Dodaj do ulubionych

Filmy Bergmana na DVD

23.12.06, 23:51
szkoda tylko, że kosztuje 600 zł, ciekawe ile się sprzeda?
może za rok będzie duża zniżka?
Obserwuj wątek
    • Gość: maga Re: Filmy Bergmana na DVD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 14:18
      jozue.com napisał:

> szkoda tylko, że kosztuje 600 zł, ciekawe ile się sprzeda?
      > może za rok będzie duża zniżka?

Pewnie tak, ekskluzywne pakiety filmów Felliniego i Kurosawy kosztowały
      początkowo 600 zł, a teraz można je kupić już za 350-400 zł. Nie są wprawdzie
      wydane tak elegancko i nie mają dodatków typu filmy dokumentalne etc., ale i
      cena jest zdecydowanie niższa. Właśnie zamierzam się w oba zestawy zaopatrzyć,
      na Bergmana też mam ochotę, ale niestety nie za takie pieniądze.
      • Gość: maga Re: Filmy Bergmana na DVD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 14:23
        Jeśli ktoś filmy Bergmana kupił, to bardzo proszę o informację, jak są wydane
        (jakość obrazu, dźwięku itd.). Z góry dziękuję:-)
      • alexanderson Re: Filmy Bergmana na DVD 31.12.06, 14:51
        Gość portalu: maga napisał(a):
        ekskluzywne pakiety filmów Felliniego i Kurosawy kosztowały początkowo 600 zł,
        a teraz można je kupić już za 350-400 zł.

Już na starcie oba pakiety tyle kosztowały, a na pewno znacznie poniżej 600 zł -
        Kurosawa był droższy, jakieś 450 zł. Tak więc z Bergmanem cenowo przesadzili.
        • Gość: maga Re: Filmy Bergmana na DVD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 19:42
          alexanderson napisał:

> Już na starcie oba pakiety tyle kosztowały, a na pewno znacznie poniżej 600

> -
          > Kurosawa był droższy, jakieś 450 zł.

Chyba jednak nie:
          www.play.pl/film/film_dvd/inne/akiro_kurosawa___seria_limitowana_
          (12_dvd)-15301.html

www.dvdmax.pl/dvd/art/id/2575
          • alexanderson Re: Filmy Bergmana na DVD 02.01.07, 10:58
            Chyba jednak tak:
            tiny.pl/wm7m
            • Gość: maga Re: Filmy Bergmana na DVD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:35
              Nie rozumiemy się. Kiedy podałam cenę 600 zł, pisałam o wydaniu eksluzywnym,
              które ukazało się jako pierwsze (do tego wydania podałam linki). Podany przez
              Ciebie link odsyła do tańszego wydania, o którym pisałam, że ukazało się
              później bez dodatków, filmu dokumentalnego (jest 11 DVD, a nie - jak w
              przypadku droższej edycji - 12) i całej eleganckiej oprawy. Zresztą jeśli nie
              wierzysz, poczytaj komentarze na temat ceny na forum Filmwebu:

www.filmweb.pl/News?id=23265
    • Gość: masza można zrobic "zrzute" w kilka osob i sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 19:04
      poprzegrywac...
      ja nie uwazam tego za piractwo w koncu i tak wyjdzie po 150-200zl od łebka;)

a dystrybutorzy sami sa sobie winni- sa zachlanni i tyle!
      • Gość: jaija Re: można zrobic "zrzute" w kilka osob i sobie IP: *.elblag.dialog.net.pl 01.01.07, 23:55
        Dlaczego nie sprzedają pojedynczo? Tylko w tych snobistycznych pakietach - kogo
        na to stać? Bo mnie nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka