Dodaj do ulubionych

Soundtrack z Green Street Hooligans

IP: *.is.net.pl 13.12.05, 14:39
Jezeli ma ktos jakies informacje to poprosze.Znam tylko jeden kawałek moze zna
ktos wiecej wiec poprosze o tytuły i wykonawców. Tak apropo to polecam ten
film między innymi na wspaniłą według mnie muzykę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Grekk Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.192.52.murka.net 22.12.05, 16:56
      Też tak sądze, muzyka jest wspaniała w tym filmie i również jak ty mam problem
      ze ściągnięciem soundtracku z tego filmu. Nigdzie nie można znaleść go
      • Gość: klimekk Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 19:43
        na końcu filmu znajdują sie napisy w kóry są wypisane poszczególne tytuły
        piosenek ja polecam sciąganie po jednej mp3 tak jest szybciej i pewnij niz
        szukanie całego soundtracku na necie pozdrawiam
        • edavenpo Re: S<a href="http://foruoundtrack" target="_blank">foruoundtr 23.12.05, 21:22
          Soundtracks for
          Hooligans (2005/I)

Please note that songs listed here (and in the movie credits) cannot always be
          found on CD soundtracks. Please check CD track details for confirmation.

* "Shame"
          Written and Performed by Terence Jay
          With Balazs Szalai, Daesik Kim, Ricky J. Hernandez

* "Run from the Pigs"
          Written and Performed by Terence Jay
          With Balazs Szalai, Daesik Kim, Ricky J. Hernandez

* "Only When I Laugh"
          Written by Ken Jones

* "Hooligan Drums"
          Written and Performed by Ivan Koutikov

* "The Strength of One"
          Music by Machine Head
          Performed by Christopher Mann

* "A No Win Situation"
          Music by Machine Head
          Performed by Christopher Mann

* "Queen's English"
          Written by Peter Batchelder, Daniel Holter and Vinny Millevolte
          Courtesy of FirstCom Music, a unit of Zomba Enterprises, Inc.

* "Waterfall"
          Written by Ian George Brown and John Squire
          Performed by The Stone Roses
          Courtesy of Jive Records under license from BMG Film & TV Music

* "I Wanna Be Adored"
          Written by Ian George Brown and John Squire
          Performed by The Stone Roses
          Courtesy of Jive Records under license from BMG Film & TV Music

* "I'm Forever Blowing Bubbles"
          Written by Jaan Kenbrovin and John Kellette

* "Def Beat"
          Written by Tom Holkenborg
          Performed by Junkie XL
          Courtesy of Roadrunner Records

* "Seasick"
          Written by Willie Scott
          Courtesy of FirstCom Music, a unit of Zomba Enterprises, Inc.

* "One Kick Beyond"
          Written and Produced by Junkie XL

* "Stand Your Ground"
          Written by Brett L. Gordon and Alexander Lusty
          Performed by Acarine
          Courtesy of CNR Records

* "Morning Song"
          Written and Produced by Junkie XL

* "One Blood"
          Written by Charlie Midnight and Ivan Koutikov
          Performed by Terence Jay

* "Test of a Man"
          Written and Performed by Dash

* "Moving On"
          Written by Reuben Alexander, David Ireland and Kai Lemke
          Performed by Must
          Courtesy of Wind-Up Records, LL
          • Gość: FiFi Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.softlab.gda.pl 27.12.05, 21:30
            a kto wie jaki kawalek lecial podczas boruty z kibicami manchesteru ?
            • Gość: kika Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.wi-lan.com.pl 14.01.06, 12:53
              Ten kawałek to One blood śpiewa go Terence Jay
              • Gość: gadzet Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:26
                jest to jeden z najpiękniejszych kawałków a jeśli się jeszcze widziało film to
                z sceną walki to mistrzostwo sztuki
          • Gość: ala Re: S<a href="<a href="http://foruoundtrack"" target="_blank"& IP: *.chello.pl 15.01.06, 13:21
            a moze ktos z Was wie jaki dokladnie tytul ma kawalek ktory leci jao pierwszy w
            napisach koncowych filmu??
            • Gość: ChIq-N Re: S<a href="<a href="<a href="http://foruoundtra" target IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 15:57
              Dash - Test Of A Man
        • Gość: heya9 Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.sinus.one.pl 31.05.06, 23:07
          a ja mam chyba z 10 utworkow z Hooligansow!!!plus film, obe4jrzqany juz chyba ze
          4 razy!
    • Gość: mrojol Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: 83.238.56.* 24.12.05, 02:48
      mam stone roses oraz terenca jay'a z Green St. Hools. Na koncu filmu jest
      "zestawienie" utworów i mozna sobie to posciagac co tez czynie :D
      • Gość: westhamfan Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: 82.160.132.* 26.12.05, 13:57
        Wie ktos jak nazywa sie ta piosenka ktora leciała w filmie po bitwie z kibicami
        manchesteru???????????pozdrawiam
        • Gość: sloik Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 15:30
          i wonna be adored :)
          • Gość: chooomiczy Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.e-wro.net.pl 07.01.06, 18:11
            A jak się nazywa utwór z początku filmu kiedy Matt jedzie do Londynu?
      • Gość: Raaziel Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.debica.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 19:13
        to podaj ta strone tego terence jay'a jak bys mogl
    • Gość: Daro Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 17:08
      A kto zna tytul piosenki ktora leci podczas meczu ????Jak Bovver Wyzywa kibicow przeciwnej druzyny moje gadu gadu 3394145 email birhoff@o2.pl albo po prostu napiszcie tu z gory dzieki
      • Gość: Babyl Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 12:48
        I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air
        They fly so high, nearly reach the sky
        And like my dreams they fade and die
        Fortune's always hiding, I've looked everywhere
        UNITED!!! UNITED!!!
        • Gość: ^yankee Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 10.01.06, 13:31
          Mala poprawka... :)

They fly so high, !THEY! reach the sky
          And like my dreams they fade and die
          Fortune's always hiding, I've looked everywhere
          UNITED!!! UNITED!!!
      • Gość: Daru$$ Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 16:30
        prosze o tytul piosenki ktora leci na meczu plx:)
        • Gość: Ufo Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 23:00
          Mam pytanko moze ktos wie co to za utwór ktury leci odrazu gdy sie film skończy. Chodzi mi o nazwe składu bo szukam i nie moge znaleźć. Z góry dzieki pozdro
          • Gość: cielak Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.internet.org.pl 11.01.06, 17:52
            rapidshare.de/files/10734827/Dash-_Test_Of_A_Man.mp3.html
            dash- test of a man
            wydaje mi sie ze to to leci na koniec filmu...
            • Gość: Marcin Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:47
              "one blood" kurcze moze mi tp ktos na maila przesłac bylbym bardzo wdzięczny no
              moj soulseek nie moze tego znaleźć dziurus87@wp.pl POZDRAWIAM
              • adhamah Re: Soundtrack z Green Street Hooligans 14.01.06, 23:28
                www.hooligansthefilm.com/
                tu możesz tego posłuchać :)
          • Gość: ala Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.chello.pl 15.01.06, 13:30
            tez tego szukalam od dobrych paru dni.. Ktos podal tu stronke gdzie mozna
            posluchac soundtracka www.hooligansthefilm.com/

Ten kawalek to: Dash "test of a man"
          • Gość: do Ufo Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.chello.pl 15.01.06, 14:07
            Dash - Test of a man

rapidshare.de/files/10734827/Dash-_Test_Of_A_Man.mp3.html
            stad to sciagniesz, z opcji free
      • Gość: ala Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.chello.pl 15.01.06, 13:27
        www.hooligansthefilm.com/
        jaki jest tytul tej piosenki???
        • Gość: ona Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 17:00
          terence jay - one blood
          • Gość: ant Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.chello.pl 16.01.06, 13:34
            wie ktos jak nazywa sie kawalek, kiedy matt jedzie do anglii??
            • Gość: ant Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.chello.pl 16.01.06, 17:38
              jesli wiecie co to za kawalek ktory leci odczas podrozy matta do anglii lub ma
              ten kawalek to prosze dajcie znac,, ala_mrowka@interia.pl
              • Gość: Zeberdee Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 23:15
                Błagam was dajcie tytul tej piosenki ktora leci na meczu z Birminghamem jak bovver wyzywa kibicow !!!!!blagam
                • Gość: freywell Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.aster.pl 23.01.06, 23:12
                  jeśli chodzi o pierwszy mecz w którym Bovver tworzy legendę;)chyba chodzi o
                  "moving on" Must z Androgynous Jeseus.tak na 99%
                • Gość: freywell Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.aster.pl 24.01.06, 12:33
                  to zdecydowanie jest "monving on" Must:) polecam!
                • Gość: M3diC Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.csk.pl 15.10.06, 17:13
                  Siemanko. Potrzebuje tytylu piosenki która leciala w samochodzi jak typki
                  jechali do Peata. Prosze o pomoc. Jesli ktos ma tą piosenke niech przesle na
                  maila kamil906@vp.pl
              • Gość: ter Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: 213.134.160.* 23.01.06, 13:08
                nie jest to "one blood" Terence'a Jay'a?
          • Gość: siewa666@poczta Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: 195.136.126.* 25.01.06, 12:50
            gdzie moge znalez stronke do sciagniecia muzy z tego filmu
            • Gość: aja Re: Soundtrack z Green Street Hooligans IP: *.tvk.torun.pl 26.01.06, 21:45