Gość: łoki tooki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:53 podoba wam się ten serial? za co go lubicie? ile już sezonów widzieliści, w Pl były 2, ale jest 5, jak na razie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: 24 godziny- serial IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.06, 21:56 forum Seriale to twoj adres,Sorry tu kino wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waola Re: 24 godziny- serial IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.11.06, 21:12 Chociaż nielubię seriali - ten uważam za wyjątkowo udany. Widziałam 3 części (DVD kupowane w Niemczech)), wszystkie bardzo dobre, trzymają do końca w napięciu. Właśnie, chyba zacznę się rozglądać za 4. serią. może jest już na DVD... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: 24 godziny- serial 14.11.06, 23:27 > Właśnie, chyba zacznę się rozglądać za 4. serią. może jest już na DVD... jest, i to od dawna:) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d irytujacy.... 15.11.06, 12:15 widzialem 1 sezon, drugi mam na DVD ale poczekam na Zime:))) moja opinia: gdybym mial tak glupia corke, jak ten facet to sam bym ja zabil... Odpowiedz Link Zgłoś