gochalutka 10.01.07, 01:08 W sierpniu wyjeżdżam do tego hotelu. Moze ktoś tam był? Podzielcie się informacjami. Interesuje mnie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hania1971 Re: Sun & Sea - Hurghada **** 15.01.07, 16:17 Witam,ja też wybieram się w sierpniu (24.08.)do tego hotelu.Niestety ,jak dotąd nie udało mi się znależć prawie żadnych informacji na jego temat.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
uglyjoe Re: Sun & Sea - Hurghada **** 17.01.07, 17:17 Witam,ja również wybieram się w lipcu(20.07)do tego hotelu.Niestety,mnie też nie udało sie znależć prawie nic na jego temat(oprócz jednej turystki z Czech,która napisała,że hotel jest kameralny,czysty,jedzonko ok.)Jeżeli ktoś w nim był,proszę,niech podzieli sie informacjami.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grzes803 Re: Sun & Sea - Hurghada **** 25.04.07, 07:52 na temat tego hotelu znajdziecie na forum WAKACJE .PL Odpowiedz Link Zgłoś
cleopathre Re: Sun & Sea - Hurghada **** 19.06.07, 13:12 Witam..Nie moge duzo powiedzieć na temat tego hotelu, ale coś..Hotel mieści się po drugiej stronie hotelu , w którym mieszkałam Sunrise Holiday Resort. Prezentował się ładnie i kolorowe i z ładnym basenem. Ma bardzo małą plażę , ale z lekkim wejściem do wody i rafą blisko. Z zewnątrz prezentuje się ładnie, ale jest po drugiej stronie ulicy. Nie przy plaży..Ogólnie nie było zbyt dużo ludzi z niego. Akurat z tarasu hotelowego miałam widok na znajdującej się po lewej ichnią plażę. Poniżej link do zdjęcia hotelu sun and sea ( to ten za oknem z czerwonymi kwiatami ) picasaweb.google.com/magdalena.dyb/EgiptMaj2007/photo#5067014118177095650 Jeśli chcecie czytać o okolicy to poczytajcię o Sunrise Holidays Resort Odpowiedz Link Zgłoś
michalpolak Re: Sun & Sea - Hurghada **** 18.07.07, 15:51 Bylem w tym hotelu pod koniec lipca (2007). Calkiem ladny, zadbany, czysty. Warto dac chociaz 10 LE/tydzien napiwku. Dwupoziomowy basen; na gornym poziomie lezaki, parasole (najpiej lecic po recznik rano o 7:oo i rezerwowac lezak/i); na dolnym poziomie - przed wejsciem do jadalni. Zaracie wysmienite, niczego nie mozna zarzucic. W recepcji warto poprosic o pokoj z widokiem na plaze (przez ulice - o tym ponizej), badz na basen. W razie proplemow zawsze jakis maly bakszysz zmieni optyke (o tym tez za chwile). Plaza - wymaga przejscia przez ulice. Nie mozna narzekac, mozna nawet zabrac sprzet do snorkelingu (badz kupic na miejscu) i poogladac rybki (aczkolwiek nie porywajaca). Uwaga na skaliste dno - zonka rozciela sobie stopke - trzeba bylo szyc (a Mr. Lekarz nie jest tani prosze panstwa - 150 euro za taka fatyge; oczywisice warto miesc dobre ubezpiczenie i to takie aby nie placic z kieszeni, a nastepnie dochodzic kaski, lecz pomachac tylko polisa). Lezaki rezerwujemy podobnie jak przy basenie, aczkolwiek moze byc troszke pozniej (8:oo-9:oo). Obsluga przy basnie jak i na plazy ok. Zarcie - nie mozna narzekac; naprawde dobre. Napoje mozna miec wlasne, aczkolwiek nic nie stoi na przeszkodzie aby cos kupic, nikt nie zbankrutuje. Poza hotelem - pogubilem sie w rozy wiatrow wiec powiem wprost - centrum Hurghady mamy w ok. 10 min piechotka w lewo po wyjsciu z hotelu. Po drodze jest minimarket gdzie za grosze mozemy sie zaopatrzyc w napoje i nie tylko. Naprzeciwko owoce (targowac sie!), jaki i duperelki-pamiatki oraz apteka. Tym dalej tym weselej, szczegolnie wieczorkiem - dyskoteki, kafejki (tez i-netowe - dobre jak ktos chce zgrac fotki czy film z kamery na CD/DVD). Aha: uwaga na kamerki cyfrowe - niektore z nich temp. moze zabic. Mialo byc o hotelu, wiec wracamy do niego. Coz jeszcze mozna dodac? Ano tyle, ze jak ktos chce brac wycieczki wg tego co wisi w hotelu to jednak nie z biura podrozy, lecz lepiej na miejscie cos kupic. Polowa taniej zwykle (np. wypad do wisoku Bedunnow z karniciem sie na squadach na pustynii to ok 13 USD - i mozna zbijac jeszcze, z biura PL - 25 USD). Warto tez skoczyc na rafy (snorkeling), ew. ponukrowac jak ktos ma uprawnienia. W razie pytan slac emaila. Z pewnoscia odpowiem, moge tez podrzucic pare fotek... M. Odpowiedz Link Zgłoś
bea_ta02 Re: Sun & Sea - Hurghada **** 04.08.07, 22:40 Hotel sprawia wrażenie wybudowanego w czasach PRL-u. Odrapane ściany, odpadające lampy i wentylatory, ogólnie panujący brud. Restauracja, a właściwie stołówka nieklimatyzowana, roje much na jedzeniu, niedomyte naczynia i sztućce, obsługa nie mówiąca po angielsku, braki w wyposażeniu plaży, basenu, "restauracji", pokoi. Plaża zaśmiecona petami i opakowaniami po jedzeniu. Okolica hotelu - jak to w Hurghadzie - budowa i śmietnik... Sprzedano nam ten hotel jako 4*, a nie zasługuje nawet na 3* Odpowiedz Link Zgłoś