Dodaj do ulubionych

Oskary `01

IP: *.fll.bellsouth.net 13.02.01, 22:34
No i co Panstwo na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ampas Re: Oskary `01 IP: 10.128.1.* 14.02.01, 10:06
      Jak można było przewidzieć - w tym roku królują
      superprodukcje. A że w tej kategorii poza Gladiatorem
      niewiele się działo... :))
      W przyszłym roku nagrodę dostanie film kameralny.
      • Gość: ja Re: Oskary `01 IP: *.gazeta.pl 14.02.01, 16:24
        Chyba im w tej Ameryce już w ogóle rozum odebrało. Przecież Gladiator to jakaś nadęta szmira, patetyczna i niestrawna. I te wstawki z życia pozagrobowego - aż ciarki przechodzą z zażenowania
        • Gość: goga Re: Oskary `01 IP: *.upc.chello.no 15.02.01, 01:08
          To chyba zadna niespodzianka, ze wlasnie Gladiator otrzymal najwiecej nominacji. Najwiekszym rywalem i mam nadzieje zwyciezca Oskara`01 za najlepszy film bedzie "Wu Hu Zang Long" ("Chrouching Tiger, Hidden Dragon").
          • Gość: Zuzanna Re: Oskary `01 IP: 213.25.97.* 15.02.01, 08:40
            "Gladiator " w roli filmu tak oskarowego jest dla mnie jednak dużym zaskoceniem. Zupełnie nie poznałam się na tym filmie. Nie podobał mi się i naprawde nie bradzo rozumiem za co chcą go aż tak nagrodzić.
            • Gość: Ron Re: Oskary `01 IP: *.legnica.ppp.tpnet.pl 17.02.01, 00:01
              Gladiator to dobre rzemiosło i wspaniałe efekty komputerowe, dobre aktorstwo - jednym słowem sprawna Hollywodzka produkcja, a 12 nominacji???? Na pewno nie jest to "American Beauty" ale tak swoja drogą co takiego zdarzyło się w swiecie filmowym w zeszłym roku?
          • Gość: wang Re: Oskary `01 IP: *.toya.net.pl 26.03.01, 16:47
            Gość portalu: goga napisał(a):

&#62 To chyba zadna niespodzianka, ze wlasnie Gladiator otrzymal najwiecej nominacji
            &#62 . Najwiekszym rywalem i mam nadzieje zwyciezca Oskara`01 za najlepszy film bedz
            &#62 ie "Wu Hu Zang Long" ("Chrouching Tiger, Hidden Dragon").
            Chciales zaszpanowac ale widac ,ze nie znasz chinskiego. Tytul oryginalny tego
            filmu to "Wo hu cang long".Nie wiem skad wziales taka wersje.Ucz sie jezykow
            synku.

• Gość: wang Re: Oskary `01 IP: *.toya.net.pl 26.03.01, 16:49

&#62 To chyba zadna niespodzianka, ze wlasnie Gladiator otrzymal najwiecej nominacji
            &#62 . Najwiekszym rywalem i mam nadzieje zwyciezca Oskara`01 za najlepszy film bedz
            synku.

• Gość: wang Re: Oskary `01 IP: *.toya.net.pl 26.03.01, 16:49

synku.

• Gość: Ktoś Re: Oskary `01 IP: *.dialup.supermedia.pl 27.02.01, 21:37
      Gladiator to świetny film - niesamowite efekty, wspaniałe aktorstwo, dynamiczna akcja. Może niektóre wątki trochę spłaszczone, ale bez przesady. Wzruszająca historia, ekspresywna muzyka. Film poruszający, wciągający, po prostu ciekawy (nawet superprodukcja potrafi być udana). I chociaż "Gladiatora" wypada nie lubić (coż, przecież to film dla szerokiej publiczności, z dużym budżetem, zwolennicy kina niezależnego łączmy się w bojkocie) uważam go za film bardzo dobry i mam nadzieję, że zostanie uhonorowanymi przynajmniej kilkoma statuetkami. Według mnie bije "Tytanika" na głowę.
      • Gość: :) :( Re: Oskary `01 IP: 212.75.107.165, 212.75.100.* 26.03.01, 16:09
        TGladiator - nistety tylko pięć statuetek
    • Gość: Kajtek Re: Oskary `01 IP: *.identity-engineering.com 03.04.01, 12:27
      Uwazam ze Julia Roberts zasluzyla w pelni na oscara za
      role w "Erin Brokivic"
      ,co do Michaela Douglasa jeszcze sie wstrzymam z opinia
      poniewaz jeszcze nie widzialem Traffic.
      • Gość: Kajtek Re: Oskary `01 IP: *.identity-engineering.com 03.04.01, 12:29
        Mala poprawka Michael Douglas nie dostal oscara!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka