Dodaj do ulubionych

Niezwykle wyszczekany Kot

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 00:38
Garfield rzadzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Sacek Re: Niezwykle wyszczekany Kot IP: 195.136.49.* 16.07.04, 11:42
      Ale Garfield ma 26 a nie 21 lat!! Dokładna data jego urodzin to 19 VI 1976!!
      • Gość: Janek Re: Niezwykle wyszczekany Kot IP: *.waw.pl / *.waw.pl 16.07.04, 18:06
        Zgadza sie, Garfield ma 26 lat, zatem dokladna data jego urodzin to 19 czerwca
        1978, a nie 1976.
      • Gość: JAREK [...] IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 11:49
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: MOŃCIA Re: Niezwykle wyszczekany Kot IP: *.jaroszowka.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 12:20
      GARFIELD TO SUPER KOT!!!!!!!!!!!
      LUBI JESC TO CO JA.A RACZEJ JA TO CO ON.CZYZBY ZBIEG OKOLICZNOSCI???????
    • Gość: lufer Re: Niezwykle wyszczekany Kot IP: *.lpp.com.pl / *.com.pl 16.07.04, 13:51
      no i do tego, do złudzenia przypomina mi mojego, gdybego, sierściucha o imieniu
      Lufer ;)
    • Gość: iwii Nareszcie!!! IP: *.stnet.pl 17.07.04, 12:12
      Najwspanialszy kot na świecie w kinach aż się łezka w oku kręci!!!Garfield na
      prezydenta!! :)
    • Gość: lucky luke Re: Niezwykle wyszczekany Kot IP: *.crowley.pl 17.07.04, 19:02
      Njainteligentniejszy kot na swiecie!
    • Gość: ziółek Re: Jest jedyn kto oczywiście Garfield IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 22:25
      Garfield to najfajniejszy i najsłodszy kot na świecie i jaki przystojny =D
      Jest genialny ja lubie jeść to samo co on i on ma 26 lat :@
      Pozdro dla fanów tego kota wszech czasów
    • Gość: misiekram Stary kot IP: *.arts.klte.hu 18.07.04, 12:42
      Garfield powstal w 1978 roku, ma wiec nie 21 a 26 lat...
      • Gość: Jagoda Re: Stary kot IP: *.map.com 22.07.04, 23:47
        Garfield NIGDY nie bedzie stary. On jest wieczny! Ludzie kochajncie KOTY, bo to
        naprawde wspaniale zwierzaki. A jak zbudowane! Wielki Leonardo Da Vinci
        powiedzial, ze KOT to boskie dzielo sztuki! Na dodatek niezwykle madre i dumne!
        Psy tez sa wspaniale, ale KOTY sa zdecydowanie WSPANIALSZE! Tylko trzeba je
        poznac! Niektorzy ludzie mowia "nie cierpie kotow". I sa to ludzie, ktorzy tak
        naprawde NIGDY nie mieli kota i w ogole NIe znaja kotow.
    • Gość: wacek Re: Niezwykle wyszczekany Kot IP: *.lodz.mm.pl 19.07.04, 13:09
      odlotowy kot
    • aleksandra.p Co to ma być???!!! 19.07.04, 17:22
      Pięknie! Kolejna tandeta czeka nas w kinach! To ma być Garfield? On w ogóle nie
      jest podobny do mojego ukochanego Garfielda! To puszyste coś nie jest
      Garfieldem którego znam z gazetowych stripów i w którym się zakochałam od
      pierwszej historyjki. Wszystko przerabiecie na kasę- nawet Garfielda!!! :(
      • Gość: jlive Re: Co to ma być???!!! IP: *.merck.pl / 212.244.157.* 20.07.04, 12:24
        aleksandra.p napisała:

> Pięknie! Kolejna tandeta czeka nas w kinach! To ma być Garfield? On w ogóle
        nie
        >
        > jest podobny do mojego ukochanego Garfielda! To puszyste coś nie jest
        > Garfieldem którego znam z gazetowych stripów i w którym się zakochałam od
        > pierwszej historyjki. Wszystko przerabiecie na kasę- nawet Garfielda!!! :(

a Odie??jakąś taką krótką szyje ma i wogóle niepodobny do "komiksowego
        orginału"...fluj,fluj :P

• Gość: Hy Re: Niezwykle wyszczekany Kot IP: *.pol / *.pol-net.com.pl 19.07.04, 20:49
      Ten kot to najwredniejsze bydle, z którego nie należy (nie wolno) brać
      przykładu. Jego stosunek do Odiego, do pająków to kliniczny przykład uczenia
      dzieciarni okrucieństwa. Pal sześć jego obżarstwo tymi ochydnymi potrawami i
      niesympatyczne lenistwo, ale ta arogancja do swego pana! Ciekawe komu zależy
      aby dzieci uczyć niewłaściwego postępowania. Dorosły spojrzy, czasem się gorzko
      uśmiechnie i generalnie go odrzuci, ale dzieciarnia? Najlepiej widać to po
      dotychczasowych głosach! Ciekawe, że tylko GW propaguje ten rodzaj "sztuki".
      • maiku200 Re: Niezwykle wyszczekany Kot 20.07.04, 20:41
        Czy Ciebie pogrzało? Najbardziej odlotowy kot, a Ty marudzisz? Poczucie humoru
        twórcy kiciusia podziwiam wielce. Dla ścisłości: mam dwoje dzieci i cieszę się,
        iż doceniają humor prawdziwego kocura. Mój kocur, o jeszcze ciekawszych
        poglądach na życie zwał się Hagal i jego charakter był większy od
        trzykilogramowego ciałka dorastającego kotka. Pewnie nigdy nie miałeś do
        czynienia z szczęśliwym domowym zwierzakiem i stąd Twoja frustracja. Domownicy:
        psy i koty pozwalają sobie na wiele kontrowersyjnych zachowań i nawet małe
        dzieciuznają, że zwierzaczkom wolno, ale ludziom nie. I o co właściwie masz
        pretensje do kota, który wie, że jest rozkoszny i wszystko mu wybaczą?
        • Gość: Dida Re: Niezwykle wyszczekany Kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:39
          Masz rację maiku200. Niech kotek nasra Ci na głowę albo do talerza bo
          zwierzaczkom wszystko wolno a Twoje dzieci z uśmiechem podadzą Ci grzebień,
          żeby resztki z wosów nie zmarnowały się i wpadły do talerza z obiadem, bo
          wszyscy musza by szczęśliwi.
    • maiku200 Re: Niezwykle wyszczekany Kot 20.07.04, 20:49
      Jasne!
    • Gość: ninio Re: Niezwykle wyszczekany Kot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 13:31
      ten kot poza tym że, lubi lazanie jest wyszczekany
    • Gość: pablosan Re: Niezwykle wyszczekany Kot IP: *.pl / *.pl 05.08.04, 20:01
      Uwuielbiam, po prostu uwielbiam Garfa!!!
      • eurokicior kicior wszechczasow 06.08.04, 19:24
        a co, moze ma byc bez jaj jak nasz Filemon?
    • Gość: anka z wawy Re: Niezwykle wyszczekany Kot IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 10:58
      Garfild to najlepszy kot jaki pojawił sie w tv i oby tak dalej
    • Gość: ;;;;;;;; Re: Niezwykle wyszczekany Kot IP: *.netday.pl / *.NETDAY.pl 14.08.04, 20:12
      jest super cool
    • Gość: natsa coś powiem IP: *.cyber.pl 27.09.04, 16:26
      Garfield jest naprawdę super, extra, znakomity. Sądzę, że nigdy nikt nie
      wymyślił oryginalniejszego komiksu niż ten o Garfieldzie, szkoda tylko, że nie
      miałam okazji się z nim zetknąć. Garfield robi na mnie znakomite wrażenie,
      jesteśmy do siebie podobni, bo ja też jestem leniwa (no może nie obżeram się
      tak) i kocham telewizję, kawę (ale wyłącznie capucino) i nicnierobienie. Każdy,
      kto jeszcze nie był na Garfieldzie powinien odwiedzić ten film. Uwaga, bo to
      już ostatnie dni i możesz nie zdążyć. To właśnie na CIEBIE Garfield czeka w
      kinie. Zapraszam, zapraszam, zapraszam, zapraszam,
    • Gość: h garfield IP: *.icpnet.pl 01.01.05, 14:11
      super kotw super filmie
      też nie lbię poniedziałków;-]
    • Gość: Garfield jest... Re: Niezwykle wyszczekany Kot IP: *.chello.pl 14.02.05, 10:28
      świetny! Idealny kociak! ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka