Dodaj do ulubionych

Nowy naczelny "FILMu"

IP: 157.25.152.* 02.05.05, 12:51
Jest nim Prokop. Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: maciek Re: Nowy naczelny "FILMu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:13
      Myślimy, że liczy się tylko "Kino" oraz "Kwartalnik filmowy".
    • Gość: rodrigez Re: Nowy naczelny "FILMu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 23:31
      a co mamy myśleć. z gali przesiadł sie do filmu. komercha i tyle. dokładnie,
      liczy się tylko kino i kwartalnik filmowy. prokop, masakra, jak to usłyszałem
      to myślałem że sie połacze. ale po chwili na szczęście uświadomiłem sobie że i
      tak filmu już nie kupuje bo nie ma po co i odetchnąłem z ulgą.
      • grrrg Re: Nowy naczelny "FILMu" 03.05.05, 11:19
        "Filmowi" trudno już zaszkodzić ;)
    • Gość: edora Re: Nowy naczelny "FILMu" IP: *.sggw.waw.pl 07.05.05, 18:51
      Eh, a to kiedyś taka fajna gazeta była...Chyba Kurpiewski był ostatnim, który
      układał te strony w prawidłowej kolejności. Żal patrzeć jak gazeta, która w
      czasach gdy dzieckiem w kolebce się było dostarczała informacji o magii kina
      spada coraz niżej wraz z kolejnymi naczelnymi.
      A gdzie tu ewolucja? W przyrodzie to chyba inaczej było? ;)
      • kraciak Re: Nowy naczelny "FILMu" 08.05.05, 00:18
        Film warto kupować dla filmów, które wreszcie zaczynają dawać jako bonus Dvd.
        Było Requiem dla snu, teraz będzie Płytki grób, który również można polecić.
        Reszta jest... kolorowa ;-). Prokop zdążył kiedyś wykończyć Machinę, którą
        niegdyś czytałam i lubiłam, więc jego osoba nie jest gwarancją artystycznego
        sukcesu pisma, niestety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka