Dodaj do ulubionych

Rupert Grint - Ron Weasley

IP: *.chello.pl 31.05.04, 13:02
I love you!! jesteś the best
Obserwuj wątek
    • Gość: herma Re: Rupert Grint - Ron Weasley IP: *.gdynia.mm.pl 04.06.04, 14:10
      pisze sie potter, a nie porter!!!
      • Gość: Małgosia P. Re: Rupert Grint - Ron Weasley IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.181.* 05.06.04, 12:45
        Rupert Grint jest boski każda laska o tym wie.Kiedy gra uwielbiam jego
        aktorskie miny tak jak np.w 2 części kiedy były pająki robił boskie miny.Jestem
        jego fanką.Zbieram o nim wiadomości i mam jego zdjęcia kupiłam nowe wydanie
        gazety i tam było o oczywiście o Ronie no i o innych gwiazdach .Jeżeli ktoś
        chce pogadać ze mną na moim gg. by porozmawiać o Rupercie podaje numer muj nr.
        na gg. o to on 1110870 czekam ;)Jak ktoś chce zaprzeczyć temu to niech napisze
        mi odpowiedz
    • Gość: Rudzik Re: Rupert Grint - Ron Weasley IP: *.echostar.pl 05.06.04, 22:40
      Onm jets poprostu super...
      • Gość: Małgosia P. Re: Rupert Grint - Ron Weasley IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.181.* 27.06.04, 13:37
        Rupert Grint jest cały super ma fajne ciuchy i śmieszne miny.Niemówcie że on
        jest zajęty bo poprostu umre.Muj nr. gg.1110870 pogadamy o nim czekam fanki
        Ruperta rinta
        • Gość: madzia Re: Rupert Grint - Ron Weasley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 14:09
          tez jestem zagorzałą wielbicielka i ruperta grinta i emmy watson i daniela
          racliffa czekam na idolki:mój num.5174448
          • Gość: Ola Re: Rupert Grint - Ron Weasley IP: *.swnet.pl 27.12.04, 13:41
            Imiona i nazwiska pisze się dużą literą a tym bardziej ich!!!!!!!!!!
    • Gość: nutka Re: Rupert Grint - Ron Weasley IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 20:38
      Spoko gościu.
    • Gość: Natalia Re: Rupert Grint - Ron Weasley IP: *.core.lanet.net.pl 01.07.04, 12:50
      Czesć. Jak leci. Fajna strona. Gratuluje strony.
    • Gość: Kate Re: Rupert Grint - Ron Weasley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 14:53
      Rupert jest świetny. Nie jest może mega przystojny,ale jest intrygujący i sexy.
      W dodatku świetny z niego aktor i 100% Brytyjczyk. Myślę, że to właśnie on ma
      największ szanse na zrobienie kariery w przyszłości z całej trójki .
      • Gość: ja Re: Rupert Grint - Ron Weasley IP: *.swnet.pl 27.12.04, 13:43
        on jest ŚLICZNY!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Ola Re: Rupert Grint - Ron Weasley IP: *.aster.pl 09.07.04, 14:59
      Też tak uważam
      • Gość: ta co zawsze Rupert Grint IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 22:50
        Uważam, że cała 4 jest dodra w aktorstwie (TOM EMMA DANIEL I RUPERT).
        Emma gra tak , jak zagrałaby większość dziewczyn.
        Tom jest dobry. Czytałam jego życiorys iwnioskuję, że nietylko ja tak sądzę.
        (Robi superminy najlepsza była w 3 przed tym jak Hermiona mu przywaliła)
        Daniel też występował w jakimś filmie poza tymi. Myślę że jest dobry choć nie
        aż tak bardzo. (Gdy podsłuchał Knota, gdy ten mówił, że Syriusz zdradził jego
        rodziców, wg scenariusza miał się rozpłakać ale żadna łza nie poleciała)
        Sądzę, że przy odrobinie szczęścia za 10-15 lat Rupert dalej będzie aktorem a o
        reszcie słuch zaginie. Robi świetne miny i sądzę o nim to co Kate. PA
      • Gość: Ola Re: Rupert Grint - Ron Weasley IP: *.aster.pl 20.01.05, 11:36
        przepraszam, ale ktoś się podał za mnie ja nie uważam że Rupert jest
        przystojny...!!!
    • Gość: Ola Re: Rupert Grint - Ron Weasley IP: *.aster.pl 20.07.04, 15:03
      Najgorsze jest to że Emma, Tom i Daniel (a szczególnie ten dupek Daniel)
      wzbudzają większe zainteresowanie (przynajmniej z tego co słyszałam)
    • Gość: FlEuR(kA) Re: Rupert Grint - Ron Weasley IP: *.man.rsk.pl 05.08.04, 13:57
      Koffam Cię, Rupert!!!
      Jesteś utalentowany, śliczny, słodki i w ogóle jestem THE BEST!!! ;* ;* ;*
      • Gość: Obojętna - do Oli Rupert Grint IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 09:28
        Po prostu oni są ładniejsi Chciałabym aby przyjechali8 do Polski...
        • Gość: Ola - do obojętnej Re: Rupert Grint IP: *.aster.pl 27.08.04, 12:44
          Niestety ale żeczywiście Rupert Grint jest najobleśniejszy! Ale słyszałam od
          koleżanek że najlepiej się ubiera - to jakieś pocieszenie. Tylko błagam! - nie
          mów ze Ty też należysz do tego (za przeroszeniem) zasranego klubiku miłośników
          D.Radcliffa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          To by był KOSZMAR gdyby ten dupek pzyjechał do Warszawy (w inne miejsca niech
          sobie jezdzi!)
          • Gość: obojętna Rupert Grint IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 28.08.04, 23:06
            NALEŻĘ!!!!!!! (piszę też u niego na str. powyżej) Wcale nie uwarzam że
            ktokolwiek z nich jest obleśny! Są jacy są. Przecież nie wszyscy wyglądają jak
            sexbomby. Pomimo, że podoba mi się Radcliffe (tylko z wyglądu bo charakteru
            przecież nie znam) to uwarzam że nie można oceniać ludzi po wyglądzie. Zresztą
            uwarzam że nie ubiera się fajnie. Dan i Tom wyglądają fajniej. (Jestem pewna,że
            gdyby przyjechali do polski i w dodatku do Warszawy to i tak byś poszła ich
            zobaczyć.)
            • Gość: Ola Re: Rupert Grint IP: *.aster.pl 20.01.05, 11:44
              Masz rację - poszłabym po autograf! ale tylko dlatego, że w przyszłości
              mogłabym go sprzedać za niezłą sumkę! i naprawdę Daniel R. ubiera się okropnie!
              Koleżanka pokazywała mi jego jakieś zdjęcie (ona ma cały pokój wypełniony
              nim!!!!!!!:C ) i był w jakiejś różowej marynarce a pod spodem odblaskowa (że aż
              razi) zielona bluzka - lubie różowy ale dla faceta..., i jeszcze to połączenie
              zielonego i różowego - błagam nie mów, że Ci się podoba!!!!!!!!!!!
          • Gość: obojętna Rupert Grint IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 28.08.04, 23:08
            To, że pierwsza litera imienia Daniela to D to nie znaczy, że on jest
            DUPKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: carrie_furia Re: Rupert Grint IP: *.kappa.com.pl / *.kappa.com.pl 10.12.04, 17:00
            Dan moze przyjechać do Łodzi, ale tylko pod warunkiem, że przyjedzie też Rupert
            =)
      • Gość: JA Re: Rupert Grint - Ron Weasley IP: *.swnet.pl 27.12.04, 13:45
    • Gość: ja Re: Rupert Grint - Ron Weasley IP: 83.16.127.* 06.10.04, 18:48
      kocham, kocham i jeszcze raz
      kocham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!
      • xxx131 Re: Rupert Grint - Ron Weasley 08.10.04, 16:29
        zapraszam na hlae expo w warszawie
        rrrrrreeeeeeekorrrrrrrddddddd swwwwwwwiiiiiiatttttttaaaaaaaaa
    • Gość: ola Re: Rupert Grint - Ron Weasley IP: *.olsztyn.mm.pl 08.12.04, 16:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka