hosss 10.01.15, 11:45 Jak w temacie bardzo mi zależy na konkretnych odpowiedziach czy można gdzieś w jakimś punkcie lub sklepie na terenie hotelu Brayka kupić kartę Vodafone lub inną do internetu bo nie wiem czy zabierać laptop. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emciu Re: Brayka Vodafone karta Internet 11.01.15, 12:47 w całym resorcie Brayka sklepy są zamknięte, ale na recepcji kupisz za 7$ dostęp do Wi-Fi na 1 godzinę. Nie jest to jednak opłacalne, bo z tego skorzystałem. Polecam zakup Vodafone internetu 1,1 GB na tydzień. Jest dostępny na lotnisku 20-25$, ale na plaży u chodzących z ofertami nurkowania (m.in. Maxim) załatwi Ci za 10$ i to jest najlepsza oferta. Pozdrowienia, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
hosss Re: Brayka Vodafone karta Internet 11.01.15, 13:29 Bardzo dziękuję rozumiem że Maxim jest na plaży w Brayce? Ile GB za tą kwotę? Odpowiedz Link Zgłoś
hosss Re: Brayka Vodafone karta Internet 11.01.15, 13:34 Sorry przecież jest napisane ile GB a można kupić więcej są podobno jakieś karty zdrapki na doładowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
bbarbie Re: Brayka Vodafone karta Internet 14.01.15, 20:15 Podbijam temat. Tez jestem pilnie zainteresowana internetem w Brayce. Moze ktos ma jeszcze jakies podpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
hosss Re: Brayka Vodafone karta Internet 23.01.15, 20:08 www.marsaalam.com/site/mobile?url=http%3A%2F%2Fwww.marsaalam.com%2FMarsa_Alam_Sim_Card.html Odpowiedz Link Zgłoś