Gość: vb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 23:15 o czym jest ten film, ktos widział, ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: nagoyaqatsi 29.03.06, 12:17 jezeli to trzecia czesc cyklu, to chodzi o technologiczne szalenstwo naszego swiata Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: nagoyaqatsi 29.03.06, 15:39 chyba też o zaskoczenie, że film może być o swiecie takim jakim go widzi kamera bez scenariusza...wielu uważa że ten film ciężko sie ogląda! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: nagoyaqatsi 29.03.06, 17:05 akurat tej czesci nie widzialem natomiast Koyaanisquatsi i Powaqqatsi dziko wielbie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mwookash Niestety oglądałem tylko Koyaanisquatsi 30.03.06, 16:46 i nie mogłem oderwać wzroku od ekranu telewizora. Chciałbym obejrzeć w kinie, rzadko niestety grają Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Niestety oglądałem tylko Koyaanisquatsi 31.03.06, 01:01 na szczescie dwie pierwsz czesci widzialem w kinie. niesamowite wrazenie trzeci film strasznie szybko zniknal z ekranow i nie zdazylem, ale mam nadieje, ze go jeszcze kiedys zlapie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Niestety oglądałem tylko Koyaanisquatsi IP: *.chello.pl 31.03.06, 19:39 Drogi Kubissimo, będziesz miał okazję obejrzeć "Naqoyqatsi", bowiem w któryś z poniedziałków TVP1 póści ten film w ramach Festiwalu Filmowego Jedynki. W poniedziałki wieczorem są puszczane filmy, ich tytułów raczej nie znajdziesz w gazetach TV, bo one są losowane czy coś, więc najlepiej spr w necie kiedy byłby ten film. Więcej o tym "festiwalu" na: ww6.tvp.pl/5894,20060222306481.strona Tam też musisz sobie poszperać, znaleźć program, no i w ten sposób go jakoś złapiesz :). Miłego oglądania! Odpowiedz Link Zgłoś
hohonie Re: Niestety oglądałem tylko Koyaanisquatsi 12.04.06, 23:40 heeeeeeeeeeeeeee, dzieki za ten link! :) :) :) Zaopatruje brata w kasety, niech mi nagrywa! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Niestety oglądałem tylko Koyaanisquatsi 13.04.06, 06:56 z malym poslizgiem, ale dziekuje za linka :) na pewno zapoluje na "Naqoyqatsi", chociaz wolalbym zobaczyc go w kinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karkonosz Re: Niestety oglądałem tylko Koyaanisquatsi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.04.06, 22:42 Będzie na DVD w "Premierach" już na dniach :) Odpowiedz Link Zgłoś