Gość: webn IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 20.03.04, 16:37 www.serwisy.gazeta.pl/magia/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga MUSZE!!! IP: *.unicity.pl / 80.51.254.* 16.04.04, 13:56 Ja musze isc na ten film do kina KONIECZNIE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: MUSZE!!! - Odradzam !!! IP: 62.233.167.* 16.04.04, 17:13 Nie radzę. Widziałem DivXa. Sam jeżdżę szlifierką, ale poziom tego przekroczył daleko moje granice tolerancji. Trudno toto właściwie do czegośc porównać. Jeden plus, że jest dużo plastików, miejscami w idiotycznych ewolucjach. Poza tym może się podobać tylko tym, którzy jeszcze przez parę lat nie będą mieli prawa jazdy. Niestety. Trzeba czekać, mozę Tarantino zrobi Torque2. Q Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: MUSZE!!! - Odradzam !!! 16.04.04, 21:43 Ten film jest już kultowy dla mnie, podobnie jak "The Core", czyli "Jadro Ziemi". Oba dzieła sa po prostu kultowo głupie i nie ma wyboru - człowiek MUSI je obejrzeć :-) Trzeba zobaczyć wszystko, ewolucji z użyciem ichniego PKP, poprzez motocykl z silnikiem turbinowym (nb któraż to turbina RR jest taka mała?), aż po finałową gonitwę rzeczonym motocyklem po ulicach i ucieczkę przed płonącym strumieniem paliwa (ja rozumiem że wacha dla wiatraków to łatwopalna rzecz ale bez przesady). Jednym słowem ten film to CUDEŃKO! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: MUSZE!!! - Odradzam !!! IP: 195.205.45.* 18.04.04, 16:28 Akurat ta Yamaha z silnikiem turbinowym istnieje naprawde. Poza tym rzeczywiscie film jest tak glupi, ze 'Fast & Furious' przy tym to kino moralnego niepokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: MUSZE!!! - Odradzam !!! 18.04.04, 22:25 O silnikach turbinowych w motocyklach kiedys czytałem, ale raczej nie były to śmigłowcowe RR, bo ów robi dość duże. Ciekawi mnie tylko ile kilometrów można ujechac na takim motocyklu. Włosi kiedys robili motocykle z 16-cylindrowymi silnikami (gdzie to się zmieściło?) Odpowiedz Link Zgłoś
helter-skelter Re: MUSZE!!! - Odradzam !!! 22.04.04, 19:26 to ci sie udało leon!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krab Re: Torque. Jazda na krawędzi IP: *.unia / 80.51.236.* 17.04.04, 09:30 Dramatycznie słaby. Fabuła bliska zeru. Od sceny z pociagien staje sie filmem typu SF dla bardzo młodych nastolatków. Kryptoreklama napojów chłodzących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassa UCIEKAJCIE!!!! IP: *.intermedia.com.pl 17.04.04, 17:31 Na moim seansie(pracuję w kinie)wyszło około 15-20osób ze 180oglądających.Wcale się im nie dziwię;film to jedna z największych kaszan jakie widziałem! Debilizmy mające chyba tylko na celu przepranie mózgów młodzieży.Powinien być oznaczony "DO lat 12" SZKODA PIENIĘDZY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Azjata Joseph Kahn i jego reklamy. IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.04.04, 09:43 Producent z szybkosciom w tle NEAL H.MORITZ - chyba nie do konca jest profesjonalistom , bo czy warto robic klapy typu "Torque" , po 5 tygodniach tylko 21 mln. $ . Nie zaleznie od jakosci tej produkcjii , warto zwrocic uwage na aktorow i nie chodzi tu o ich umiejetnosci: Martin HENDERSON - "The Ring" i moze byc ? , Monet MAZUR grala do tej pory na dalszym planie w "40 dni i 40 nocy" , "Narzeczeni" czy "Austin Powers" i byc moze pochodzi z ...? Z koleji ,Ice CUBE chyba pracowal juz z Kahnem w Wideoklipach. Fakt,nie ktorych stac na to by wyjsc podczas seansu , ale ci co nie wyszli to dopiero mieli koszmar , a moze wcale NIE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfence Re: Torque. Jazda na krawędzi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.04, 13:51 Az 2 gwiazdki? Zdecydowanie za duzo. Ktos chcial na sile zrobic motocyklowa wersje "Szybkich i Wscieklych", ale niezbyt mu to wyszlo. Mowiac w skrocie: nie polecam, wrecz odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Dno, chała, beznadzieja, kompletna głupota IP: *.icpnet.pl 18.04.04, 17:03 Szkoda słów i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RooT Re: Torque. Jazda na krawędzi IP: *.tsi.net.pl / *.media-com.com.pl 18.04.04, 21:54 Do kina zdecydowanie nie!!! szkoda czasu i pieniędzy. Ale kiedy zobaczyłem pierwsze sceny. Główny bochater na Aprili RSV mille.To pomyślałem wybaczam wszystko co będzie się działo póżniej.Widziałem większe filmowe badziewia (a przez ostatnie lata wyszło ich bardzo dużo)i nieraz miałem ochotę wyjść z kina. Lub trzymałem film na dysku nie dłużej niż to konieczne. Ale jak wyżej kocham ten motocykl nie przepadam za samochodami ,miałem klimat na obejrzenie lekkiego filmu i się nie zawiodłem. Odpowiedz Link Zgłoś