geminix 05.03.02, 16:55 Czy ktoś może wie, gdzie można kupić film "Nikita" Luca Bessona najlepiej na DVD (ale jeśli nie ma to VHS też może być) najlepiej oczywiście R2 i polskie napisy :) z góry dziękuję Rafał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A27 Re: Nikita IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 01:18 www.amazon.com albo e-bay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Nikita IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 01:18 OOOOOOOOOOOOPs, sorry - nie zauwazylam tej prosby o polskie napisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: Nikita IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 18:29 podejrzewam, ze w kazdej wiekszej sieci wypozyczalni np w Beverly Hills. na pewno maja tam "wielki blekit" Bessona wiec chyba nikite tez powinni. Albo sprawdz kto to dystrybuuje i bezposrednio u niego. Na pewno nie Tantra i raczej nie Gutek. Nie mam pojecia. Ale u dystrybutora na 100% bedzie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
geminix Re: Nikita 08.03.02, 08:47 Mozesz mi wierzyc lub nie ale forum to ostatnia deska ratunku, sprawdzalem we wszystkich dostepnych w Polsce zrodlach i NIE MA NIGDZIE! ale dzieki za zainteresowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: Nikita IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 10:26 eeeeee...no nie wierze....bo sama zaczne sprawdzac.....: ) jak to nie ma? To nie jest jakis podziemny film, kino offowe czy bog wie co... Zaciekawiles mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: Nikita IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 02.04.02, 20:58 znalazles "nikite"? bo wiem skad mozna sciagnac : ) Odpowiedz Link Zgłoś
geminix Re: Nikita 16.04.02, 12:34 A skąd, bo nadal nie znalazłem :( pozmóż jeśli możesz :) R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: Nikita IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 16.04.02, 20:20 www.sharereactor.com/release.php?id=635 wprawdzie ma mala dostepnosc no ale w ogole JEST.A napisy to juz nie problem. Wiec bierz sie do roboty a jak nie masz stalego lacza to zlec to komus : )) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: Nikita IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 22:11 z rozpedu zapomnialam dodac, ze musisz miec program edonkey Odpowiedz Link Zgłoś
geminix Re: Nikita 17.04.02, 14:24 Dzięki i za to ale ja nie jestem w stanie "ściągnąć" tak dużego pliku, poza tym z doświadczenia wiem że jakość takiej kopii oględnie mówiąc "pozostawia wiele do życzenia". Wolałbym ten film raczej gdzieś kupić. Mimo to dziękuję Ci za pamięć. Rafał PS. Ale miałem jednak rację że jest nie do zdobycia (a przynajmniej bardzo trudny) :-) Odpowiedz Link Zgłoś