Gość: Marek IP: 157.25.152.* 02.05.05, 12:51 Jest nim Prokop. Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: Nowy naczelny "FILMu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:13 Myślimy, że liczy się tylko "Kino" oraz "Kwartalnik filmowy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodrigez Re: Nowy naczelny "FILMu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 23:31 a co mamy myśleć. z gali przesiadł sie do filmu. komercha i tyle. dokładnie, liczy się tylko kino i kwartalnik filmowy. prokop, masakra, jak to usłyszałem to myślałem że sie połacze. ale po chwili na szczęście uświadomiłem sobie że i tak filmu już nie kupuje bo nie ma po co i odetchnąłem z ulgą. Odpowiedz Link Zgłoś
grrrg Re: Nowy naczelny "FILMu" 03.05.05, 11:19 "Filmowi" trudno już zaszkodzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edora Re: Nowy naczelny "FILMu" IP: *.sggw.waw.pl 07.05.05, 18:51 Eh, a to kiedyś taka fajna gazeta była...Chyba Kurpiewski był ostatnim, który układał te strony w prawidłowej kolejności. Żal patrzeć jak gazeta, która w czasach gdy dzieckiem w kolebce się było dostarczała informacji o magii kina spada coraz niżej wraz z kolejnymi naczelnymi. A gdzie tu ewolucja? W przyrodzie to chyba inaczej było? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kraciak Re: Nowy naczelny "FILMu" 08.05.05, 00:18 Film warto kupować dla filmów, które wreszcie zaczynają dawać jako bonus Dvd. Było Requiem dla snu, teraz będzie Płytki grób, który również można polecić. Reszta jest... kolorowa ;-). Prokop zdążył kiedyś wykończyć Machinę, którą niegdyś czytałam i lubiłam, więc jego osoba nie jest gwarancją artystycznego sukcesu pisma, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś