Dodaj do ulubionych

Primasol Titanic

21.01.13, 00:29
Witam
Pod koniec czerwca wybieramy się do Primasol Titanic'a. Czy warto przy meldunku powalczyć o jakieś pokoje (ew. jakie)? Na zdjęciach widziałem, że część pokoi ma zniechęcający widok.

https://www.holidaycheck.pl/data/urlaubsbilder/images/1/1163127305.jpg

Ja z kolei mogę podzielić się uwagami na temat hoteli w Egipcie, które odwiedziliśmy wcześniej:
Jungle Aquapark
Stella Makadi Gardens
Park Inn
Hauza Beach
Obserwuj wątek
    • angie76.pl Re: Primasol Titanic 08.03.13, 15:02
      Witam
      W hotelu tym byłam razem z dwojką dzieci i rodzicami w 2012 roku przełom czerwca /lipca . Nasz pokój miał widok na ulicę (alle nie słychać gwaru ulicy bo jest dosyć daleko) bardziej w strone hotelu jasmin i morze a pokój rodziców na alladina i morze. Pokoje dokładnie identyczne w całym hotelu. Jedyny problem to to, że mimo zakwaterowania w pokoju 3 osób dorosłych i dziecka były tylko 3 miejsca do spania. Wg. inf. w katalogu Sun Fun jedno dziecko spi z rodzicami. Tylko że w naszym przypadku córka 16 lat była liczona jako osoba dorosła na dostawce więc równie dobrze mogła być tylko osobą znajomą która i tak musiałabym przygarnąć do łóżka))). W hotelu fantastyczny aquapark na wielu zjeżdżalniach mozna pogubić majtki w locie. Świetne animacje, boisko trawiate do piłki nożnej i mecze, taniec brzucha. Na plażę dowozi bezpłatny busik chyba co 15 min. Restauracja ok. bez szału Jungle to to nie jest ale pierwszy raz spotkałam się z kolejką przed restauracją na kolację i brakiem stolików...W zamian prosze o bliższe info Park Inn lub innego hotelu w Sharm którego nie znam zupełnie.
      • 100mek Re: Primasol Titanic 09.03.13, 20:10
        W park inn byliśmy jakieś 5 lat temu. Jest Aqua Park, pewnie mniejszy niż w Titanicu, ale całkiem przyjemny. Nie wiem jak bym odebrał ten hotel teraz, po jeszcze kilku wizytach w Egipcie (m. in. w Jungle, więc poprzeczka poszła w górę), ale wtedy byliśmy zadowoleni. Jeśli chodzi o hotele z Aquaparkiem w Sharm to jest nowy Sea Club Aquapark, ale nikt nie wie czy zdążą wszystko uruchomić do wakacji. Mieliśmy już wybrany ten hotel, ale zabrakło odwagi i zmieniliśmy na Titanic'a. Zdaję sobie sprawę, że Primasol Titanic to nie Jungle, ale mam nadzieję, że będziemy zadowoleni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka