Dodaj do ulubionych

Le Meridien - Makadi Bay (*****)

• furdi05 Re: Le Meridien - Makadi Bay (*****) WAŻNE 24.08.08, 18:54
      witam właśnie wróciłam z Makadi bay z hotelu le meridien więc byłam tam 7 dni i
      faktyczne hotel zasługuje na 5* jednak wszędzie jest bardzo dużo ludzi około
      1000 pokoi minimum 2 osoby z możliwością dostawek wszędzie pełno dzieci
      wrzeszczących i chlapiących woda bo rodzice siedzą w barze w basenie i piją
      drinki pc_maniac skoro twierdzi że nigdzie nie musiał dawać napiwków w takim
      razie siedział cały czas w pokoju. Na dzień dobry bagażowy powiedział " one
      baggage ten pounds two baggage twenty pounds" potem w lobby niby all inclusive
      ale kelner niechetnie nosił puki nie dostał 5 dolarów ale to dobrze bo na koniec
      już wszyscy kelnerze byli naszymi frendssmile Co jeszcze WAŻNE trzeba sprawdzać w
      jakich pokojach cię kwaterują gdyż ja połowe wyjazdu mieszkałam w niższym
      standardzie niż zapłaciła jak wszystko wyszło powiedzieli że na razie nie mają
      dla mnie lagoony wiec musiałam czakać do 12 ( koniec doby hotelowej )a potem
      nawet nikt nie powiedział " I'm sorry" co lepsze, nie tylko w moim przypadku się
      pomylili , znajomi mieli mieszkać w lagoonach jak my a dostali diuny hotelowe. I
      jeszcze ważne to prawda rezydentka SARA KUZIOŁa faktycznie nie jest osobą
      kompetentną, miota się i nie umie nic załatwić jest nieprzyjemna dla ludzi. Mimo
      to hotel godny polecenia pozdrawiam
      • bonia01 do Furdi05 28.08.08, 21:37
        A z jakiego biura podróży byłaś?
        • burda.0 Re: do Furdi05 08.01.09, 10:45
          Napiszcie z jakim biurem warto pojechać do tego hotelu?
          • sowa_55 Re: do Furdi05 08.01.09, 14:33
            Do tego hotelu warto bylo pojechac w 2003 roku, ja tez w tym czasie
            bylam w tym hotelu, 2006 pojechalam ze znajomymi zeby im pokazac ten
            hotel to nie wierzylam wlasnym ocza jak zmienilo sie w tym hotelu to
            nie ten sam hotel!
            • 45s11 Re: do Furdi05 13.01.09, 20:30
              Nie tylko się zmienił,ale też zmienił właściciela i nazwę.
              Teraz nazywa się Tia Heights i jest rzeczywiście mocno zużyty.
              Najgorzej popsuło się wyżywienie.Jedynie plaża jest o.k....
              • marcinhajdasz nurkowanie Makadi Bay Dive-Top Safaga 05.07.09, 16:46
                Witam, zapraszam wszystkich z okolic Hurghady i Safagi na nurkowanie do
                Dive-Top: mozna zrobic intro, posnurkowac, zrobic kurs i ponurkowac. W wakacje
                znizki, szczegoly na maila: info@dive-top.com.
                ZAPRASZAM!!!
                www.dive-top.com
                • nieforemny hotel na fotkach innych niż w katalogu ;) 06.08.09, 11:21
                  Witam,
                  byłem w tym hotelu - wrażenia pozytywne. Gdyby ktoś chciał zobaczyć fotki z
                  niego inne niż w katalogach to zapraszam do galerii na blogu:
                  pruchniewicz.pl/galeria/
                  w dziele Egipt jest ich sporo, zresztą nie tylko z tego hotelu wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka