowski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jolaelektroda Re: Hurgada Lillyland Beach 23.06.12, 18:07 Czy to prawda że w tym hotelu nie ma wody mineralnej w butelkach? Odpowiedz Link Zgłoś
xerix Re: Hurgada Lillyland Beach 12.08.12, 16:11 Jak ktoś był ostatnio to proszę dajcie znać jak to jest z tymi restauracjami, faktycznie taka tragedia jak opisują czy to przesadzone? Dajcie jakieś obiektywne info. Odpowiedz Link Zgłoś
grzybek67 Re: Hurgada Lillyland Beach 12.08.12, 17:19 Spokojnie. Ludzi teoretycznie jest bardzo dużo na terenie kompleksu, ale faktycznie ich nie widać. Co do posiłków można by powiedzieć, że wydawane są w 2 turach : ok. 1 godz. wcześniej w restauracji NEPTUN przy plaży, a 1 godz. poźniej w Karnaku. Polecam w Neptunie chyba trochę mniej ludzi - ale bez przesady tłoku nie ma , są tylko fale o określonej porze - trzeba wyczuć. Tłok faktynie robi się tylko przed otwarciem i robią to głównie nasi głodni rodacy. Wszystko jest ok. Warto dać 20 dolców w paszport. Miłego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
xerix Re: Hurgada Lillyland Beach 12.08.12, 18:38 Dziękuję za info - dajemy 2x20$ - jedziemy na dwie pary. A czy możesz jeszcze w kilku zdaniach napisać jak z basenami - faktycznie woda brudna? I jak z all-em. Dawać w łapę barmanom ? Odpowiedz Link Zgłoś
grzybek67 Re: Hurgada Lillyland Beach 12.08.12, 19:33 Polecam dać 20 dolców - mieliśmy wykupiony pokój standardowy a dostakiśmu suite 2 pokojowy+ łazienka + kuchnia+ balkon, ale uwaga - spotkałem Polaków którzy dali ( rzekomo) 40 dolców i dostali pokój standardowy, czyli tak jak piszą w necie wszystko jest sprawą szczęścia i przypadku. Woda w basenach czysta, codziennie czyszczą baseny rano. Ale trzeba wziąć poprawkę, że jest to trochę leciwy hotel. Jednak hotel adekwatny do ceny. All -be zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś
emi28 Re: Hurgada Lillyland Beach 15.08.12, 22:00 Ocena jak wiadomo jest rzecza względną). Byliśmy w tym samym czasie, co Grzybek). (pozdrawiamy))) . Dla mnie brud na stołówkach był dokuczliwy. I kolejki do talerzy. Jedzenie-przepyszne. Nam zdecydowanie lepiej było w Karnaku - większy wybór potraw.A juz kolacje koniecznie tam. Mieliśmy taki sam pokój jak Grzybek bez dawania w paszport - doswiadczenie z Egiptu nauczylo nas, ze najpierw zdajemy sie na los a potem ewentualnie wymieniamy, tu nie było potrzeby(zapłaciliśmy za pojedynczy), natomiast meldujący sie kilka godzin wczesniej znajomi pieniądze włozyli i recepcjonista im oddał mówiąc, że nie ma dobrego pokoju. Trzy dni póxniej zamienili pojedynczy na taki jak my - za 20 S. Prąd był wyłaczany kilkakrotnie, pod koniec pobytu juz sporadycznie. Raz czy dwa byly to przerwy kilkugodzinne, dokuczliwe-mamy małe dziecko, temperatura w pokoju w nocy rosła błyskawicznie, pot spływał spiącym dzieciom ciurkiem po twarzy, nie było czym oddychac. Ogólnie trzeba złapac dystans do drobnych niedogodności, cieszyć się tym, czego w Lillyland nie brakuje - słoncem, spokojem, dobrą zabawą, pieknymi rybkami w morzu. Życze udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
xerix Re: Hurgada Lillyland Beach 17.08.12, 18:39 Emi, a kiedy byliście? Jakoś niedawno? Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszz222 Re: Hurgada Lillyland Beach 17.08.12, 18:57 kto sie wybiera na lillyland 23.08.12? Odpowiedz Link Zgłoś
xerix Re: Hurgada Lillyland Beach 17.08.12, 22:16 lukaszz222 napisał: > kto sie wybiera na lillyland 23.08.12? my dopiero 14-09 Odpowiedz Link Zgłoś
brutus1977 Re: Hurgada Lillyland Beach 20.08.12, 11:49 Hej, własnie wróciłem z tego hotelu, było super przygotuj sie na dużą ilość JASIA WĘDROWNICZKA jest wszędzie. Pokochasz Lobby Bar 24 H i wiklinowe krzesła Spotkasz tam wielu rodaków, a za 1 dolca nawet od stolika nie wstaniesz bo uzupełni Ci kelner szklankę Miłego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
xerix Re: Hurgada Lillyland Beach 18.08.12, 23:48 a czy ktoś może wskazać nr pokoju w którym było ok (klima działa, sedes stoi itp)?r Odpowiedz Link Zgłoś
kruella9 Re: Hurgada Lillyland Beach 16.01.13, 10:47 witam, a mieliscie zemste faraona podczas pobytu w hotelu? Podoba mi sie ten hotel i jego cena,ale troche sie boje opinii o brudzie czy na prawde jest tak zle? Odpowiedz Link Zgłoś
45s11 Re: Hurgada Lillyland Beach 16.01.13, 11:17 Zależy kiedy wylatujecie - jeśli w okresie listopada do czerwca - to można za kilka $ zamienić pokój na lepszy. W okresie letnim nawet za 50 $ nie chciano nam nic dać lepszego , bo odpowiadali , że wszystko już dawno zajęte. Ja bym odradzał ten hotel i radził dołożyć 300 zł. na lepszy, bo jedziemy odpoczywać ,a nie walczyć na miejscu o pokoje ,czystą pościel ,czy miejsca w brudnej restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
kruella9 Re: Hurgada Lillyland Beach 16.01.13, 11:19 2 ostatnie tygodnie maja to co myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
grzybek67 Re: Hurgada Lillyland Beach 16.01.13, 11:33 45s11 nie strasz ludzi . pokój dostajesz za jaki zapłacono w Polsce. Pościel dają czystą nie ma problemu. Uważam, że niektórzy rodacy mają brudniej w domowej kuchni niż w tamtejszej restauracji. Uważam, że opinia bardzo mocno przerysowana - ale to moje zdanie. Na innych ośrodkach nawet 5* było znacznie brudniej. W Lillylandzie nie stwierdziłem BRUDU. Oczywiście zobaczymy CHLEW przy stolikach gdzie siedzieli "wybrańcy" z Polski, ale niestety wszędzie robimy obciach. Pijanych też widziałem tylko naszych. Odpowiedz Link Zgłoś
kruella9 Re: Hurgada Lillyland Beach 16.01.13, 11:39 a taki pomysl,zeby wziasc najtanszy pokoj a na miejscu dac napiwek? jedziemy 2 os dorrosle i 4latka i wychodzi mi niby pokoj 2 osoby dla naszje trojki,ale nie wiem czy sie zmiescimy Odpowiedz Link Zgłoś
grzybek67 Re: Hurgada Lillyland Beach 16.01.13, 11:49 Śliska sprawa, a jak się nie uda. Wiem, że liczy się kasa , ale chyba ta kombinacja to drobna przesada Odpowiedz Link Zgłoś
kruella9 Re: Hurgada Lillyland Beach 16.01.13, 11:52 Korci kazdy grosz) Biore pod uwage sytuacje,ze i tak i tak bede musiala cos dac, wiec wole dac w polsce mniej a w egipcie wiecej taki pomysl tylko Odpowiedz Link Zgłoś
lollobionda Re: Hurgada Lillyland Beach 26.03.13, 20:26 kruella9 napisał(a): > Korci kazdy grosz) Biore pod uwage sytuacje,ze i tak i tak bede musiala cos d > ac, wiec wole dac w polsce mniej a w egipcie wiecej taki pomysl tylko Niekoniecznie... My zamieniając na miejscu standard na bungalow zapłaciliśmy mniej niż wychodziło przy rezerwacji w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz-lodz Re: Hurgada Lillyland Beach 25.06.13, 22:33 Witam lecimy z żoną do lillylandu 11.07.13 z Łodzi na 2 tygodnie Byliśmy tam rok temu wrażenia pozytywne jeżeli ktoś nie jest aż tak bardzo wymagający zdecydowanie polecam . Jeżeli ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
violas1975 Re: Hurgada Lillyland Beach 29.06.13, 11:44 To sie pewnie gdzies na terenie spotkamy, my tez z mezem 11 07 lecimy ale niestety z Wawy... z Łodzi już miejsc nie było , pozytywne to że lecicie tam drugi raz..... oznacza, że nie jest tam aż tak strasznie jak co poniektórzy piszą pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marika990x25 Re: Hurgada Lillyland Beach 13.04.13, 19:20 jadę z mamą i córka 11 lat 9 czerwca na 2 tyg kto jeszcze jedzie ?? jedziemy z sun fun wylot z katowic Odpowiedz Link Zgłoś
cinek1975 Re: Hurgada Lillyland Beach 19.05.13, 12:35 Witam, Lecimy 27 czerwca z Bydgoszczy na 2 tygodnie z 7 latkiem do Lillyland. Czy ktoś leci w tym terminie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lillyland2013pl Re: Hurgada Lillyland Beach 05.06.13, 13:43 Witam w tym terminie, a dokładniej 7/06 - 27/09 na terenie hotelu Lillyland będzie prowadzona animacja w języku polskim przez najlepszych na świecie animatorów z Sun&Fun w pomarańczowych koszulkach! Serdecznie zapraszamy, osobiście na miejscu będę pojutrze - animatorka Ania Odpowiedz Link Zgłoś
cinek1975 Re: Hurgada Lillyland Beach 06.06.13, 17:11 Aniu Bardzo się cieszymy, ze będziecie tam. Do zobaczenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
li1210 Re: Hurgada Lillyland Beach 07.06.13, 22:57 Byłam w tym hotelu w grudniu w czasie świąt.Pokoje dwuosobowe mają szerokie łóżko+ kanapa,telewizor ,lodówka .Pokoje są skromne ale idzie wytrzymać .Łazienki są fatalne /nie mówię o fugach/ .Proponuję zabrać z domu własne ręczniki /nie na plaże/ tylko takie w które można się wycierać po prysznicu .Jedzenie -skromne - czyste kubki ,talerze .Jestem przekonana ,że każdy się naje.W grudniu było dużo pomarańczy i greifrutów. Jeżeli ktoś ma możliwość to proszę kupić bungalowy ,stan bardzo dobry .Przede wszystkim -nie odrzuca w łazienkach .Na plaży są przekąski i napoje .Obsługa wspaniała.Muszę jeszcze ich pochwalić ,że wigilię przyrządzili wspaniałą.Piękne dekoracje i wyśmienite jedzenie -z muzyką.Menadżerowie podchodzili do stolików witali się z gośćmi i składali świąteczne życzenia.Odczułam ,że polaków lubią w tym hotelu kilka razy byliśmy zapraszani na specjalne kolacje z występami do restauracji na powietrzu .Uważam,że można tam jechać ze swoimi ręcznikami. oczywiście za niewielkie pieniądze Trzeba przymknąć oko na pewne sprawy .Fajna plaża dostępna dla dzieci.Udanego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
violas1975 Re: Hurgada Lillyland Beach 20.06.13, 11:14 Hej odezwijcie się kto leci do LillyLand 11.07 z W-wy ... pozdrawiam i do zobaczenia z animatorami na miejscu )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gwiazda33 Re: Hurgada Lillyland Beach 20.06.13, 17:36 my tez lecimy 11.07 ale obok Titanic Odpowiedz Link Zgłoś
violas1975 Re: Hurgada Lillyland Beach 20.06.13, 19:06 Lecicie z W-awy???? my z 10letnim dzieckiem bedziemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gwiazda33 Re: Hurgada Lillyland Beach 21.06.13, 10:29 hejka, tak z Wawy, my z 12-latkiem Odpowiedz Link Zgłoś
violas1975 Re: Hurgada Lillyland Beach 21.06.13, 11:13 to jesli hotele blisko...to moze na plazy sie spotkamy??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amjak Re: Hurgada Lillyland Beach 15.07.13, 15:46 Współczuje wszystkim którzy się tam wybierają.Byłem 2 tygodnie,masakra, najgorszy hotel w jakim byłem.WIELKI SYF! Odpowiedz Link Zgłoś