Gość: mara od samego czytania tego artykulu.... IP: 158.75.8.* 23.07.04, 12:08 mozna zostac homoseksualista albo transseksualista ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mufa Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 217.70.52.* 23.07.04, 12:10 Komedia... czemu kilkanaście lat temu nie powiedzieli tego o "Czerwonym kapturku", a tak poza tym, to głodnemu chleb na myśli :):):):) Pozdr. dla wszytskich fanów Sherka (tego z transseksualistami i bez) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voiceone Re: bullshit IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.04, 12:11 jak widac kazdy kraj ma swoich oszolomow w stylu LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 80.51.181.* 23.07.04, 12:12 mozlie ze Angole maja i racje !!! I tu taka mala uwaga skierowana m.in. do nich - wojna Angli i USA z Irakiem wypaczyla mnie !! Teraz wiem, ze mozna zabijac ot tak sobie i klamac kto mnie z tego wyleczy ?? Wiem wiem Saddam byl zly itd ale nie jest on jedyna zla postacia na swiecie... wojna to swietny biznes :-( tylko jakim kosztem? Heh troche od shreka 2 odjechal temat ale tak mialo byc :) Shreka 2 widzialem i nie zrobil on na mnie zlego wrazenia !! Nadal tak jak bylem to i jestem heterosexualonym facetem <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciotka Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.bielsko.msk.pl 23.07.04, 12:24 A nie doszukali się, że Osioł bez ślubu dzieci spłodził?? Oszołomy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wally Buahahahahaha!!!!!!! IP: 81.219.8.* 23.07.04, 13:23 Co za debile!!!!! Dlaczego na swiecie jest tylu dekli?! Gdzie oni sie chowali?! Ciemnogród globalną zarazą XXI wieku... :( ps. Andersen i bracia Grimm na stos!!!! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suomi Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 213.78.72.* 23.07.04, 14:21 oryginalna tresc raportu amerykanskiej (!!!) organizacji www.traditionalvalues.org/: Summary: The DreamWorks' animated film, "Shrek 2," is billed as harmless entertainment but contains subtle sexual messages. Parents who are thinking about taking their children to see "Shrek 2," may wish to consider the following: The movie features a male-to-female transgender (in transition) as an evil bartender. The character has five o'clock shadow, wears a dress and has female breasts. It is clear that he is a she-male. His voice is that of talk show host Larry King. During a dance scene at the end of the movie, this transgendered man expresses sexual desire for Prince Charming, jumps on him, and both tumble to the floor. In another scene in the movie, Shrek and Donkey need to be rescued from a dungeon where they are chained against the wall. The rescue is conducted by Pinocchio who is asked to lie so his nose will grow long enough for one of the smaller cartoon characters to use it as a bridge to reach Shrek and Donkey. Donkey encourages him to lie about something and suggests he lie about wearing women's underwear. When he denies wearing women's underwear, his nose begins to grow. An earlier scene in the movie features a wolf dressed in grandma's clothing and reading a book when Prince Charming encounters him. Later, one of the characters refers to the wolf's gender confusion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shrrr Pinokio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 14:23 Ależ Pinokio wcale sie nie przyznaje! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
janekw Re: Skandaliczny Shrek 2 23.07.04, 14:37 Mann jest znakomitym/znakomitą Barmanem/mką Fragment z Pinokiem znakomity Angole mają kłopoty z baszką Szrek jest Horror-show Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BartAcid Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 15:35 Nie mam dzieci ale jak bym mial to i tak by nie wiedzialy co to są stringi czy figi (raczej). Niewiem co pinokio nosi, ale kłamie i dzieci wiedza ze jak beda klamac to im nos urośnie. A bajka o Czerwonym Kapturku jaka jest każdy wie. Leśniczy wchodzi i widzi babcię leżącą w łóżku pod pieżyną. Babciu ale czemu ty masz takie wielkie uszy ... . Wiec niech nikt nie gada, wilka nie było w łóżku, a czy to był wilk czy wilczyca tego nikt nie wie bo niewidać ogona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koozmin HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.07.04, 16:28 Nooo, nawet Liga Polskich Rodzin by na to nie wpadła! Panie Giertych, przegapiliście sprawę! LOL :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 16:43 Brytole, leczcie się,bo macie takiego pierdolca,że rzucacie się nawet na niewinne filmy animowane.To możliwe tylko w W. Bełtani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.sal.east.verizon.net 23.07.04, 17:11 no nic- popierdolilo ptaska w locie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 17:18 A wiecie, co mnie najbardziej w tym wszystkim zdumiewa? To, że "obrońcy wartości" mają takie cholernie brudne myśli! Wszędzie węszą jakieś erotyczne podteksty, w dodatku zachowują się tak, jakby żyli w jakimś zupełnie innym swiecie. Ot, choćby czepiają się scen z parą nowożeńców na plaży. Ja nie rozumiem - czy oni by chcieli, by dziecko nie wiedziało nic o sprawach ciała? Przecież to właśnie takie niezdrowe ukrywanie przed dzieckiem, że np. mamusia i tatuś się całują lub przytaulają, doprowadza w przyszłości do poważnych problemów. No i gdzie oni widzą te watki transseksualne? Przecież jest wyraźnie powiedziane, że to siostra Kopciuszka, nie "brat udający siostrę". Co oni, baby z grubym głosem w życiu nie spotkali? Może to wynika z zasady, że "głodnemu chleb na myśli"??? A takie "transseksualne" niewiasty wsród starszego pokolenia to wszak nic dziwnego. Każdy z Was widział grubą starą babę z wąsem. Mieliście wtedy jakieś seksualne skojarzenia? Bo ja nie! Może ci "obrońcy wartości" sami są zboczeni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZERW Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.brzezno.gda.pl 01.08.04, 19:15 Są ludzie i taborety...... i angole z TVC , co za debile :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola czerwony kapturek- prostytutka IP: 62.233.163.* 03.08.04, 14:03 taaa jasne a czerwony kapturek była prostytutką bo ubierała się na czerwono. Litości ludzie takie stwierdzenia są po prostu chore. fakt ze w shreku 1 jaki i 2 jest wiele podtekstów ale małe dzieci ich kompletnie nie rozumieją więc w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś