Gość: arek Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 20:48 niema co jest bardzo ładna i utalentowana piękna dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ona jest piękna IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 09.02.06, 11:57 ona jest piękna www.rasz.edu.pl/~julek333/galeria/displayimage.php?album=5&pos=32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Hermi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:48 jwstem dziewczyną i coś powiem.nie można kochać kogoś kogo się nie zna a ona jest spoko aktorką.:-)Pozdro dla chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klina hermiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:50 hermiona jest głupia i przemądzała . Zachowuje się jak wielka gwiazda ale wygląda jak poczwara. Ma zęby jak koń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Cześć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:59 CZeść jestem Paweł MOże mi ktoś powiedzieć po co tyle szumu. Fajny filmik ale odrazu taki szum czemu my niemożemy tam występować mój adress to :paul.pol@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian sówka hermiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:04 nienawidzę tej aktorki zachowuje się jak wielka gwiazda gdyby nie ta rola toby była nikim. Jest brzydka i ma zęby jak zombie. Dziwię się że ludzie mówią że ma talent aktorski którego wedug mnie nie posiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kila*167 hermiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:37 hermiona jest brzytka niewiem jak można ją lubić.ma zęby jak kon i nogi jak żaba farbuje sobie włosy by podobać się inym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRONG Re: hermiona IP: *.krak.tke.pl 10.05.06, 18:56 brzytka <---=D Kobieto wybacz że Cię poprawiam ale mnie to aż w ocze kole=D. To tak... Na moje oko to Ty wogóle nie masz zębów bo Ci je koń wybił podczas jak mu [Tekst ocenzurowany z powodu zawartości wulgaryzmów o treści seksualnej]. A co do żabich nóg, to pewnie twój cały wygląd jest zbliżony do ogromnej ropuchy amazońskiej. A jako żeś żaba to włosów z jasnych przyczyn nie posiadasz. Z wyrazami szacunku KRONG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kila*168 hermiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 12:17 wszystkie dziewczyny są ładne oprucz hermiony.ona jest o wszystko zazdrosna!ma zęby jak yeti a nos jak klamka.jest po prostu niefajna.*********************************************************************** ******************************************************************************** **************************************************%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$^&^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: hermiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:31 ZGADZAM SIĘ Z KILĄ*168 MA RACJĘ RZECZYWIŚCIE HEMIONA WYGLĄDA JAK KOŃ, MA ZĘBY JAK OTRĘBY I ŚMIERDZI JEJ Z GĘBY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JELEŃ Re: hermiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:33 WEDUK MNIE HERMIONA TO BRZYDKA AKTORKA. ZGADZAM SIĘ KARINĄ I KILĄ. MIMO ŻE JESTEM CHŁOPAKIEM NIEPODOBA MI SIĘ I NIEZACHWYCAM SIĘ NIĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: hermiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:36 ZGADZAM SIĘ Z LASECZKĄ I KARINĄ. UWAŻAM ŻE HERMIONA JEST PASKUDNA JAK NOC MA KRZACZASTE BRWI I ZĘBY JAK OSIOŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksana www.emma-watson.o8.pl IP: *.bialnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 21:03 www.emma-watson.o8.pl <- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepsi Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.speed / *.speed-net.pl 27.02.06, 16:16 Emma to zajewalista laska. Jest piekna i to przyciaga chlopakow do niej. A ci co mysla inaczej sie wcale nieznaja! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil hermiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 20:52 ona nie ma talentu do grania to bez talencie ona wcale niema umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rowling Emma Watson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 10:14 Emma Watson jest ładna nawet bardzo ładna mam nadzieje że będzie nadal występowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Hermiona i Krum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:55 cześHermiona i cześć Krum. Bardzo sie ciesze że chodzicie razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Geniusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:19 Emma jest najpiękniejszą dziewczyną jaką widziałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika uwielbiam Emmę IP: *.in / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:24 Bardzo chcę się z nią kiedyś spotkać. Jej rola jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: króliczek Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:00 Emma Watson to według mnie bardzo utalentowana młoda dziewczyna :) i uwielbiam oglądać ją na ekranie mojego telewizora i komputera :):) pozdro EMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermiona 2 Hermiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 19:20 hermiona jest po prostu super wszystkie dziewczymy jaj zazdroszczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Hajduk kocham cie IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 23.04.07, 16:22 czesc hermmiona ja mam lat 16 masz muj numer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim kocham ją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 09:23 ona jest moją jedyną miłością Odpowiedz Link Zgłoś