tmi11 23.03.05, 13:14 Witam Wszytskich, Właśnie dokonałem rezerwacji w tym hotelu. Czy ktoś może był tam i podzieliłby się informacjami i wrażniami? Z wszelkie informacje z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam tmi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clavdia Re: Nubian Village Sharm el Sheikh .....?? 24.03.05, 12:33 Tylko tyle mogę podpowiedzieć. www.holidayhotels.com/hotel.php?HID=20041222094242513631 Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwaz1 Re: Nubian Village Sharm el Sheikh .....?? 24.07.05, 10:03 super hotelik nie najnowszy ale ok obsluga dobra jedzenie wloskie glownie plaza fajna rafa blisko polecam Odpowiedz Link Zgłoś
rita_04 Re: Nubian Village Sharm el Sheikh .....?? 06.09.05, 18:20 sama niestety jeszcze nie byłam na wakacjach w tym roku - ale się wybieram - poniższe infromacje od życzliwych internautów, którym bardzo dziękuję! "Jest swobodne wejście, ale do godz. ok. 12 jest przypływ i kąpać się można używać należy jednak specjalnych butów (ostre korale). Po godz. 12 kąpiel tylko z pomostu. Ręczniki i leżaki gratis. O pokój trzeba walczyć, jeżeli nie spodoba się ten zaproponowany przez obsługę. Taxi i Busy,należy negocjować ceny. Hotel sympatyczny." Odpowiedz Link Zgłoś
marchewa73 Re: Nubian Village Sharm el Sheikh .....?? 22.10.05, 09:25 vITAY`CIE... Ja też bardzo chętnie coś usłysze o ludzi którzy tam byli, lub sie właśnie wybierają....ja jade ze znajomymi 27.10.2005 i do dziś mam zdecydować na 100% czy chcę ten hotelik czy inny z all... Nie wiem jak zdecydować- lepiej popytać wiedzących, hehe...Jadę z Kopernkiem - ciekawe jak sie spiszą.. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
misiek0099 Re: Nubian Village Sharm el Sheikh .....?? 26.10.05, 10:21 Byłam w tym hotelu na początku października i musze przyznać, że był to bardzo udany pobyt.Moge go polecić z czystym sumieniem.Jest dużo personelu, który dba o porządek, pokoje sprzątane są codziennie (zmiana pościeli, ręczników itd).Pokój można zamienić, przynajmniej my nie mieliśmy z tym problemu. Oprócz głównego budynku są bungalowy w ładnym ogrodzie i można pytać o pokój w tym miejscu. Na terenie hotelu są 2 baseny, przy tym bliżej plaży są animacje.Przy recepcji i głównym barze co wieczór grajek przygrywa do tańca. Jest też karaoke opanowane przez Rosjan(strasznie smucili) ale spokojnie można przesiadywać przy basenie gdzie jest trochę większy spokój. Z hotelu są bezpłatne busy do centrum ale trzeba się wcześniej zapisać (w recepcji)bo ilość miejsc ograniczona. Można łapać płatne busy (uwaga na pazernych kierowców chcą żeby płacić im jak za taksówkę a tak naprawdę starczy 6 funtów egipskich od osoby, my za dwie osoby zawsze płaciliśmy 10 i było ok).Jedzenie włoskie - ludziom smakowało. Ogólnie fajnie. Od morza zawsze wieje w tym rejonie więc jest przyjemny wiaterek. Rafa fajna do oglądania po wejściu z pomostu. Polecam nurkowanie z polskim instruktorem z austriackiej bazy "Antias" przy hotelu Sonesta Beach w Naama Bay. Mają bardzo dobry sprzęt i profesjonalną obsługę. Codziennie wypływają łodzią na super rafy. Polski instruktor to Jan Dudziński - jest w Egipcie już 5 rok. Już na miejscu można do niego dzwonić i umówić się +20127961174. Byliśmy z biura Kopernik i nie było żadnych problemów. Życzę miłego pobytu i super nurów! Odpowiedz Link Zgłoś
li1210 Re: Nubian Village Sharm el Sheikh .....?? 29.04.06, 00:21 Napiszcie proszę czy można tam pojechać z 5 latkiem -czy jest tam dobre wejście do morza dla dzieci i słbo pływających.Dzi Odpowiedz Link Zgłoś