Gość: mirek Janusz Gajos IP: *.hsd1.or.comcast.net 23.09.09, 16:33 Panie Januszu, 100 lat, jest pan wspanialym aktorem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bz Janusz Gajos IP: *.zamosc.mm.pl 23.09.09, 16:34 Gratulacje i najlepsze życzenia! Jestem pełna uznania szczególnie za zagraną rolę syna i męża w "Żółty szalik" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Janusz Gajos IP: *.hsd1.or.comcast.net 23.09.09, 16:34 Gajos wspanialy wszechstronny aktor, 100 lat Odpowiedz Link Zgłoś
martaedinburgh Janusz Gajos 23.09.09, 16:45 Moc najserdeczniejszych zyczen dla mojego ulubionego aktora - wszystkiego naj .naj Panie Januszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Janusz Gajos IP: 91.198.186.* 23.09.09, 17:08 Panie Januszu, wszystkiego naj, naj, naj. I duże dzięki najpierw za Janka, w którym byłam zakochana w przedszkolu, a potem za genialne role. I filmowe, i teatralne. Dobrze, że jest ktoś taki jak Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz64 Janusz Gajos IP: *.telsten.com 23.09.09, 17:55 w tak wielkim dniu podziekujmy za wspaniale role filmowe i teatralne wielkiemu aktorowi.Życzmy sobie abysmy mogli jeszcze nie raz zachwycac sie Jego aktorstwem.Wszystkiego dobrego i duzo zdrowia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jot-44 Janusz Gajos 23.09.09, 19:27 Panie Januszu. Chyba najpiękniejszy prezent zrobił Pan Estończykom. Gdy jeszcze w czasach ZSRR był tam nadawany serial "Czterej pancerni i pies" w oryginalnej wersji językowej,z podpisami tłumaczeń,wiele rodzących się chłopczyków dostało imię JANEK. I nie było to zdrobnienie od Jaana.Estończycy nie znają zdrobnień.Tak to powstało popularne do dziś nowe imię w Estonii. I to przez Pana!!! Gratulacje i życzenia najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Socha Janusz Gajos IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.09, 19:35 Najserdzeczniejsze życzenia od fanki Pańskiego talentu.Kiedy tylko mam okazję ,oglądam pańskie role.Do setki już blisko ,więc życzę 200 lat w zdrowiu i proszę obdarzać nas,widzów nadal wielką przyjemnością oglądania Pana.Elżbieta Socha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ertt Re: Janusz Gajos IP: *.aster.pl 23.09.09, 20:20 jest pan dla mnie najlepszym polskim aktorem i aktorka w jednym! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeniu Janusz Gajos IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.09.09, 20:26 Panie Januszu, drogi Janku Kos, towarzyszu Winnicki!!!! Dzieki za tyle lat z nami!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Janusz Gajos IP: *.197.239.77.threembb.co.uk 23.09.09, 20:27 Wszystkiego najlepszego, Panie Januszu, dziekuje za to, co Pan nam juz dal i czekam na kolejne wspaniale role! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rynan Janusz Gajos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 21:09 Bedąc dzieckiem, był Pan przez parę lat moim Jankiem.Gdy dorosłem,zobaczyłem i zrozumiałem pełen zachwytu, że jest Pan jednym z niewielu artystów scenicznych obecnej epoki, którzy swoją maestrią dowodzą wielkości Sztuki. Najlepsze życzenia dalszych scenicznych dokonań Z poważaniem Ryszard Nancka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Janusz Gajos IP: *.pub.e-malbork.net 23.09.09, 21:11 że panie Janku 100 LAT dzięki za wszystkie role Odpowiedz Link Zgłoś
bata_m Janusz Gajos 23.09.09, 22:16 Za genialne "Przedstawienie Hamleta we wsi Głucha Dolna", za "Opowieści Hollywoodu", "Kolację na cztery ręce", "Żółty szalik", "Jasminum" i tyle tyle jeszcze wspaniałych ról - dziękuję Panie Januszu i życzę wielu lat w zdrowiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salwa1 Janusz Gajos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 22:29 byLem i jestem twoim fanem.mam lat 60.oglądam wszystkie programy w których występujesz.podziwiam cie.powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lkmk Janusz Gajos 23.09.09, 22:30 Kocham Pana, Panie Aktor o nazwisku Janek Gajos, za Pański talent, bo Pan należy do tych nielicznych aktorów, którzy nie muszą sobie budować teatru aby być aktorem i właśnie takiego bycia Panu życzę jeszcze przez nastepne 70 lat. Pozdrawiam Lucyna Mirosławska zam. w Warszawie przy ul. al. Solidarności 93 itd Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel_82 Re: 70. urodziny janusza Gajosa 23.09.09, 23:07 Nigdy nie widziałem Pana w teatrze na żywo. Mam nadzieję, że spełnię kiedyś to marzenie, tego sobie życzę. A Panu życzę żeby dalej Pan robił to co robi, tak jak najlepiej Pan umie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorka_1962 Re: 70. urodziny janusza Gajosa 25.09.09, 09:47 Wszystkiego najlepszego Zapraszam www.poczterdziestce.wxv.pl/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: 70. urodziny janusza Gajosa 25.09.09, 12:34 Aby nam długo żył i grał. Widziałam kiedyś p. Gajosa na deskach teatru a był to monolog w kabarecie. p. Pietrzaka, były to wczesne lata 90. Miałam możliwość siedzenia w bufecie na zapleczu, przy stoliku obok siedział bardzo zmęczony, zakatarzony p. Gajos. Po 20 min wyszedł na scenę zupełnie odmieniony: zdrowy i wypoczęty, dał z siebie wszystko. W skeczu z Pietrzakiem ten ostatni nie wytrzymał i zaczął się śmiać, zresztą publika też płakała ze śmiechu więc trudno mu się dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś