IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 29.12.04, 14:19
Oglądalam 1 część kręgu i uważam że to jeden z najlepszych horrorów. Niewiem
czy mnie wpuszcza na niego do kina przez ograniczenie wiekowe!
Obserwuj wątek
    • Gość: anonim Re: Ring 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:04
      Ja też oglądałam I część i uważam że beła super więc II częćś pewnie będzie
      równie dobra. Nie moge się doczekać premiery!
      • Gość: marzena ring do bani IP: 156.17.44.* 19.01.05, 14:48
        nudny film, kiszka
    • Gość: Barti Re: Ring 2 IP: *.szczecin.mm.pl 24.01.05, 20:20
      pierwsz czesc tego filmu to...poprostu jeden znajlepszych filmow tego gatunku
      jaki widzialem Jezeli druga czesc odda to samo to:))))!!!!Mam nadzieje ze sie
      niezawiode
    • Gość: alan Re: Ring 2 IP: 80.48.126.* 20.02.05, 21:06
      Uważam że The ring jak i klątwa to są najlepsze horrory ostatnich lat. Jestem
      bardzo ciekawy jaki bedzie ring 2
      • lotoss Re: Ring 2 21.02.05, 02:57
        Ja tez jestem ciekawa:)

www.ring2-themovie.com/
        • Gość: eLJot Re: Ring 2 IP: *.chello.pl 29.03.05, 23:22
          ja też jestem ciekaw
          www.theringworld.com/
          a propos japońskich remake'ów - niedługo wchodzi do kin amerykańska wersja "Dark
          Water". Będzie strasznie!!
          • Gość: mariella Re: Ring 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 11:26
            Hmmm... Ogólnie myślałam, że film będzie inny. Nie oglądałam pierwszej
            części "Kręgu". Opierałam się głównie do doświadczeniu z pierwszej części
            japońskiego "The Ring" i dokładnego streszczenia filmu przez koleżankę.
            Spodziewałam się, że będzie non stop trzymał w napięciu, ale czasami (na
            szczęście;)) napięcie opadało. Oczywiście były sceny, że chowałam się pod
            płaszczem i zatykałam uszy;) Film nie uznałabym za szczególnie wybitny, ale dla
            fanów gatunku na pewno można go polecić. pozdrawiam
    • Gość: vampire link do zapowiedzi filmowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 02:14
      ...az sama zapowiedzia sie wystraszylem...a co to bedzie w kinie??????
      aaaaaaaa!:)
      justmovietrailers.com/video/4833/the_ring_two_trailer.html
      i wybierz predkosc, albo 56k albo 300k
    • Gość: rav_d Re: Ring 2 IP: *.crowley.pl 30.03.05, 20:35
      A ja myślę że zarówno the ring jak i klątwa wiele zawdzięczają swoim japońskim
      pierwowzorom, w których atmosfera była jeszcze bardziej mroczna i gęsta.
      The Ring 1 czy też 2 mają dodatkowy atut w postaci wspaniałej Naomi Watts która
      według mnie jest w tej chwili najlepszą aktorką dwudziestego pierwszego wieku...
      • gdotb Re: Ring 2 31.03.05, 09:15
        Ogladalem druga czesc w zeszlym tygodniu, musze przyznac, ze byla w porzadku.
        Nie pamietam do konca czesci pierwszej (oprocz tego, ze strasznie bylo :)), ale
        druga tez ma swoj klimat i pare scen, ze serce szybciej bije (albo wolniej).

Szczegolnie scena, kiedy Samara wdrapuje sie po scianie studni tymi swoimi
        'duchowymi' ruchami: jakby w zwolnionym tempie, ale jednak szybkimi
        zamachnieciami ramion i nog. Brr :))

Film na pewno lepszy niz 'the Grudge'.
        G.

• Gość: loard Re: Ring 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:39
      żaden problem, po prostu płacisz jak dorosły :)
    • Gość: eciek Re: Ring 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 18:48
      witam ogladalem druga czesc i polecam wszytkim warto ogladnac normalnie film
      gniecie pozdrawiam
    • katiabb Re: Ring 2 02.04.05, 11:04
      Wczoraj widziałam Ring2, przyznam że druga część bardziej mi się podobała niż
      pierwsza, ale być może jest to zasługa efektów i wrażeń jakie tworzy kinowy
      ekran :) Naprawdę się bałam. A słyszeliście o konkursie na mtv?? Można wygrać
      pobyt w rodzinnym domku Samary :D ohyda :) Dobry film
    • taki.litwa Urozmaicenie 02.04.05, 16:31
      Zaskoczeniem byla dla mnie scena gdy Rachel zatrzymala samochod na
      drodze a Aidan mowil, zeby sie nie zatrzymywala (ci co ogladali wiedza o co
      chodzi). Takiej akcji sie nie spodziewalem, to co sie wtedy stalo bylo tak
      jakby ni z gruszki ni z pietruszki,
      (chociaz potem sie wyjasnilo). Anyway, Fajne urozmaicenie.
      • taki.litwa Re: Urozmaicenie 02.04.05, 18:43
        A tak na powaznie, to ten film nie tylko straszy, ale takze opisuje dylematy moralne i rodzinny dramat... mnie jest strasznie zal Samary, szczegolnie gdy zostaly ujawnione dalsze fakty jej dziecinstwa... przeciez Samara tak na dobra sprawe nie jest zla...
    • Gość: max Re: Ring 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 11:22
      Nazwanie drugiej części filmu mizerią to obraza tej pysznej sałatki z ogórka. Ten fim to poprostu wyciągnięcie kasy z widza opierając się na sukcesie pierwszej części. Jeżeli ktoś nie był to bardzo dobrze, ja byłem i wiem co piszę.
      • taki.litwa Re: Ring 2 07.04.05, 12:47
        Gość portalu: max napisał(a):
        > Ten fim to poprostu wyciągnięcie kasy
        > z widza opierając się na sukcesie pierwszej części.
        Na tym polegaja sequele. Wiekszosc z nich to kaszana (chociazby Matrix 2, ktory
        miejscami przypomina telenowele, a nie film akcji).
        Ale mysle ze akurat w Ringu 2 tworcy nie spieprzyli roboty, sa pokazane dalsze
        watki, dalszy rozwoj fabuly, i podlozone fundamenty pod ew. trzecia czesc.
    • Gość: piegus111 Re: Ring 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 20:37
      poprostu zajefajny i tyle
    • Gość: krikol Re: Ring 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 12:46
      YO wlasnie wczoraj bylem na tym beznadziejnym filmie jak 1 byla taka sobie to 2
      jest beznadziejna duzo lepsza byla klątwa rezyserii tego samego pana co ring
    • Gość: snow Re: Ring 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 16:01
      Amerykanski Ring to po prostu kolejny amerykanski horror i chocby autorzy
      wysilili swoje mozgi i wyobraznie do maksimum to z japonskim Ringiem
      amerykanski przegrywa. Druga czesc jeszcze dobitniej niz pierwsza.
    • lwica.salonowa Re: Ring 2 11.04.05, 21:01
      Wydaje mi się, że amerykańska pierwsza część Ringu (mimo że ustępuje
      japońskiej) miała coś takiego, co odróżnialo ją od miliona innych horrorów made
      in USA. W Ringu 2 zabraklo tego czegoś i otrzymaliśmy film typowy. W pamięci
      utkwiła mi scena z zalaną łazienką i chyba niewiele poza tym.
      • Gość: siiri Re: Ring 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 11:18
        Film cudo. Majbardziej miesamowita była scena, gdy Rachel dała swojemu synkowi
        kanapkę z środkiem usypiającym. Siedzieli i jedli, a atmosfera gęstniała,
        gęstniała... Jak czarna dziura... Polecam, bo maprawdę warto. Dorównuje
        pierwszej części.
      • taki.litwa Re: Ring 2 16.04.05, 15:10
        lwica.salonowa napisała:
        > W pamięci utkwiła mi scena z zalaną łazienką i chyba niewiele poza tym
        to bylo swietne, jak ta woda leciala do gory. Zajefajna anomalia grawitacyjna :)
    • Gość: sylwia Re: Ring 2 IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 16.04.05, 14:38
      mysle ze film the ring dwa to byl dobry poczatek aby stworzyc dobra reklame na
      dróga czwsc filmu pierwsza czesc pokazale msciwe rzady malej dziewczyny. wedlog
      mnie the ring byl ciekawym i przerazajacym filmem a the ring 2 z pewnoscia
      bedzie jeszcze lepszy i bardziej przerazajacy! mam zamiar wlasnie pojechac do
      kina zobazyc the ring 2.
    • Gość: Dorotox Re: Ring 2 IP: 80.51.229.* 17.04.05, 00:34
      Ring to jeden z najlepszych horrorów jakie widziałam do tej pory, a widziałam
      już mnóstwo filmów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka