Dodaj do ulubionych

"między słowami"

15.06.04, 19:12
jakie są wasze refleksje?
Obserwuj wątek
    • dafni Re: "między słowami" 15.06.04, 21:31
      Pewnie będę w zdecydowanej mniejszości, ale film nie rzucił mnie na kolana. Co
      więcej, nie udało mi się nawet obejrzeć go do końca.
      • Gość: haniballecter123 Re: "między słowami" IP: *.comnet.krakow.pl 15.06.04, 21:43
        Mi natomiast bardzo się film podobał.Niby taki banalny a jednak ogladałam go z
        zapartym tchem.A przecież nie każdemu się podobać to co się większości podoba :-
        )
        • kuracjusz Re: "między słowami" 17.06.04, 22:02
          Swietny film>Byłem na nim w kinie z pięć razy i poszedł bym nastepnych pięć
          gdyby go jeszcze puszczali w moim mieście!Ostatni raz podobne wrazenia
          wyniosłem z kina po SAMOTNYCH z reszta uważam że SAMOTNI oraz MIĘDZY SŁOWAMI to
          niewątpliwie dwa najlepsze filmy ostatnich pięciu lat.Twórcom tych filmów udało
          się genialnie połączyc wszystkie najwazniejsze elementy w jakie powinien być
          obdarzony dobry obraz.Planuje tu wrecz Platońska harmonia harmonia środków
          wyrazu a wszystko składa sie na DZIEŁO SZTUKI!!!!!!!P o l e c a m
    • kotka_kulka Re: "między słowami" 17.06.04, 23:28
      heh, ależ to jest piękny film! :) muzyka do tej pory mnie zachwyca.. czekam tylko, kiedy ukaże sie na video:) piekny.. zauważyłam też, że filmy wytwórni focus features są na ogół warte zobaczenia..:)
    • humbak Re: "między słowami" 18.06.04, 00:49
      Świetny. Po prostu przyjemny. Miłe, nienachalne poczucie humoru. Zrobiony z
      wyczuciem. Dziwne wrażenie, że główni bohaterowie to jedyni ludzie w tym
      filmie. Reszta postaci mogłaby nie istnieć. No nie, istnieje jeszcze mąż. Poza
      tym specyficzny związek- taka przyjażń, ale zaskakująco łatwo powstała. No i
      jeszcz lip my stockings! i let me go mister harris!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka