12.11.05, 20:36
wiem, że to glupie i jeśli ktoś nie ogladał tego filmu to nie ma prawa czytać
dalej ;p ALE

czy ktoś spostrzegawczy móglby mi zdradzić kto pojawia się w ostatniej,
finałowej, kluczowej scenie filmu - przy wyjściu ze szkoly, w tłumie...?

wszelkie opinie również mile widziane :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: igi Re: "Ukryte" IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 23:26
      W ostatniej scenie pojawiają się syn Majida i syn Georges'a - Pierrot i rozmawiają.
      Pzdr.
      • Gość: finestra Re: "Ukryte" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 23:54
        To niesamowite, ja tez dalabym glowe, ze to byli obaj synowie. Ale w kinie
        bylam z trzema kolezankami i zadna z nich tego nie potwierdzila. Skad wiesz Igi
        ze to byl syn Majida?
        • Gość: igi Re: "Ukryte" IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:03
          Jeżeli o mnie chodzi to widziałam to wyraźnie. Zresztą wcześniej ktoś mi
          powiedziałam, żebym bardzo uważnie przyglądnęła się ostatniej scenie, a
          zwłaszcza lewej stronie ekranu.
          • Gość: d Re: "Ukryte" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 23:03
            i ze niby co, synek rolowal starego ?
            • Gość: gf Re: "Ukryte" IP: 217.153.131.* 15.11.05, 15:10
              ale jak ogladasz film pierwszy raz to skąd wiesz ktora scena jest ostatnia?
              • Gość: igi Re: "Ukryte" IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:49
                No właśnie nie wiedziałam kiedy będzie ostatnia scena. I kiedy wg moich obliczeń
                film powinien się kończyć, zaczęłam robić się nerwowa i stresować (wiem, że to
                głupie), że przegapię ostatnią scenę i nie dowiem się o co chodziło. No ale na
                szczęście zorientowałam się w porę. W gruncie rzeczy ten film mnie zmęczył, bo
                cały czas denerwowałam się, czy będę wiedziała, kiedy będzie ostatnia scena.
    • Gość: greg Re: "Ukryte" IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.05, 01:44
      Moim zdaniem ojciec Pierrota popełnił samobójstwo łykając środki nasenne
      (pożegnał się z żoną).
    • tavastia Re: "Ukryte" 01.12.05, 22:45
      W scenie końcowej pojawia się syn prześladowanej rodziny, wracający z
      wycieczki...był na pierwszym planie jak mogłaś nie zauważyć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka