Gość: kulturalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:12 przedpremierowy filmu DZIENNIKI MOTOCYKLOWE, na dzisiaj do Muranowa , na 20-tą ktoś chętny? za darmo oddam!!!!trzeba się tylko do mnie zgłosić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda lenka Re: PIASECZNO-mam darmową wejsciówkę na pokaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:07 oh jaka szkoda, że wczoraj tu nie zajrzałam... też jestem z Piaseczna i wybieram się na "Dzienniki..." w ten weekend! no coż - będę częściej tu zaglądała... pozdrawiam, magda lenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulturalny Re: PIASECZNO-mam darmową wejsciówkę na pokaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:17 kto późno przychodzi sam sobie szkodzi... i się zmarnowało... to może na wernisaż PAWŁA SUJECKIEGO dzisiaj przyjdziesz? do KULTURALNYCH na 18.00 , zapraszam uprzejmie... Odpowiedz Link Zgłoś
lotoss Re: PIASECZNO-mam darmową wejsciówkę na pokaz 25.02.05, 15:27 Hej, moze Pan Kulturalny to jakis niebezpieczny osobnik? Pytam czy przyjdziesz, a potem ktos przychodzi i lepiej nie mowic co sie dzieje dalej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulturalny Re: PIASECZNO-mam darmową wejsciówkę na pokaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:29 taaaaaaaaaaaaa, i w ramach promocji kinowej tnę PIŁĄ.... ale i tak już "pojapkach" jakby był chętny to bym podał adres mojej PRACY...by se przyszło i wzięło... a tak ..psińco...sie zmarnowało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda lenka Re: PIASECZNO-mam darmową wejsciówkę na pokaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:53 serdecznie dziękuję za zaproszenie, ale za póżno tu zajrzałam (znów!?)... co do "pojapkach" polecam świetny tekst z forum "English only" p.t. "Renata Beger speaks fluent English in Brussels :)" z cudownym tłumaczeniem: It's not after birds! (Jeszcze nie jest po ptakach!) podaję link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=517&w=20859251 tekst jest naprawdę super pozdrawiam magda lenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulturalny Re: PIASECZNO-mam darmową wejsciówkę na pokaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:15 he, he... sie obśmiałem... to mi przypomina jak kiedyś tłumaczyliśmy na angielski naszą firmową ulotkę HASŁO: KOŁA ZAINTERESOWAŃ....weels of interests.... :-D niezależnie zapraszam do KINA KULTURALNY MARIAN ..www.kulturalni.pl Odpowiedz Link Zgłoś