Dodaj do ulubionych

Olivier Martinez contra Gael Garcia Bernal

IP: *.centertel.pl 24.02.06, 23:16
Dziewczyny! Zróbmy głosowanie. Który z tych dwóch aktorów jest - według was -
przystojniejszy i ma bardziej "to coś" w sobie? Gael Garcia Bernal
("Dzienniki motocyklowe", "Złe wychowanie") czy Olivier Martinez
("S.W.A.T.", "Niewierna"). Ciekawa jestem waszych opinii..
Obserwuj wątek
    • Gość: kukla Re: Olivier Martinez contra Gael Garcia Bernal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 10:33
      a wiecie ze Bernal byl kiedys z Polka zwiazany?mowil o tym w wywiadzie dla gali.
      • lotoss Re: Olivier Martinez contra Gael Garcia Bernal 27.02.06, 05:31
        Glosuje na Bernal.
        • Gość: kika Re: Olivier Martinez contra Gael Garcia Bernal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 11:54
          prosimy o uzasadnienia!!!
          • Gość: uifa Re: Olivier Martinez contra Gael Garcia Bernal IP: *.centertel.pl 27.02.06, 13:04
            No więc ja, po dłuższym zastanowieniu, głosuję na Martineza, bo jest bardziej
            męski i wyższy. Bernal ma tylko 168 cm wzrostu. Chociaż z drugiej strony
            Bernal lepiej i bardziej przekonywująco gra, szczególnie w "dziennikach
            motocyklowych" (scena z napadem astmy zapiera dech w piersiach...). No ale -
            jak dla mnie, mimo tego, że obaj są super sexi - zwycięża Martinez, za męskość
            i posturę
            • Gość: Wiosna Hmmm IP: *.net85-169-199.noos.fr 27.02.06, 14:18
              Przepraszam ale musze Cie rozczarowac-mam to szczescie mieszkac w Paryzu i
              kiedys natknelam sie na Oliviera Martineza spacerujacego z psem(nawiasem mowiac
              zdazylam go nawet poglaskac:)I tu rozczarowanie-on jest NISKI,ma meska twarz i
              jest ladnie zbudowany ale byl z pol glowy ode mnie nizszy!(mam 177 cm)Od tej
              pory inaczej na niego patrze, choc aktorem jest niezlym ale jako facet dla mnie
              odpada!Ach ta magia kina...
              • lotoss Bernal 27.02.06, 17:27
                Zaglosowalam na Bernal'a, poniewaz bardziej jest w moim typie. Widzialam go
                pierwszy raz w filmie "Amores perros" i mnie wzial po prostu. Ten drugi mi sie w
                ogole nie podoba, wrecz przeciwnie, taki lalus od siedmiu bolesci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka