p123 29.05.02, 11:15 Witam ! Czy ktoś zna miejsce gdzie mógłbym zdobyć (wypożyczyć,kupić) film "Otwórz oczy". Był ostatnio (w niedzielę) w TVP1 i nie nagrał mi się do końca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agassia Re: Otwórz oczy - pomocy IP: *.acn.waw.pl 30.05.02, 12:31 Mi się nagrał do końca, ale za to nie mam 15 minut początku. Proponuje wymiane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Otwórz oczy - pomocy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.05.02, 13:41 wlasnie obejrzalem go rano jest niezly podejrzewam, ze amerykanski remake by mi sie nie podobal (zwlaszcza, ze Toma Cruise'a to ja tak nie bardzo lubie) zycze zdobycia koncowki ktora nota bene jest kluczowa :-))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Otwórz oczy - pomocy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 22:34 :((( Końcówka, w ogóle cały film był DOKŁADNIE taki sam jak remake.Niepotrzebnie Amerykanie zawracali nam głowę.Swoją drogą nie rozumiem dlaczego nasi tak się zżymali na zakończenie Vanilla Sky. Odpowiedz Link Zgłoś