jozue.com 23.12.06, 23:51 szkoda tylko, że kosztuje 600 zł, ciekawe ile się sprzeda? może za rok będzie duża zniżka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maga Re: Filmy Bergmana na DVD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 14:18 jozue.com napisał: > szkoda tylko, że kosztuje 600 zł, ciekawe ile się sprzeda? > może za rok będzie duża zniżka? Pewnie tak, ekskluzywne pakiety filmów Felliniego i Kurosawy kosztowały początkowo 600 zł, a teraz można je kupić już za 350-400 zł. Nie są wprawdzie wydane tak elegancko i nie mają dodatków typu filmy dokumentalne etc., ale i cena jest zdecydowanie niższa. Właśnie zamierzam się w oba zestawy zaopatrzyć, na Bergmana też mam ochotę, ale niestety nie za takie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Filmy Bergmana na DVD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 14:23 Jeśli ktoś filmy Bergmana kupił, to bardzo proszę o informację, jak są wydane (jakość obrazu, dźwięku itd.). Z góry dziękuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: Filmy Bergmana na DVD 31.12.06, 14:51 Gość portalu: maga napisał(a): ekskluzywne pakiety filmów Felliniego i Kurosawy kosztowały początkowo 600 zł, a teraz można je kupić już za 350-400 zł. Już na starcie oba pakiety tyle kosztowały, a na pewno znacznie poniżej 600 zł - Kurosawa był droższy, jakieś 450 zł. Tak więc z Bergmanem cenowo przesadzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Filmy Bergmana na DVD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 19:42 alexanderson napisał: > Już na starcie oba pakiety tyle kosztowały, a na pewno znacznie poniżej 600 zł > - > Kurosawa był droższy, jakieś 450 zł. Chyba jednak nie: www.play.pl/film/film_dvd/inne/akiro_kurosawa___seria_limitowana_ (12_dvd)-15301.html www.dvdmax.pl/dvd/art/id/2575 Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: Filmy Bergmana na DVD 02.01.07, 10:58 Chyba jednak tak: tiny.pl/wm7m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Filmy Bergmana na DVD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:35 Nie rozumiemy się. Kiedy podałam cenę 600 zł, pisałam o wydaniu eksluzywnym, które ukazało się jako pierwsze (do tego wydania podałam linki). Podany przez Ciebie link odsyła do tańszego wydania, o którym pisałam, że ukazało się później bez dodatków, filmu dokumentalnego (jest 11 DVD, a nie - jak w przypadku droższej edycji - 12) i całej eleganckiej oprawy. Zresztą jeśli nie wierzysz, poczytaj komentarze na temat ceny na forum Filmwebu: www.filmweb.pl/News?id=23265 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masza można zrobic "zrzute" w kilka osob i sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 19:04 poprzegrywac... ja nie uwazam tego za piractwo w koncu i tak wyjdzie po 150-200zl od łebka;) a dystrybutorzy sami sa sobie winni- sa zachlanni i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: można zrobic "zrzute" w kilka osob i sobie IP: *.elblag.dialog.net.pl 01.01.07, 23:55 Dlaczego nie sprzedają pojedynczo? Tylko w tych snobistycznych pakietach - kogo na to stać? Bo mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś