antoniowa 11.02.09, 22:47 Przepraszam za niedopisanie gwiazdek i miejscowości do hotelu w temacie. Treść podtrzymuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 przeklejone 12.02.09, 15:55 Wczoraj wróciłam i jestem zawiedziona tym hotelem. Ładnie się reklamują, a w rzeczywistości pokój, który dostałyśmy - 2112 - brudny, stare, rzpadajace się sprzęty, kurz na półkach i tv przez cały tydzień mimo regularnie zostawianego bakszyszu za sprzątanie. Nie jestem wymagająca, ale łazienka brudna, stare, popękane kafle, zagrzybiałe fugi ze starym bruden. To odpychające, w końcu hotel 4 gwiazdkowy. Próbowałyśmy zamienić pokój , ale straciłysmy tylko 5 euro, bo recepcjonista dał nam podobny na 2 piętrze z niską barierką i jednym małżeńskim łożem, a było nas 2 + dwoje 3letnich dzieci, więc wróciłyśmy do naszego brudnego pokoju , bo już kłócić się nie miałyśmy siły. Recepcja do nie napiszę do czego. Jedzenie monotonne, ale ja uważałam, nie jadłam surowizny, kremów i nie piłam wody, a , mimo to , złapało mnie jednego dnia. Wszędzie pełno schodów, także nie polecam niepełnosprawnym, ani rodzinom z wózkami, zwłaszcza plażę, na którą trzeba zejść po bardzo stromych schodach, a jest ich ze 150.Plaża kamienista, jest rafa, rybki, także ok. Baseny zimne. Animacje dla dzieci ok, fajny klub, tylko w sąsiednim hotelu dudnią muzyką do północy na zewnątrz, także dzieci nie pośpią.Był to mój piąty pobyt w Egipcie, ale hotel najsłabszy. Nie polecam. Zdjecia prześlę na życzenie, żeby nie okazać się gołosłowną- zrobiłam fotki tej nieszczęsnej łazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
roch_rob Re: przeklejone 19.02.09, 08:28 Napisz proszę jaki hotel wg Ciebie był najlepszy w Egipcie wybieram sie tam w Lipcu z 3 letnia corka i szukam fajnego hotelu blisko ładnej plaży i w ciekawej miejcowości Odpowiedz Link Zgłoś