elajna7 21.04.07, 19:25 Witam, Czy ktos byl w tym hotelu? Jesli tak, to prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salvan Re: Intercontinental Taba 22.04.07, 02:33 Nie mieszkałem w Intercontinentalu, ale kąpałem sie w jego basenie oraz w sztucznej lagunie a także przechadzałem sie po terenie hotelu. Muszę przyznać że to bardzo duży hotel o ciekawej architekturze. Rok temu był praktycznie calkowicie nowy, dlatego było w nim mało osób, ale na mnie zrobił pozytywne wrażenie. Położony na samej plaży ,ładne baseny, no i te cudowne krajobrazy ...muszę dodać że cały kompleks TABAHEIGTHS, w skład którego wchodzą hotele: -Intercontinental -Sofitel -Marriott -Hyat Regency -El Wekala jest strasznie malowniczy, ładnie zaprojektowany(ten sam właściciel majacy również El Goune) i z cała pewnościa godny polecenia moge wyslać trochę zdjęć...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elajna7 Re: Intercontinental Taba 22.04.07, 12:52 Dziekuje za odpowiedz. Wlasnie zabukowalam urlop w Intercontinentalu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karlos300594 Re: Intercontinental Taba 30.07.14, 23:23 Cześć jak sytuacja z morzem w Intercontinentalu, nie chodzi mi o sztuczne jeziorko tylko morze. Czy jest jakieś miejsce do kąpania się w sensie wyznaczone bądz z kamyczkami ale gdzie można się zanurzyć bez raf? z góry dziękuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś