ignatz Re: Resident Evil * 13.04.03, 02:06 Wątek wypłynał to i ja się wypowiem. oglądałem go w divxie i(tu popsuję szyki przeciwnikom oglądania w divxie) był całkiem smaczny. Tzn nie jest to arcydzieło, ale lubiącym ten rodzaj horrorów będzie się podobał. Sprawnie zrobiony, parę fajnych pomysłów (laser, początkowe sceny) i efektów (też laser + dziewczynka-królowa i charakteryzacja trupów), no i ta młoda dama, pani komandos z wiecznym marsem na czole - ech... Ale nie należy się na recenzentów GW denerwować - znamy się nie od dziś, nie od dziś i wiadomo że lubią się oni rozmijać nie tylko z treścią recenzowanych filmów, ale i generalnie z gustami publiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Resident Evil * IP: 213.77.7.* 14.04.03, 11:23 ignatz napisał: > no i ta młoda dama, pani > komandos z wiecznym marsem na czole - ech... no właśnie, ech..., ale czy ta panna nie grała przypadkiem niejakiej Letty w "Szybcy i wściekli"? A sam film to kawałek dobrego kina masowego i do kina, i do domowych pieleszy (oglądałem i w kinie i na DVD). Czekam ze zmiecierpliwieniem na drugą część... A do recenzenta: idź i powyżywaj się na ostatnim von Trierze, który "Przełamując Fale" do pięt nie dorasta... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Resident Evil * 14.04.03, 14:14 W rzeczy samej ta sama młoda dama :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Resident Evil * IP: 213.77.7.* 16.04.03, 16:29 ignatz napisał: > W rzeczy samej ta sama młoda dama :-) a nazywa się Michelle Rodriguez Odpowiedz Link Zgłoś