Dodaj do ulubionych

Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły

IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 10.12.05, 19:21
Ostatnio trafilem na jakis gniot z Tomem Berengerem i zastanowilo mnie jak on
skonczyl. Kiedys gwiazdor, role w Plutonie (nominacja do Oscara), Psach
wojny, Pierwsza liga, Snajper, Sliver a teraz filmy TV, seriale i gnioty
straight to video. Podobnie Charlie Sheen: Pluton, Wall Street, Mlode
strzelby dzis marne filmidla. Mozna jeszcze dorzucic: Patricka Swayze,
Michaela Biehna, Mickeya Rourke (choc on ostatnio sie odbil dzieki Sin City i
Domino), Kathleen Turner, Dennis Hopper, Whoopi Goldberg (mialem do niej
zawsze jednak awersje), Geena Davis, F. Murray Abraham (gdzie czasy
Amadeusza), Michael Madsen (gdyby nie Tarantino sluch by o nim zaginal
pewnie), Sally Field (ogony w Legalnej blondyce, fuj), Melanie Griffith
(botox dal sie we slady) no i Chevy Chase czego mi najbardziej szkoda. Z
nazwisk wynika ze chyba o upadku decyduje wiek a szkoda. Przychodzi wam go
glowy ktos jeszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.acn.waw.pl 10.12.05, 19:32
      Jennifer Grey ("Dirty dancing")
      Christopher Lambert (było kino A, jest kino B)
      • Gość: dzidzia Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.range86-133.btcentralplus.com 10.12.05, 19:55
        > Christopher Lambert (było kino A, jest kino B)
        kiedy było kino A?
        • Gość: widz Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.acn.waw.pl 10.12.05, 20:29
          Gość portalu: dzidzia napisał(a):

> > Christopher Lambert (było kino A, jest kino B)
          > kiedy było kino A?

"Greystoke: Legenda Tarzana"
          "Subway"
          "Nieśmiertelny"
          • Gość: jaija Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.12.05, 01:40
            Rutger Hauer - były świetne role (w tym w Łowcy androidów, czyli
            Bladerunnerze), jeszcze nawet w sensacji czy thrillerze miał powiedzmy status
            gwiazdy (Autostopowicz), ale teraz... coraz gorzej. Może dlatego, że nie jest
            już młody i piękny, jak kiedyś ;)
            • Gość: lesna Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:13
              rutger hauer tym wlasnie sie odroznia od innych, ze piekny nie byl nigdy :))
        • Gość: Justyna Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 09:52
          Christopher Lambert- ,,Tańczący z wilkami"?

Jean Collins pamiętacie?
    • catalinka Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 12.12.05, 00:03
      Mickey Rourke
      Diner(1982)
      Body Heat(1981)
      itd.
      A teraz nic ciekwego.
      Kasia
      • elfhelm Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 16.12.05, 12:03
        Rourke na szczęście wraca (Sin City)
    • Gość: buba Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.chello.pl 12.12.05, 17:16
      Michael Biehn, ku mojej żałości...
    • Gość: krystyna Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 12.12.05, 21:56
      Jestem trochę starszej daty ,Dla mnie zdecydowanie zgasłą gwiazdą jest Patrick
      Swayze , byłam przekonana,iz do tej pory dawno będzie miał oscara.Jednak już
      raczej nie.A szkoda.Bardzo mi się jego aktorstwo podobało.
    • kate-gun Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 13.12.05, 07:50
      -Nastasjja Kinski
      [Tess gra teraz w drugorzednych obyczajowkach dla tv]

-Michael York
      [Kabaret, Trzej Muszkieterowie z '73, Morderstwo w Orient Expressie, Upiór w
      Operze... a ostatnio zobaczylam go w gniocie jakich malo:/]

-Jean Reno
      [dostaje drgawek gdy widze Leona w filmach typu "Jak Kochaja Czarownice?"]
      • anuskasz Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 18.12.05, 17:55
        www.imdb.com/gallery/granitz/3216/NastassjaK_Ausse_5266540_400.jpg?path=pgallery&path_key=Kinski,%20Nastassja&seq=8

fotki Nastasjji
    • Gość: smart Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: 213.227.78.* 13.12.05, 10:39
      Ronald Reagan
    • setorika Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 14.12.05, 19:50
      Ewa Lemańska - czy ktos wie co ona robi w Korei??
    • Gość: JayJay Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.acn.waw.pl 14.12.05, 20:00
      > no i Chevy Chase czego mi najbardziej szkoda. Z
      > nazwisk wynika ze chyba o upadku decyduje wiek a szkoda.

Ekhem, Chevy Chase to zginal w WTC a nie 'upadl' w sensie
      zmarnienia jako aktor... To smutne swoja droga :(
      • Gość: uchol Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: 80.50.60.* 14.12.05, 20:19
        2006: Return of Zoom, The jako Naukowiec

2006: Zoom jako Naukowiec

2005: Ellie Parker jako Dennis

2005: Live from New York: The First 5 Years of Saturday Night Live jako on
        sam

2005: Funny Money jako Henry

2005: Zoom jako Naukowiec

2004: Mariti in affitto

2004: Goose! jako Congreve Maddox

2004: Karate Dog, The jako Cho-Cho (głos)

2003: Bad Meat jako Congressman Bernard P. Greely

2002: Odkurzacze (Vacuums)

2002: America's Most Terrible Things jako Andy Potts

2002: Added Attractions: The Hollywood Shorts Story jako Narrator (głos)

2002: Kwaśne pomarańcze (Orange County) jako Dyrektor Harbert

2001: Ellie Parker jako Ellie's Manager

2001: Pete's a Pizza jako narrator (głos)

To lista filmów, w których brał udział od 2001 roku. Jak na nieboszczyka, to
        całkiem sporo. Drugi Elvis?
        • Gość: uchol Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: 80.50.60.* 14.12.05, 20:20
          A mój typ to Malcolm McDowell (ten od Mechanicznej Pomarańczy). Miał w sobie
          coś i ... nic.
          • bazyliszek4 Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 15.12.05, 10:15
            Gość portalu: uchol napisał(a):

> A mój typ to Malcolm McDowell (ten od Mechanicznej Pomarańczy). Miał w sobie
            > coś i ... nic.

o tak. znakomity aktor, który marnie skończył...
      • Gość: karol Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.chello.pl 14.12.05, 20:25
        co ty pieprzysz, wcale nie zginal...w ostatnim czasie zagral w 3 filmach.
        • Gość: mundek28 Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.dyn.optonline.net 14.12.05, 21:33
          Gość portalu: karol napisał(a):

> co ty pieprzysz, wcale nie zginal...w ostatnim czasie zagral w 3 filmach.

Naucz sie rozumiec tekst, ktory czytasz.
          • Gość: karol Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.chello.pl 14.12.05, 21:55
            panie madralo, pokaz mi w ktorym miejscu zle zrozumialem ten tekst
            • mundek28 Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 15.12.05, 00:53
              Gość portalu: JayJay napisał(a):

> > no i Chevy Chase czego mi najbardziej szkoda. Z
              > > nazwisk wynika ze chyba o upadku decyduje wiek a szkoda.
              >
              > Ekhem, Chevy Chase to zginal w WTC a nie 'upadl' w >sensie
              > zmarnienia jako aktor...< To smutne swoja droga :(
              • Gość: karol Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: 212.244.31.* 15.12.05, 13:45
                jesli to jest argument, ze nie potrafie czytac ze zrozumieniem...to chyba ty sam
                nie umiesz czytac i rozumowac...ale zreszta z trollami szkoda czasu dyskutowac.
      • edavenpo Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 14.12.05, 23:12
        Gość portalu: JayJay napisał(a):

> > no i Chevy Chase czego mi najbardziej szkoda. Z
        > > nazwisk wynika ze chyba o upadku decyduje wiek a szkoda.
        >
        > Ekhem, Chevy Chase to zginal w WTC a nie 'upadl' w sensie
        > zmarnienia jako aktor... To smutne swoja droga :(
        ___

Chevy chase zginal w WTC? pierwsze slysze. No chyba ze mowimy o innym Chevy Chase, albo Chevy
        robi filmy zza grobu.

Chevy Chase
      • Gość: fijore Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.os.kn.pl 14.12.05, 23:36
        Chase zyje i ma sie swietnie, zanim rozpowszechnisz info o czyjejs smierci
        upewniej sie, ze to prawda:)
      • testigo Chevy Chase ma sie dobrze!!! :) 15.12.05, 03:48
        Pogloski o jego smierci sa mocno przesadzone...
        zainteresowani - patrz: www.imdb.com/name/nm0000331/
      • Gość: wacek Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.12.05, 07:10
        Ekhem, Chevy Chase to zginal w WTC a nie 'upadl' w sensie
        > zmarnienia jako aktor... To smutne swoja droga :(

Żyje i ma sie dobrze
      • Gość: mika Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: 62.29.248.* 15.12.05, 10:25
        W WTC faktycznie zginal Chevy Chase...to tylko jednak zbieznosc imienia i nazwiska...ten biedak byl
        chyba czlonkiem ktorejs z zalog feralnych samolotow...a nasz Chevy ma sie niezle tylko wloski mu sie
        przerzedzaja;)
      • agick chevy chase zginął w WTC? 15.12.05, 11:04
        jakaś plotka chyba...
        żadnej info nt nie znalazłam.
        data urodzenia jest ale daty smierci nie wieć to chyba jakjś bzdura.
      • Gość: Willows Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.adsl.xs4all.nl 15.12.05, 12:55
        Alez skad:-) Wedlug www.imdb.com Chevy miewa sie swietnie i ciagle kreci nowe
        filmy:-) Sa nawet zdjecia z tego roku. Bynajmniej nie posmiertne.

• Gość: Guerilla Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: 217.153.97.* 15.12.05, 17:39
        To ciekawe, ze zginal w WTC skoro od tego czasu zagral w 7 filmach
        • Gość: turturra Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 16.12.05, 22:01
          o matko ile osób to jeszcze napisze że Cheavy żyje??!! nie potraficie czytać?
          • Gość: bywalec... Chevy Chase... IP: *.microchip.net.pl 17.12.05, 23:50
            Zginął w WTC (czytaj w wu t ce.) Już w 1995 roku miał proces o prowadzenie auta pod wpływem. Co dzieje się z nim teraz? Prawdopodobnie nadal popija...
      • golarz.filip Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 19.12.05, 07:48
        Chavy Chase zyje, zajrzyj tam www.imdb.com/name/nm0000331/
    • Gość: Pawel Jarek Jakimowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 20:30
      najwieksza gwiazda kultowych "Mlodych Wilkow" a dalszej kariery w kinie nie
      zrobil ZADNEJ

czytalem wywiady w ktorych cos mowil, ze po prostu nie chcial byc zawodowym
      aktorem, ale jestem pewien, ze gdyby mial ciekawe propozycje, to by z nich
      skorzystal
      • Gość: mamosz Re: Jarek Jakimowicz IP: *.cable.mindspring.com 17.12.05, 23:23
        Przeciez to playboy a nie aktor -w "Mlodych Wilkach" byl a nie gral .gratuluje
        gustu!!!!!
    • Gość: Orwille Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:14
      Kim Basinger(skończyła w zasadzie na pierwszym "Batmanie",
      Winona Ryder,
      Kelly McGillis (może nie tyle kariera jej się zwinęła, co raczej nie rozwinęła po oszałamiającym sukcesie "Top Gun"),
      gwiazdy pierwszej serii "Gwiezdnych Wojen"
      Mark Hamill
      Carrie Fisher
      • Gość: Dexter Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: 80.48.255.* 15.12.05, 08:17
        O ile dobrze pamiętam to Mark Hamill, po roli w Gwiezdnych Wojnach, był bardzo
        zmęczony sławą i sam zadecydował o końcu swojej kariery filmowej. Skupił sie na
        graniu w teatrze.

• markus.kembi Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 18.12.05, 17:35
          Hamill zagrał rolę-autoparodię w "Jay i Cichy Bob kontratakują".
          • bob75rob1 Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 19.12.05, 10:04
            Tak, a wcześniej widziałam go w jakims drętwym erotyku, a tak się w nim
            podkochiwałam w "Gwiezdnych..."
      • monika.c Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 15.12.05, 10:41
        Oj przepraszam, a Oscara Kim Basinger to za co dostala????
        teraz poswieca sie dla rodziny, ale to chyba przasada mowiec ze po Batmanie nic
        wiecej juz dobrego nie zrobila
      • kubissimo Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 18.12.05, 12:23
        akurat w zeszlym roku Kim Basinger nakrecila jeden z njalepszych swoich filmow
        (to moje subietywne zdanie), czyli Drzwi w podlodze
        nie wiem czy mozna powiedziec, ze jej kariera sie skonczyla
      • elfhelm Kim Basinger? 18.12.05, 23:55
        Chyba tak, ale nie po Batmanie - a po Tajemnicach LA (świetna rola!)
      • zamyslona4 Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 19.12.05, 15:55
        kim basinger skonczyla sie na batmanie? co ty za filmy ogladasz? Niedawno
        dostala oscara za switna role w "tajemnicach Los Angeles"!!!
      • Gość: trejo Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.rzeszow.mm.pl 23.12.05, 11:28
        Kim Basinger skonczyla na pierwszym Batmanie? Czyli Oscar za role w Tajemnicach
        Los Angeles to nic nie znaczacy epizod w jej dorobku filmowym.Co prawda po tym
        wlasnie filmie przez pare lat o niej ucichlo ale jednak wraca.Ostatnio byla
        niezla w 8 Mile,swietna byla w Drzwiach w podlodze,w przyszlym roku wystapi w
        wysokobudzetowym thrillerze u boku Michaela Douglasa The Sentinel.Z Kim nie
        jest wcale tak zle.
    • Gość: anka Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: 83.9.34.* 14.12.05, 21:35
      Michelle Pfeifer
      Alicia Silverstone
    • Gość: Gościu Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 23:07
      Robert De Niro, niestety. Zaczął grać w takich śmieciach, że żal oglądać...
    • Gość: jarek Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.05, 23:45
      a może Gulczas.....:)
      • Gość: Amaterasu Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.aster.pl 15.12.05, 00:10
        Chris Sarandon
    • Gość: chinche mae west IP: 213.17.168.* 15.12.05, 00:01
      to ciekawa postac. kto o niej teraz pamieta? a byla wielka gwiazda i najwieksza
      seksbomba w latach trzydziestych. tylko ze stwierdzila ze film to nie dla niej i
      woli brodway. to wlasnie na niej wzorowal sie E. Bodo w Piętro wyżej gdy śpiewał
      Sexapil to nasza broń kobieca.... (nieco młodsi myśla ze wzorowal sie na marlin
      monroe tylko niby jak i kiedy?)

ale ona nie spelnia warunkow postu jasia bo w gniotach nie grala.
      • kubissimo Re: mae west 18.12.05, 12:22
        Mae West zaslynela tez z genialnych powiedzonek, typu: Jest tylu facetow i tak
        malo czasu... ;)
    • ewengarda Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 15.12.05, 00:59
      Christian Slater - ciagle go odzalowac nie moge - a "Wiecej czadu" jest ciagle
      dla mnie kultowym filmem.
      • Gość: kk Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: 80.51.205.* 15.12.05, 01:21
        Lech i Jarek Kaczynscy...
        no ale moze teraz sie odbija i bedzie ciekawiej
        • Gość: yaga Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 04:18
          oni juz kiedys ukradli,ksiezyc, co jeszcze im zosstalo?
          • bazyliszek4 Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 15.12.05, 10:14
            Gość portalu: yaga napisał(a):

> oni juz kiedys ukradli,ksiezyc, co jeszcze im zosstalo?

Słońce...
      • Gość: Burek Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.pekao.com.pl 15.12.05, 10:55
        Czekałem, bo zawsze zapominam jego nazwiska, ale faktycznie Więcej czadu, to
        niezła jazda (widzałem go chyba z 50 razy, a nawet kiedyś próbowałem zrobić
        radio - nie wyszło :)

• maksimum Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły GNIOTY+MM 15.12.05, 04:33
      Gość portalu: jasiu napisał(a):

> Ostatnio trafilem na jakis gniot z Tomem Berengerem i zastanowilo mnie jak on
      > skonczyl. Kiedys gwiazdor, role w Plutonie (nominacja do Oscara), Psach
      > wojny, Pierwsza liga, Snajper, Sliver a teraz filmy TV, seriale i gnioty
      > straight to video. Podobnie Charlie Sheen:

Charlie to nieudacznik i gdyby nie cala rodzina w biznesie,to by tam dla niego
      miejsca nigdy nie bylo.

> Pluton, Wall Street, Mlode
      > strzelby dzis marne filmidla. Mozna jeszcze dorzucic: Patricka Swayze,

Kolejny nieudacznik ,ktory z tancerza chcial zostac supermanem.

> Michaela Biehna, Mickeya Rourke (choc on ostatnio sie odbil dzieki Sin City i
      > Domino),

Gra w takich wszawych filmach,do ktorych b dobrze pasuje.

> Kathleen Turner,

Ma swoje lata i lubi wypic.

> Dennis Hopper, Whoopi Goldberg (mialem do niej
      > zawsze jednak awersje), Geena Davis, F. Murray Abraham (gdzie czasy
      > Amadeusza), Michael Madsen (gdyby nie Tarantino sluch by o nim zaginal
      > pewnie), Sally Field (ogony w Legalnej blondyce, fuj), Melanie Griffith
      > (botox dal sie we slady) no i Chevy Chase czego mi najbardziej szkoda.

Zwykly lewak,ktory sie zachowac nie umie.
      caosblog.com/657
      Taki sam madrala jak Michael Moore,ktory juz zadnego filmu nie nakreci.
      Trzeba umiec sie zachowac w stosunku do rzadzacego prezydenta,a sympatie
      polityczne zachowac na tajne wybory.

> Z nazwisk wynika ze chyba o upadku decyduje wiek a szkoda. Przychodzi wam go
      > glowy ktos jeszcze?

Wielki rezyser Michael Moore?
      • Gość: kinoman Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły GNIO IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.12.05, 10:31
      • Gość: kinoman Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły GNIO IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.12.05, 10:37
        maksimum napisał:
        > Taki sam madrala jak Michael Moore,ktory juz zadnego filmu nie nakreci.
        > Trzeba umiec sie zachowac w stosunku do rzadzacego prezydenta,a sympatie
        > polityczne zachowac na tajne wybory.

czyli byc politycznie poprawnym i zagrac jak ci graja ? ciekawe czy Clintona
        tez bys tak bronil ;-)

> Wielki rezyser Michael Moore?

na razie to on odbiera nagrody i kreci coraz dluzsze dokumenty ktore jako
        nieliczne sa puszczane w kinach na calym swiecie wiec w kategorii sukcesu (
        popularnosc i pieniadze ) to robi jak najbardziej kariere
        a czy nie nakreci to sie jeszcze okaze chyba ze siedzisz w biznesie i wiesz cos
        o czym inni nie wiedza
        • maksimum M.MOORE DOOPY NIE MOZE ZE STOLKA PODNIESC 15.12.05, 17:54
          Gość portalu: kinoman napisał(a):

> maksimum napisał:
          > > Taki sam madrala jak Michael Moore,ktory juz zadnego filmu nie nakreci.
          > > Trzeba umiec sie zachowac w stosunku do rzadzacego prezydenta,a sympatie
          > > polityczne zachowac na tajne wybory.
          >
          > czyli byc politycznie poprawnym i zagrac jak ci graja ?

Grac mozesz jak chcesz,aby nikogo nie obrazac.

> ciekawe czy Clintona tez bys tak bronil ;-)

Clinton sie sam bronil:"Nigdy nie mialem sexu z ta kobieta" i prawde caly czas
          mowil narodowi.

> > Wielki rezyser Michael Moore?
          >
          > na razie to on odbiera nagrody i kreci coraz dluzsze dokumenty ktore jako
          > nieliczne sa puszczane w kinach na calym swiecie wiec w kategorii sukcesu (
          > popularnosc i pieniadze )

Jakie to on pieniadze ma?
          Przeciez on zadnego filmu nie zrobil za swoje pieniadze!

> to robi jak najbardziej kariere
          > a czy nie nakreci to sie jeszcze okaze chyba ze siedzisz w biznesie i wiesz
          >cos o czym inni nie wiedza

Roztyl sie tak,ze doopy nie moze ze stolka podniesc i caly 2005 przesiedzial na
          d....
          www.imdb.com/name/nm0601619/
          Chwali sie,ze bedzie krecil w 2006,tylko kto go z wyra wyciagnie i da pieniadze
          na film?
          • Gość: kinoman Re: M.MOORE DOOPY NIE MOZE ZE STOLKA PODNIESC IP: 212.244.179.* 16.12.05, 12:05
            maksimum napisał:
            > > ciekawe czy Clintona tez bys tak bronil ;-)
            >
            > Clinton sie sam bronil:"Nigdy nie mialem sexu z ta kobieta" i prawde caly
            czas
            > mowil narodowi.
            noo a Bush .. w Iraku jest bron masowego razenia :-)))
            > Jakie to on pieniadze ma?
            > Przeciez on zadnego filmu nie zrobil za swoje pieniadze!
            a ktory rezyser robi filmy za swoje pieniadze ?

> Roztyl sie tak,ze doopy nie moze ze stolka podniesc i caly 2005 przesiedzial
            na
            >
            > d....
            a film od momentu rozpoczecia produkcji do momentu wypuszczenia w swiat kreci
            sie ile ? miesiac , dwa , pol roku ? najczesciej proces p-rodukcyjny trwa rok a
            przy bardziej skomplikowanych filmach i dluzej , w planach widze ze w 2006 roku
            wypusci swoj kolejny a jednoczesnie zaczynaja sie prace nad 2 czescia 9.11 tak
            wiec nie widze powodow by odmawiac mu aktywnosci

• maksimum Re: M.MOORE DOOPY NIE MOZE ZE STOLKA PODNIESC 17.12.05, 02:47
              > noo a Bush .. w Iraku jest bron masowego razenia :-)))

To moze dla niektorych wydawac sie skomplikowane,ale Irak byl dalszym ciagiem
              zwalczania dyktatur,ktore sa zrodlem terroryzmu.
              Bardzo zreczna akcja rozlaczenia Syrii od Iranu i reszty krajow arabskich
              sponsorujacych terroryzm.
              Chyba zauwazyles,ze Syria wycofala sie z Libanu,gdzie zajmowala sie terroryzmem?
              BMR to bylo haselko dla niemot,ktore nie widza zagrozenia w terroryzmie.

> > Jakie to on pieniadze ma?
              > > Przeciez on zadnego filmu nie zrobil za swoje pieniadze!
              > a ktory rezyser robi filmy za swoje pieniadze ?

S.Spielberg.
              Teraz producentami sa zamozni aktorzy,ktorzy zdobyli szmal,ale nie maja wziecia
              u producentow,wiec sami produkuja.

> > Roztyl sie tak,ze doopy nie moze ze stolka podniesc i caly 2005 przesiedz
              > ial na d....

> a film od momentu rozpoczecia produkcji do momentu wypuszczenia w swiat kreci
              > sie ile ? miesiac , dwa , pol roku ? najczesciej proces p-rodukcyjny trwa rok
              >a przy bardziej skomplikowanych filmach i dluzej ,

Juz nie rozsmieszaj!
              M.Moore produkuje proste filmiki dla niewyszukanej publicznosci i sa to na
              dodatek dokumenty,ktore mozna pokazywac nastepnego dnia po nakreceniu.

> w planach widze ze w 2006 roku wypusci swoj kolejny

Obiecuje,ze wypusci a moze sie skonczyc na wypuszczeniu baka,bo ten film mial
              byc wypuszczony w 2005.

> a jednoczesnie zaczynaja sie prace nad 2 czescia 9.11 tak wiec nie widze
              >powodow by odmawiac mu aktywnosci

Dokumentalista,ktory robi jeden film na dwa lata,jest mocno ociezaly nie tylko
              na ciele ale i umysle.
              • maksimum Re: M.MOORE DOOPY NIE MOZE ZE STOLKA PODNIESC 17.12.05, 02:57
                www.imdb.com/name/nm0000229/
                Zobacz ile filmow rocznie robi S.Spielberg.
                No tak,ale Spielberg nie ma grubej doopy i nie robi szmatlawych dokumentow.
    • Gość: Agnieszka Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.12.05, 08:24
      wieksosc tych aktorow ma swoje bardzo popularne seriale w USA, Patrick Swayze
      prowadzi z zona szkole tanca i aktorstwa, czesc aktorow zajela sie biznesem lub
      rodzina. Wcale nie znaczy ze sa nieudacznikami, po prostu robia inne ciekawe
      rzeczy. To ze polska zdechla TV nic nowego nie pokazuje, nie znaczy, ze ci
      aktorzy juz nie istnieja w showbiznesie!
    • jolawiatr Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 15.12.05, 09:53
      Nie wiem, czy pamiętacie świetną polską aktorkę Małgorzatę Pritulak. Można było
      ją zobaczyć np. w wielu komediach i filmach obyczajowych z lat 70-tych. Bardzo
      podobało mi się jej aktorstwo - pozornie naiwne, oszczedne w srodkach wyrazu, a
      przez to jeszcze bardziej wyrafinowane. Zrobiła na mnie ogromne
      wrazenie.Szkoda, że o niej jakoś słuch zaginął. Może występuje teraz w jakimś
      teatrze?
      • Gość: iga Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.kolonianet.pl 15.12.05, 10:21
        A wiesz, Jasiu, wstrzeliłeś się w świetny temat. Od dawna interesują mnie losy
        świetnych aktorów,nagle znikających.Normalnymi kanałami wiele się nie dowiesz,
        bo obowiązuje durnowata papka informacyjna, jakieś plotki tworzone przez
        agentów i łykane. Charlie Sheen np. padł przez gorzałę i narkotyki, to akurat
        wiem, bo pokazywali,jak go ojciec trzeci raz odwozi na odwyk. Liza Minnelli
        zapija sie na śmierć, to też można było zobaczyć. Przypuszczam, że dotyczy to
        wielu, którzy wyskoczyli jednym, dwoma filami i nie dali rady. Jennifer Grey,
        jakby to okrutnie nie zabrzmiało, padła po operacji plastycznejj. Widziałm ja w
        jakimś barachle, niepodobna do siebie, co z tego, że niby ładniejsza? Niektórym
        totalnie odbiło, jak np. Sharon Stone, która po sukcesie roli bez majtek
        uznała, że zjadła wszystkie rozumy i w efekcie nikt nie chciał z nią pracować.
        Sama się do tego przyznała w jakimś wywiadzie. To samo mogło przytrafić się
        paru innym. Są też tacy, jak Kevin Costner, co zrobili kilka efektownych klap
        i się nie podnieśli. Są tacy, jak Pffeifer, którzy nie dali rady się zestarzeć,
        a po co zatrudniać pięćdziestkę robiacą się za 25 latkę, jak dość biega po
        Hollywood 25 latek? Tu szczególnie żałosny jest przykład Susan Sarandon po
        operacji plastycznej. Wygląda groteskowo. Są. aktorki, aktorzy zresztą też,
        którzy jakoś tam przestawiają sie na wiek średni, np. Sally Field, ale ona
        często mówi, że nie ma dla niej propozycji.A wyobraż sobie starego Cruise? A
        ile on może jeszcze przeżyć operacji? Temat jak rzeka, zniknął np. Wiliam
        Baldwin. Może gej? Może AIDS? Z telewizorni dla idiotów tego się nie dowiesz, a
        prasa, nawet fachowa, nie ma żadnych wiadomości.
        • Gość: vb Wiliam Baldwin żyje i ma się dobrze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 16:25
          Odbiło facetowi troszkę i stał się gorliwym chrześcijaninem (nie wiem jakiego
          konkretnie odłamu). Robi coś z Head'em- byłym gitarzystą Korna, któremu też
          odbiło na punkcie religii, ale nie wiem co dokładnie.
    • nieprawomyslny Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 15.12.05, 10:14
      sigourney weaver? fakt, poza obcym (i to tez nie wszystkie czesci) nie
      wyplynela...
      • Gość: jasiu Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 15.12.05, 10:22
        > Michaela Biehna, Mickeya Rourke (choc on ostatnio sie odbil dzieki Sin City i
        > Domino),

Gra w takich wszawych filmach,do ktorych b dobrze pasuje.

Jesli masz tu na mysli Biehna i za wszawe filmy uwazasz np Terminatora, Aliens
        czy Otchłań to pogratulowac.

> no i Chevy Chase czego mi najbardziej szkoda.

Zwykly lewak,ktory sie zachowac nie umie.
        caosblog.com/657
        Taki sam madrala jak Michael Moore,ktory juz zadnego filmu nie nakreci.
        Trzeba umiec sie zachowac w stosunku do rzadzacego prezydenta,a sympatie
        polityczne zachowac na tajne wybory.

A co mają role do polityki?

Do tego towarzystwa dorzucę jeszcze Roya Scheidera (Szczeki, Caly ten zgielk,
        Francuski łącznik)- utonął facet w filmach TV oraz Louisa Gosseta jr. Moze nie
        gwiazda ale popularny aktor, laureat Oscara ktorego tez juz nigdzie nie widac.
        No i ewentualnie Seagala i van Damme'a ktorym popularnosci z 10-15 lat temu nie
        mozna odmowic a ktorzy skonczyli jak skonczyli. Zniknal tez Lance Henriksen.
      • Gość: iga Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.kolonianet.pl 15.12.05, 12:54
        No, nie, trochę grała, u Polańskiego była niezła, w Dave, trzeba oddzielić film
        od roli i w tym, co ją zboczek napastował, z Holly Hunter. Prędzej Holly
        znikła, po Fortepianie, w g... grywa, choć w Firmie - miodzio
    • Gość: kinoman Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.12.05, 10:29

> nazwisk wynika ze chyba o upadku decyduje wiek a szkoda.
      noo jesli statystycznie filmy kreci sie dla czternastolatkow to nic w tym
      dziwnego ze nie chca ogladac na ekranie dziadkow tylko bohaterow z ktorymi w
      doroslym zyciu chcieliby byc
      to biznes a nie armia zbawienia , im mniejsze zainteresowanie aktorem tym
      wiekszy jego udzial w niszowych filmach
    • monika.c Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 15.12.05, 10:44
      Geena Davis gra teraz w najpopularniejszym serialu Ameryki kobiete prezydentke -
      zbiera siwetne recenzje i wydaje mi sie, ze ma sie dobrze :) Do nas serial
      jeszcze nie dotarl, a szkoda..
    • Gość: bambi Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:56
      Kyle MacLachlan, a z reżyserów: Quentin Tarantino.
      • Gość: ???? Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: 81.171.128.* 15.12.05, 12:24
        Eee? Tarantino zgasl i zniknal? Kiedyz to, prosilbym o male przypomnienie?
        • Gość: bambi Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:35
          Jaki film ostatnio nakrecil? Ciagle sie tlko slyszy, ze napisal jakis scenariusz, ze jakis film jest 'w stylu Tarantino', a tak naprawde przygniotlo go troche brzemie sukcesu 'Pulp Fiction'.
          • Gość: kinoman Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.12.05, 12:38
            Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.internetdsl.tpnet.pl
            Gość: bambi 15.12.05, 12:35 + odpowiedz

Jaki film ostatnio nakrecil? Ciagle sie tlko slyszy, ze napisal jakis
            scenariusz, ze jakis film jest 'w stylu Tarantino', a tak
            naprawde przygniotlo go troche brzemie sukcesu 'Pulp Fiction'.

nooo Kill Billa zrobil chyba nie ?
            • Gość: jasiu Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 15.12.05, 13:11
              MacLachlan faktycznie podupadl. Dorzucam jeszcze Martina Sheena - skonczyl w
              serialu West Wing (o ile nie pomylilem tytulu) popularnym zreszta ale kino juz
              nie dla niego no i ewentualnie Ch. Walken. Pojawia sie w znanych filmach ale w
              rolach drugoplanowych. Kiepskawo. A takze Ryan O'Neal - pamieta ktos Love
              Story, O jeden most za daleko czy Papierowy ksiezyc (niezle sie roztyA co do M.
              Moore'a to szczera prawda ze gosc wlasnie teraz robi kariere. Bez wzgledu na
              tematykę. Podobno ciag dalszy Fahrenł)heit w produkcji. A co do stwierdzenia ze
              starych aktorow nikt nie chce ogladac to jednak Eastwood, Freeman czy Hackman
              nadal na topie wiec jednak mozna. A nie wspomne o nieodzalowanym duecie Lemmon
              i Matthau ktorzy gwiazdowali i po 70-tce.
              • Gość: kinoman Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.12.05, 13:16
                A co do stwierdzenia ze
                >
                > starych aktorow nikt nie chce ogladac to jednak Eastwood, Freeman czy Hackman
                > nadal na topie wiec jednak mozna. A nie wspomne o nieodzalowanym duecie
                Lemmon
                > i Matthau ktorzy gwiazdowali i po 70-tce.

pod warunkiem ze sami rezyserowali jak Eastwood albo byli wspolproducentami i
                mogli sie sami obsadzac w rolach ;-)
              • kubissimo Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły 18.12.05, 12:33
                jezeli sie nie myle, to Ryan O'Neal zostal oskarzony przez corke Tatum o
                molestowanie w dziecinstwie i byc moze przez jego kariera tak jakby podupadla
            • Gość: bambi Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 14:37
              Fakt, mój błąd.
    • Gość: andrzej Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasłySeagal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 13:21
      Steven Seagal. Kiedys gral w fajnych filmach akcji (jezeli ktos takie lubi). A
      ogladalem ostatnio z nim film (koprodukcji chyba polskiej) i akcji toczacej sie
      w Polsce (chodzilo o porwanie jakiejs polskiej dziewczynki z sierocinca) to az
      nie moglem uwierzyc ze zagral w tym filmie glowna role. Totalna kicha. Nie wiem
      czy dla zartow zagral role w tym filme czy tylko juz na takie go stac. Smutne
      to.
    • Gość: Rolmops Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: 212.160.172.* 15.12.05, 13:23
      Brusli żle skończył bo umarł jak się nażarł prochów nasennych i popił gorzałą
      (nie rzadna tam zemsta mnichów z Shaolin)u jakiejś ślicznotki przyprawiając
      żonie rogi... Zbyszek Cybulski też nagle zniknął z ekranów bo po pijaku wpadł
      pod pociąg.....
      • Gość: jasiu Re: Popularni aktorzy i gwiazdy które zgasły IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 15.12.05, 13:33
        A co do stwierdzenia ze
        >
        > starych aktorow nikt nie chce ogladac to jednak Eastwood, Freeman czy Hackman
        > nadal na topie wiec jednak mozna. A nie wspomne o nieodzalowanym duecie
        Lemmon
        > i Matthau ktorzy gwiazdowali i po 70-tce.

pod warunkiem ze sami rezyserowali jak Eastwood albo byli wspolproducentami i
        mogli sie sami obsadzac w rolach ;-)

Eastwood owszem. Lemmon i Matthau ani produkowali ani rezyserowali zadnego z
        filmow ktore osiagnely sukces np Dwaj zgryzliwi tetrycy.
        • krashan.bhamaradzanga JACEK CHMIELNIK 15.12.05, 14:30
          Świetny i przekonywujacy zarówno w rolach komediowych (Vabanck, Kingsajz) jak i
          mniej komediowych (zakala rodu Korczynskich - Zygmuś w "Nad Niemnem"). A potem
          nic - po wielu latach odnalazl się w... teleturnieju. Wstyd i hańba - nie tyle
          dla niego co dla producentów i reżyserów, którzy nie potrafili wykorzystać jego
          talentów...
          • turek123 Re: JACEK CHMIELNIK 15.12.05, 15:46
            Kraszana chyba grał Pręgowski? Dorzucam Roya Scheidera i Michela Keatona.
          • loel Re: JACEK CHMIELNIK 19.12.05, 12:01
            Przez jakiś czas był dyrektorem teatru Nowego w Łodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka