elwee 20.09.06, 09:01 Nie wiem co mnie opetało, ale gdy widze jakis indyjski film od razu muszę obejrzeć. Może dlatego, że Orient zawsze mnie fascynował... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiapkaa Re: Bollywood IP: *.mtm-info.pl 21.09.06, 09:07 Mnie orient nigdy szczegolnie nie pociagal, a jednak filmy z bollywoodu mnie zachwycily. Uwielbiam je ogladac, sa takie inne od tych ktore my produkujemy:) Sa tak bardzo optymistyczne, kolorowe i nierealne, ze zawsze poprawiaja mi humor:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re: Bollywood IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:25 bo one są w konwencji baśnowej, inaczej mówiąc takie bajki dla dorosłych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Bollywood IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.06, 09:37 i dlaczego takie dllllugie.Makabra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiapkaa Re: Bollywood IP: *.mtm-info.pl 21.09.06, 11:03 Bo lepiej miec 3 godz. relaksu niz poltorej:D :P Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: Bollywood 21.09.06, 11:59 A już myślałam, że coś ze mną nie tak.Ciesze się, bo oglądając te filmy ciesze oko kolorami, niezwykłymi zdjęciami i lekką fabułą.. Np ostatnio w tv przypomniano "Żonę dla zuchwałych".... Odpowiedz Link Zgłoś