furdi05 Re: Le Meridien - Makadi Bay (*****) WAŻNE 24.08.08, 18:54 witam właśnie wróciłam z Makadi bay z hotelu le meridien więc byłam tam 7 dni i faktyczne hotel zasługuje na 5* jednak wszędzie jest bardzo dużo ludzi około 1000 pokoi minimum 2 osoby z możliwością dostawek wszędzie pełno dzieci wrzeszczących i chlapiących woda bo rodzice siedzą w barze w basenie i piją drinki pc_maniac skoro twierdzi że nigdzie nie musiał dawać napiwków w takim razie siedział cały czas w pokoju. Na dzień dobry bagażowy powiedział " one baggage ten pounds two baggage twenty pounds" potem w lobby niby all inclusive ale kelner niechetnie nosił puki nie dostał 5 dolarów ale to dobrze bo na koniec już wszyscy kelnerze byli naszymi frends Co jeszcze WAŻNE trzeba sprawdzać w jakich pokojach cię kwaterują gdyż ja połowe wyjazdu mieszkałam w niższym standardzie niż zapłaciła jak wszystko wyszło powiedzieli że na razie nie mają dla mnie lagoony wiec musiałam czakać do 12 ( koniec doby hotelowej )a potem nawet nikt nie powiedział " I'm sorry" co lepsze, nie tylko w moim przypadku się pomylili , znajomi mieli mieszkać w lagoonach jak my a dostali diuny hotelowe. I jeszcze ważne to prawda rezydentka SARA KUZIOŁa faktycznie nie jest osobą kompetentną, miota się i nie umie nic załatwić jest nieprzyjemna dla ludzi. Mimo to hotel godny polecenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
burda.0 Re: do Furdi05 08.01.09, 10:45 Napiszcie z jakim biurem warto pojechać do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_55 Re: do Furdi05 08.01.09, 14:33 Do tego hotelu warto bylo pojechac w 2003 roku, ja tez w tym czasie bylam w tym hotelu, 2006 pojechalam ze znajomymi zeby im pokazac ten hotel to nie wierzylam wlasnym ocza jak zmienilo sie w tym hotelu to nie ten sam hotel! Odpowiedz Link Zgłoś
45s11 Re: do Furdi05 13.01.09, 20:30 Nie tylko się zmienił,ale też zmienił właściciela i nazwę. Teraz nazywa się Tia Heights i jest rzeczywiście mocno zużyty. Najgorzej popsuło się wyżywienie.Jedynie plaża jest o.k.... Odpowiedz Link Zgłoś
marcinhajdasz nurkowanie Makadi Bay Dive-Top Safaga 05.07.09, 16:46 Witam, zapraszam wszystkich z okolic Hurghady i Safagi na nurkowanie do Dive-Top: mozna zrobic intro, posnurkowac, zrobic kurs i ponurkowac. W wakacje znizki, szczegoly na maila: info@dive-top.com. ZAPRASZAM!!! www.dive-top.com Odpowiedz Link Zgłoś
nieforemny hotel na fotkach innych niż w katalogu ;) 06.08.09, 11:21 Witam, byłem w tym hotelu - wrażenia pozytywne. Gdyby ktoś chciał zobaczyć fotki z niego inne niż w katalogach to zapraszam do galerii na blogu: pruchniewicz.pl/galeria/ w dziele Egipt jest ich sporo, zresztą nie tylko z tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś