Gość: Lucyferos Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 213.25.22.* 21.07.04, 10:25 Coś podobnego! A gdy bachora wyślesz do kościółka kat.,to co? Przecież tam aż roi się od prawdziwych zboczeńców, tyle, że nikt nie podnosi larum!Poza tym, ten film to straszny kondon i trzeba wywołać skansal, by przyciągnąć uwagę potencjalnych widzów. Bo w wakacje kina często świecą pustkami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SheMale TVC to Amerykanie a nie Brytyjczycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 10:33 Polecam ich stronę internetową www.traditionalvalues.org "Jesus he knows me..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVC member.... Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.elektra.un.pl / 195.117.30.* 21.07.04, 10:48 Co Wy tam wiecie, film byl sponsorowany przej gejowsko-lesbijski klub masnonski i to wszystko jest ukartowane!! Oni chca wszystkich przerobic na gejow bo im sie "wascy" powoli zaczynaja konczyc, a z "szerokimi" to juz nie tak fajnie (podobno). Zobaczycie, jak uwierzycie, bedzie ju zapozno!! Ostrzegalismy! Prosilismy! Chcielismy wam pomoc! ale co to dla Was kolejna smieszna organizacja...tymczasem to My znamy prawde!! Wiemy co sie szykuje bo Nas natchnal ON, wielki, jedyny, najlepszy... A Wy marne ludki zastanowcie sie nad soba i synami swoimi... Powiadam Wam dzien sadu jest bliski! Strzezcie sie!! Macie jeszcze czas!...ale nie duzo....spieszcie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Nieprawdy, półprawdy = manipulacja typowa dla GW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:08 Czy ktokolwiek z tu piszących zadał sobie trud aby przeczytać samemu raport- ostrzeżenie TVC? Nikt! Wierzycie na słowo Gazecie! I dalej się wyśmiewać, że nie będzie juz można czytać dzieciom bajki o Czerwonym Kapturku. Powiem więcej - autor artykułu także nie zadał sobie tego trudu! Nie pomylił by przecież star sprangled banner z brytyjską flagą. To jest organizacja amerykańska! I wiadomo to od razu, bo flagi amerykańskie i różne "God bless'y" oraz adresy typu "California" są na każdej podstronie w ilości wystarczającej ślepemu! Autor przetłumaczył niedokładnie wiadomość z jakiegoś obcego językowo, ale bliskiego, bo "postępowego" serwisu. Co do meritum zaś - radzę przeczytać (www.traditionalvalues.org), a potem chwilę pomyśleć (dla niewtajemniczonych - używa się do tej czynności części ciała umieszczonej na głowie). Wtedy już można pisać na forum, nawet co ślina przyniesie. Mam 4-letnie dziecko i ten raport mnie ostrzegł. Nie chodzi tu bowiem o dorosłych (w dzisiejszym świecie, np. dzięki Gazecie i różnym paradom seks analny, fetyszyzm, czy noszenie damskiej bielizny mogą rozpalać jedynie dzieci kończące podstawówkę). Jednak jeśli tak odważnie wyśmiewając ten raport, wypowiada się tu jakiś rodzic, to proszę mi podpowiedzieć: jak wytłumaczyć chęć noszenia damskiej bielizny, czy niepohamowany pociąg, jaki Wilk odczuwa do Księcia? Szczególnie gdy założy ciuchy Babci. W pierwszym Shreku sporo było krótkich tekstów, które adresowane do rodziców, rozśmieszały ich. A dzieci ich po prostu nie rozumiały. Problem ze Shrekiem II jest taki, że aby kolejny raz przyciągnąć widzów, szczególnie dorosłych, trzeba posunąć się dużo dalej. Bo to dorośli nie lubią odgrzewanych kotletów. Mój syn ogląda Krecika już pewnie setny raz i nadal go bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Homer do śmietnika! Achilles przebierał się za ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:37 Homer do śmietnika! Achilles przebierał się za kobietę...A nasza młodzież musiała się zapoznawać z Homerem w szkołach. ZGROZA! Nie wystarczyłoby obejrzenie na lekcji polskiego "M jak miłość" czy "Klanu" i podziwianie wzorowych chrześcijańskich rodzin ( tzn kobieta z męczizną )? Wiara jest głupia! Lezą do tych kin bez opamiętania i podniecają się nowinkami ze świata. Kto to widział żeby wilk się przebierał za babcię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan Re: Nieprawdy, półprawdy = manipulacja typowa dla IP: 80.51.243.* 21.07.04, 12:20 a byłeś kiedyś dzieckiem człowieku?? przecież jak ci czegoś zabronią, to i tak sobie to zdobędziesz, a raczej TYM BARDZIEJ... i twoje dziecko też - ściągnie sobie shreka z netu, obejrzy i nie skuma nawet o co cały ten hałas był. mu się to po protu z żadną perwerą nie kojarzy, to dopiero wypaczony mózg dorosłego człowieka stwierdza, że to zboczenie. śmiać mi się chce z takich pomysłów. współczuję ci, jeśli jest to dla ciebie problem. bardzo współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Bardzo trudno jest zdobyć się na argumenty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 13:00 Nie współczuj mnie - współczuj sobie, albo swoim dzieciakom. Łatwo jest obrażać, szczególnie, gdy nie rozumie się, o czym mowa. Trudno jest dyskutować na pewnym minimalnym poziomie! Jestem daleki od spiskowej teorii świata. Ale już poważni naukowcy biorą się za problem (dla naukowców to kolejny fenomen, rzecz do zbadania) nastolatków strzelających do siebie w szkołach w USA. I tu bingo! Tak, słusznie się wszyscy domyślali! Przyczyniły się do tego także holywoodzkie rąbanki. Oczywiście nie tylko, bo sprawa jest bardziej skomplikowana. Dlatego warto brać pod uwagę, co oglądają dzieci. Co więcej, nawet niejaki Samson, co obecnie może się źle kojarzyć, oraz mnóstwo innych ekspertów doradzają oglądanie dobranocek i ogólnie TV, ze swoimi pociechami. Tym bardziej dotyczy to kina. Czy wiesz, o co pytał mnie mój strasznie zasmucony syn, po obejrzeniu "Mój brat niedźwiedź"? Czy można tak zabić innego człowieka? Po co mu ten problem w wieku 3 lat? Nie mogę zmienić świata i muszę próbować odwracać uwagę, gdy mijamy prostytutki na gierkówce. Natomiast, jak na razie, wolno mi pomyśleć, zanim wybiorę się z dziećmi do kina. Szczególnie na film z przesadnie rozbudowaną tzw. "drugą warstwą" dla dorosłych. Bo dzieci są niesamowite, rozumieją więcej niż nam się wydaje. A Shreka lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 306 Sprobuje zdobyć się na argumenty IP: *.ic.invar.com.pl 21.07.04, 14:28 > Dlatego warto brać pod uwagę, co oglądają dzieci. Co więcej, nawet niejaki > Samson, co obecnie może się źle kojarzyć, oraz mnóstwo innych ekspertów > doradzają oglądanie dobranocek i ogólnie TV, ze swoimi pociechami Oczywiscie. Tylko jesli mowisz 'a' to powiedz 'b' - nie po to zaleca sie ogladanie bajek razem z rodzicami aby rodzic w pewnej chwili powiedzial: "zakryj oczy dziecko". Robi sie to po to, aby rodzic mogl wytlumaczyc dziecku uproszczenia jakie w tych bajkach wystepuja, czyli zareagowac nie zakazem ale informacja - odniesieniem do rzeczywistosci. Jesli stosowac metode zakazow i filtrow, to trzeba sie liczyc z tym, ze dziecko wychowane pod kloszem w pewnym momencie dozna szoku widzac np. przemoc na ulicy - nie bedzie wiedzialo jak zareagowac. A wowczas na tlumaczenie, ze trzeba bylo sie oddalic czy wezwac karetke, moze juz byc za pozno. Oczywiscie nie wezme dziecka ponizej 15 roku zycia na "Predatora", ale nie popadajmy w absurd doszukiwania sie we wszystkim jakis zagrozen dla naszych pociech. > Przyczyniły się do tego także holywoodzkie rąbanki. Oczywiście nie > tylko, bo sprawa jest bardziej skomplikowana. Wcale nie tak skomplikowany. Nie neguje kultu przemocy jaki jest propagowany w tym kinie, ale jesli dziecku nie zapewnia sie innych zajec, nie wyrabia sie w nim zainteresowan, a tylko daje sie kieszonkowe, aby sie czyms zajelo, to dziecko siega po kolejne owoce zakazane, bo sie zwyczajnie nudzi!!! Tak jak po filmy epatujace przemoca, siega rowniez po narkotyki, alkohol itd. Z tych naukowych prac Amerykanow wylania sie obraz dzieci zagubionych, pozbawionych normalnych relacji z otoczeniem, rowniesnikami. Rodzice tego nie dostrzegali? Zgrzytamy czesto na nadmiar socjalu w panstwach uropejskich i wzdychamy do wolnosci gospodarczej Stanow, ale co ciekawe, w USA bardzo czesto dzieci wchodzace w konflikt z prawe pochadza z rodzin niepelnych, gdzie cala rodzine utrzymuje jeden rodzic zabijajac sie na dwoch etatach. On faktycznie nie ma czasu na wychowanie swoich dzieci!!! Ta dyskusja o jakosci danego filmu i jakie tresci on ze soba niesie jest troche bez sensu. Kazdy ma prawo odebrac poszczegolne sceny inaczej. Pytanie tylko czy bedac rodzicem i biorac dziecko na film "Mój brat niedźwiedź" potrafimy odpowiedziec dziecku na pytanie "Czy można tak zabić innego człowieka?"? Jesli nie, to moze warto zadac sobie inne pytanie: czy my dojrzelismy do tych czasow i tych filmow... czy dojrzelismy do wychowania naszych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buli Re: Sprobuje zdobyć się na argumenty IP: 217.153.88.* 21.07.04, 15:53 Nic z Twojej wypowiedzi nie wynika. Wydaje mi sie ze patrzysz "zbyt wasko" na problem. Po prostu nie obejmujesz calosci. Powiadasz, ze doradza sie ogladanie bajek z dzicmi, aby im wytlumaczyc uproszczenia? Chyba sie mylisz... nikt tego nie definiuje dlaczego sie tak doradza, bo trudno okreslic dlaczego. Niemniej chyba sobie zartujesz. To niby na Shreku rodzice pojda z pociechami i zaczna tlumaczyc.. "A teraz drogi Janku, Pinokio mowi ze nosi damska bielizne, bo po prostu pomylil sie rano gdy ja zakladal... " - itp. itd.. BZDURA... Pewne rzeczy musza byc weryfikowane PRZED, a nie PO czy tez W TRAKCIE. Oczywisce z tym "kloszem" masz racje.. no ale wlasnie TO JEST SKOMPLIKOWANE... ... ... a dyskusja moze byc i tak ..dluuuga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 306 Re: Sprobuje zdobyć się na argumenty IP: *.ic.invar.com.pl 22.07.04, 08:44 > Nic z Twojej wypowiedzi nie wynika. Wynika jedno - to my jestesmy odpowiedzialni w codziennym zyciu za ksztaltowanie obrazu rzeczywistosci u naszych dzieci. Przezucanie tej odpowiedzialnosci na filmy i srodki masowego przkazu swiadczyc moze tylko o naszym lenistwie. > To niby > na Shreku rodzice pojda z pociechami i zaczna tlumaczyc.. "A teraz drogi Janku > Pinokio mowi ze nosi damska bielizne, bo po prostu pomylil sie rano gdy ja > zakladal... " - itp. itd.. BZDURA... Jaka znow bzdura? Dziecko poznaje swiat sukcesywnie - gdy pojawia sie w jego otoczeniu nowe zjawisko czy przedmioty, to wowczas o to pyta. Nie da sie naklasc do glowy malucha wszystkiego od razu i to jeszcze wowczas gdy dziecko tego nie widzi. To zbyt duzy poziom abstrakcji dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Bardzo trudno jest zdobyć się na argumenty! 22.07.04, 13:57 Z tego co piszesz wywnioskowałam, że Twoje dziecko ma 3-4 lata, a więc wiesz, że jest to wiek nieskończonych pytań !! I jeszcze nie raz dziecko zaskoczy Cię pytaniem, z (na pozór) błahej sytuacji. Np. Jak wytłumaczysz swojemu dziecku, żeby zrozumiało a jednoczesnie nie zanudziło sie wykładem: co to jest BAKTERIA? :) albo Dlaczego mleko jest białe ? Do czego służy psu ogon itp. :) To, że dziecko zadało ci pytanie: "Czy można tak zabić człowieka" świadczy tylko o tym, że masz mądre myślące dziecko i teraz to juz Twoja rola, żeby to z nim omówić. A jak wyjaśniłes dziecku bajkę "Jaś i Małgosia", kiedy dzieci zabiły Babę Jagę??? Trzeba brać pod uwagę rozwój indywidualny dziecka. To prawda, że małe dzieci powinny oglądać bajki razem z rodzicami, chociażby po to, żeby rodzice umieli wyjasnić dziecku, kiedy spyta o coś. I tu jest Twoja rola - jako rodzica - ROZMAWIAJMY z dziećmi, poznajmy co on ma do powiedzenia, co mysli na dany temat, pomóżmy mu rozwiązywać problemowe sytuacje (oczywiście na miarę jego rozwoju). Oczywiście wszystko musi byc dostosowane do rozwoju dziecka, a nie do wieku, bo czasami 12-latek ma mniej rozumu niż niejeden 6-latek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Nieprawdy, półprawdy = manipulacja typowa dla IP: *.winn.dial.virgin.net 22.07.04, 18:19 A czy Twoj syn czytal kiedys "Czerwonego Kapturka"? Moze sam mu czytales? Moj syn nigdy nie pomyslalby, ze wilk przebrany w ciuszki babci moze oznaczac cos wiecej, niz tylko zapozyczenie z innej bajki, z pewna doza humoru. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyteck Re: Nieprawdy, półprawdy = manipulacja typowa dla IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.04, 18:47 Hm, Amerykanom chyba tluszcz na mozg sie rzucil. Jak widac, niektorzy u nas tez nie zostaja w tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajwus Re: Nieprawdy, półprawdy = manipulacja typowa dla IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.04, 21:14 Ostatno widziałem film z krecikiem, który pokazywał skąd się biorą dzieci, i jak wygląda poród. Krecik odbierał ten poród. I co powiesz ? Takie świństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.icpnet.pl 21.07.04, 11:39 no z wilkiem w stroju babci to juz przegieli.. Czerwonego Kapturka tez dzieciom nie czytac???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aika Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 217.153.90.* 21.07.04, 11:56 Ludzie czy wy tylko umiecie krytykować?? Shrek to nie tylko Pinokio i damska bielizna ale tez wspaniała opowieść o przyjaźni i tolerancji. Czy tego nasze dzieci nie powinny wiedzieć?? A zresztą smiech to zdrowie więc ruszajcie do kin!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 213.17.252.* 21.07.04, 11:57 a kto powiedzial ze shrek jest dla dzieci? pan Wojciech Mann jest swietny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyk-lista LPR czuwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:17 Muchomorek i Żwirek to pedały a Krecik jest zoofilem(z myszką się zadawał), Śpiąca Królewna trąci nekrofilią, a Śnieżka urządzała grupowe orgie z 7 kurduplami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CuraC Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:40 No to już trzeba mieć nawalone pod deklem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigvald Pedały swoje wiedzą IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 21.07.04, 13:04 I tak środowiska pedalskie bedą póżniej tłumaczyć, że dziecko jest lesbą czy dwururą przez uwarunkowania genetyczne a nie film. A wszystkiemu przewodzi "tolerancja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaintrygowany Re: Pedały swoje wiedzą IP: *.awas.int / *.MAN.atcom.net.pl 21.07.04, 13:15 przepraszam, co to jest "dwurura" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigvald Proszę bardzo!!! IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 26.07.04, 14:33 Jesteś z księzyca czy co? Ładnie ujmując to gej, homoseksualista. Ja jakoś poprawnopolitycznie nie żyję i mówię co jest prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Proszę nie czytajcie brukowców! IP: 81.210.19.* 21.07.04, 13:22 Czytając brukowce dokonuje się autodestrukcji! To tak jakby paplać się w szambie! Czytajcie www.naszdziennik.pl To jedyna normalna jeszcze gazeta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gremlin Re: Proszę nie czytajcie brukowców! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 13:55 Nasz Dziennik, To faktycznie nie jest brukowiec, tylko szmatławiec!!! i nie wiem w którym akapicie jest "To jedyna normalna jeszcze gazeta!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 14:02 BZDURY DZIECI WIEDZĄ CZASEM LEPIEJ OD NAS CO JEST DOBRE A CO ZŁE. A POZA TYM MAJĄ FANTASTYCZNE POCZUCIE HUMORU. PRZYNAJMNIEJ MOJE DZIECI. BYŁAM RAZEM Z DZIEĆMI W KINIE I UWAŻAM ŻE FILM JEST BOMBA I JAK DO TEJ PORY NIE STWIERDZIŁAM U MOICH POCIECH ODCHYLEŃ OD NORMY. NO MOŻE TYLKO FAKT, ŻE PRZEZ CHWILE Z RADOŚCI BYLI BARDZIEJ MILI DLA MNIE I DLA SIEBIE NA WZAJEM. ALE TO AKURAT MI ODPOWIADA. ZASTANAWIAM SIĘ CO MĄDRZY UCZENI W PIŚMIE I PRAWIE ITP. JESZCZE WYNAJDĄ. MAJĄ JUŻ TAK WYPACZONE UMYSŁY ŻE WSZĘDZIE DOSZUKUJĄ SIĘ CHORYCH TREŚCI I SEKSUALNYCH PODTEKSTÓW. POZDRAWIAM CZYTAJĄCYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cc Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 14:25 Nie krzycz. Poszukaj klawiszka z napisem "Caps Lock" i użyj go bez skrupułów. A Shrek nie wpłynie mam nadzieję na szerokie rzesze dzieci, bo jest tak prostacki i nudny, że pójdą nań tylko wielbiciele bekania i pierdzenia. Część pierwsza była znakomita, ale chyba zbyt subtelna dla większości widowni. Naprawiono to w cz. drugiej zwiększając współczynnik pierdów w powietrzu. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
emima Re: Skandaliczny Shrek 2 22.07.04, 14:07 Gość portalu: Cc napisał(a): > Nie krzycz. Poszukaj klawiszka z napisem "Caps Lock" i użyj go bez skrupułów. A > Shrek nie wpłynie > mam nadzieję na szerokie rzesze dzieci, bo jest tak prostacki i nudny, tak jak TY?? że pójdą > nań tylko wielbiciele > bekania i pierdzenia. Część pierwsza była znakomita, ale chyba zbyt subtelna dl > a większości widowni. > Naprawiono to w cz. drugiej zwiększając współczynnik pierdów w powietrzu. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marol co do tego homo- i transseksualizmu, to... IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 21.07.04, 14:11 ... jedynie ryzyko (jak duze - nie wiem). Mam jednak przekonanie, graniczace z pewnoscia, ze bedac karmione tekstami podobnymi do oswiadczenia ogloszonego przez Traditional Values Coalition, dziecku grozi trwale opoznienie w rozwoju umyslowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek JAKUB SZELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 15:48 A czytanie ksiazki do historii zrobi ze mnie Jakuba Szele. NAsi obroncy rodziny tez sa tacy durni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.acn.waw.pl 21.07.04, 17:05 idiotyczny film gdzie sie perdzi w beczce z blotem lub beka przy stole z obiadem... film idealny dla dzieci, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
biala81 ale idiotyzmy!!! 21.07.04, 18:33 ci kretyni już chyba nic głupszego nie mogli wymyśleć!!!zawsze z czegoś śmiesznego, błyskotliwego i fajnego muszą zrobić skandal!!! banda obszczymurów!!!!!!!!!!!! wara od shreka....;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
biala81 zamiast czepiać się shreka... 21.07.04, 18:37 mogliby zrobić akcję typu dokarmiajmy głodne dzieci, albo wytłapmy i aresztujmy wszystkich pedofilów w kraju, mogliby zrobić jakiś koncert charytatywny.fagasy marnują swój czas na bezmyślną paplaninę,zamiast zrobić coś pożytecznego!!! przecież w końcu nie ma przymusu chodzenia do kina!!!kto chce ten idzie!!! ZAJMIJCIE SIĘ CZYMŚ POŻYTECZNYM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babarydzykowa Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 80.50.28.* 21.07.04, 19:26 Tfu ! Świństwo. Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 21:30 ojej, ten film moze tez ogra z dzieci zrobic! albo gigantycznego ciasteczkowatego potwora! jesli tak na to spojrzec to faktycznie sodoma i gomora juz u bram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.menos.org / *.menos.org 21.07.04, 22:02 Po obejrzeniu pierwszej części szreka uznałem że jest to najbardziej gnojna bajka jaką kiedykolwiek widziałem . Za moich młodych czasów nie pozwoliłbym moim dzieciom jej oglądać. Przy naszym Bolku i Lolku to za przeproszeniem największe gówno jakie widziałem. Nie może sie równać nawet z naszym sejmem. Odpowiedz Link Zgłoś
emima Re: Skandaliczny Shrek 2 22.07.04, 14:11 Gość portalu: stanley napisał(a): > Po obejrzeniu pierwszej części szreka uznałem że jest to najbardziej gnojna > bajka jaką kiedykolwiek widziałem . Za moich młodych czasów nie pozwoliłbym > moim dzieciom jej oglądać. Przy naszym Bolku i Lolku to za przeproszeniem > największe gówno jakie widziałem. taaaaak bolek i lolek bajka o jednym WIEKSZYM, ktory meczyl mlodszego, mniejszego budujace fakt Nie może sie równać nawet z naszym sejmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.sympatico.ca 21.07.04, 22:12 czego tyo juz sie niedoszukaja spece od moralnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goomis Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.b.jawnet.pl 21.07.04, 22:41 EEE jak to czytam to sie wku*** jak ja slysze takie blaznowate opinie to niemam pytan tak samo jak np na telewizji pojawil sie w rogu telewizora logo playboya w programie dla dzieci i skandal bo jak moga pokazywac cos takiego w programie dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziurawy Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.interka.pl / 217.97.165.* 21.07.04, 22:52 Oni sami są gejuchami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAcek Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.dyn.optonline.net 21.07.04, 22:55 Romek (Giertych), ludziska czuwaja a ty spisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdl uaaaaaaaaahahahhahahhahhahahhahh IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 21.07.04, 23:21 ludzie to jednak maja nakickane w tych dynkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Storm Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 23:37 Ta bajka jest po prostu nudna, ale nie ma co się dziwić, tym bardziej że wiadomo że będzie 3 i 4 część. Mój synek wynudził się w kinie jak większośc dzieciaków które tam były i które obserwowałem. A dla mnie Shrek 2 to nudna historyjka, zrobiona na siłe, bez fabuły, bez humoru, bez haka. Czyli nuda, a nuda w kinie to zbrodnia. A pan J.Sthur no cóż od czasów Seksmisji te same teksty i powiedzonka, może się przejeść jak i pan Pazura. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnew Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 217.153.8.* 22.07.04, 08:14 Dawno się tak ni usmiałem, oni są lepsi niż LPR i Radio Maryja razem wzięci :- ))) Uwaga, wszyscy którzy pójdą na "Teksańską Masakrę..." zostana seryjnymi mordercami !!! Odpowiedz Link Zgłoś