corgan 27.07.04, 22:01 Witam ! Czy ktoś z Was wie jaki tytuł nosi utwór Coldplay, który słychać pod koniec tego świetnego filmu z Timem Robbinsem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klee Tytuły piosenek 27.07.04, 22:44 Oto lista piosenek z płyty z muzyką z filmu. Niestety nie ma wykonawców. Może to pomoże :-) Mam nadzieję. Shanghai Platform 23 Dreaming On A Train More Than A Kiss Inside/Outside Mother Apathy Drug What's The Attraction Family, The Kocham Cie Birthday Party Code 46 Odpowiedz Link Zgłoś
corgan Re: Tytuły piosenek 27.07.04, 22:56 Bardzo dziękuję za pomoc. Też mam tą listę z oficjalnej strony filmu. Niestety nie wiem, która to piosenka :-( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
corgan Re: Tytuły piosenek 27.07.04, 23:39 Udało się ! To "warning sign" . Dziwne, że nie ma tej piosenki w spisie. Ciekawy film, piękna muzyka i zdjęcia. Polecam gorąco ! Odpowiedz Link Zgłoś
klee Logika soundtracków 28.07.04, 01:20 Ach nie ma jej? Hm, to rzeczywiście interesujące. W każdym razie cieszę się, że Ci się udało! Odpowiedz Link Zgłoś