Dodaj do ulubionych

Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora?

30.12.06, 17:16
sean.bean.filmweb.pl/
Witam. Lubie tego aktora. Przewija sie w roznych wiekszych i mniejszych
rolach, ale mam dla niego wiele sympatii, bo od paru dobrych lat robi swoją
robotę, stwarza wyraźne postaci i charaktery, np. w Rajdzie na Tyły Wroga,
Złotym pierścionku, Dalekiej Północy (mocny monolog o sensie przyjaźni) czy
nawet takiej komercji jak Wyspa. Ogolnie zawsze milo go widziec :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: quentin Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 17:23
      Ja lubię. Nawet bardzo. Tylko wolałabym, żeby częściej grywał w dobrych filmach.
    • Gość: Kratka Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? IP: *.chello.pl 30.12.06, 18:14
      Uwielbiam. Moim marzeniem jest, aby zagrał główną rolę rolę w świetnym dramacie rodzimej produkcji i dostał BAFTĘ. Aby go nareszcie doceniono.
    • Gość: ddr W "Burzliwym poniedziałku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:59
      bardzo dobry
      • Gość: echtom Re: W "Burzliwym poniedziałku" IP: 153.19.98.* 02.01.07, 19:08
        W "Burzliwym poniedziałku" mnie zafascynował. Potem trochę się rozczarowałam,
        widując go w rolach coraz czarniejszych charakterów (najgorzej chyba było
        w "Scarlett").
    • Gość: aguirre Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 22:03
      "Deszczowy poniedziałek" - rewelacyjny był.
      "Ronin" - frajer w jego wykonaniu znakomity.
      Grał też w schematycznym thrillerze o IRA w stanach. Był tam schwarzcharakterem
      nr 1. Bardzo fajny, chociaż gniot.
      • Gość: aguirre Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 22:04
        "Burzliwy..." nie "deszczowy..."
        • Gość: ddr czy nie czytasz postów powyżej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 03:08
          psałem o burzliwym poniedziałku. i jeszcze w bondzie grał szwarccharakter
          • Gość: aguirre Re: czy nie czytasz postów powyżej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 00:10
            Gość portalu: ddr napisał(a):
            >czy nie czytasz postów powyżej?pisałem o burzliwym poniedziałku.

Przegapiłem. No to mnie zabij.
      • net_friend Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? 01.01.07, 13:46
        'Grał też w schematycznym thrillerze o IRA'

Masz na mysli 'Zdrade' Alana Pakuly z Bradem Pittem i Harrisonem Fordem.
        • Gość: quentin Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 14:44
          Raczej "Czas patriotów", również z Fordem.
          • Gość: ddr Grał też w Bondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 16:30
            bardzo parszywy charakter, ale był średni
            • Gość: pinus Re: Grał też w Bondzie IP: *.ghnet.pl 02.01.07, 18:44
              a mnie sie podoba jako mezczyzna
              • Gość: quentin Re: Grał też w Bondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 19:51
                Mnie też!!! Dlatego, mimo że - jak napisałam - mógłby lepsze scenariusze
                wybierać, bo ma talent, to ja go mogę nawet w tych słabszych oglądać...:)
          • net_friend Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? 02.01.07, 18:45
            "Raczej "Czas patriotów", również z Fordem."

Racja.
    • loginka1 Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? 02.01.07, 18:53
      "Caravaggio" - rozmarzyłam się.. Mrał ;-) Ale tam to bardziej jako zjawisko niż
      jako aktor ;-)
    • Gość: ja Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:56
      Był świetnym Boromirem w "Władcy.." , mnóstwo świetnych scen z Frodo ,
      albo scena śmierci .
      A pamiętacie postać z "Equilibrum" i znów scena śmierci - niezapomniana !
    • Gość: przesmiewcazbagien Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.01.07, 21:42
      Ha!! no ba!!
      Super aktor, szkoda tylko, ze (moim zdaniem) nie trafil jeszcze na role zycia
      do zagrania . Jednak w ani jednym filmie w ktorym go widzialem mnie nie
      zawiodl.
      Bardzo, bardzo go lubie i szanuje.

• Gość: mm Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 16:53
        Sean Bean? Rewelacja. Prawdę mówiąc najbardziej uwielbiam jego głos. Podobno
        nawet dostał jakąś nagrodę za najbardziej godny zaufania (czy jakoś tak) głos
        na Wyspach. Zresztą często słychać go w różnych reklamach (kilka miesięcy temu
        na Travel leciały reklamy fundacji walki z rakiem). No i oczywiście jako
        Odyseusz w Troi rozpoczyna i kończy film. Ja najbardziej uwielbiałam go w serii
        o Sharpie (czasy wojen napoleońskich w Hiszpanii) - Anglicy biją się z
        Francuzami. Podobno ostatnio dokręcił jeszcze jeden. Niedawno telewizja
        przypomniała również "Nikomu ani słowa", a w piątek będzie oczywiście "Patriot
        Games". Już nie mogę się go doczekać w nowej wersji Autostopowicza. Szkoda, że
        głównie znany jest jako przestępca lub czarny charakter.
    • Gość: antymetro Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? IP: *.chello.pl 08.01.07, 18:05
      Jeden z nielicznych prawdziwych, wyrazistych facetów wśród aktorów,
      wyróżniający się na tle rzeszy metroseksualnych pajaców.
    • Gość: Bzykó Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 12:10
      Szczerze mówiąc ja najbardziej kojarzę tego aktora z ról w filmach: "Władca
      Pierścieni", "Goldeneye" i "Plan lotu". Co prawda nie jest to aktor który
      przyciąga mnie przed ekran telewizora jak np. Johny Deep, ale należy się
      szacunek za rolę Boromira. Zresztą każdy aktor grający we "Władcy Pierścieni"
      ma u mnie dużego plusa.
    • Gość: mysz Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? IP: *.ists.pl 14.01.07, 17:34
      Ja lubię :) Przystojny, świetny aktor.
    • kate-gun Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? 14.01.07, 23:00
      a to bardzo dobry aktor. i chyba jeden z najbardziej niedocenianych.
      swietny w rolach zimnych arystokratow i czarnych charakterow.
      swietny jako Vronsky.
      • Gość: magda Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 14:51
        Męski,im starszy tym bardziej szlachetna twarz.Uwielbiam go.Chciałabym zobaczyc
        go w teatrze!Na żywca!
        • Gość: krea Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? IP: 217.17.35.* 30.01.07, 18:15
          mrrrrrrr
          to jeden z nielicznych na tym globie facetow, za ktorych oddalabym wlasnego meza ;)))
    • Gość: q Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? IP: *.media4.pl 31.01.07, 18:55
      zagra rolę Rutgera Hauera w remake "Autostopowicza"

ja go polubiłem w Roninie
      • imlardis2 Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? 01.02.07, 01:59
        Widziałam trajlery do Autostopowicza - Sean jest boski :)))
        Nie mogę się doczekać tego filmu w Polsce.
        • Gość: q Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? IP: *.media4.pl 01.02.07, 12:56
          ja też, na www.youtube.com znajdzie się wszystko :-)
          • imlardis2 Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? 05.02.07, 00:49
            Podobno The Hitcher jest już w sieci (oczywiście - illegal :)))
    • dzida001 Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? 04.02.07, 21:58
      tez go lubie...fajnie że nie tylko ja:)bardzo często obsadzany w roli czarnych
      charakterów a szkoda...ma coś w sobie takiego co przykuwa uwage widza, jakąś
      magię:)pozdr.
      • miruka Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? 06.02.07, 20:12
        a pamietacie go z takiego serialu "Klarysa"
        • Gość: Kratka Clarissa IP: *.chello.pl 07.02.07, 11:38
          O, tam był przełajdacki, strasznie po prostu. Biedne dziewczę zapłaciło życiem za jego rozpustę. Ale i tak go kocham :))
          • Gość: pinus Re: Clarissa IP: *.ghnet.pl 08.02.07, 09:31
            alez tym bardziej
    • Gość: paycza Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? IP: *.in.uj.edu.pl 08.02.07, 09:51
      Hmmm, tak, baardzo go lubię:)) Jest szalenie przystojnym i seksownym mężczyzną.
      Najbardziej podobał mi się jako Boromir, z tymi dłuższymi włosami.
      • Gość: pinus Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? IP: *.ghnet.pl 08.02.07, 19:08
        ascie narobili, znalazlam sobie ta Clarisse na necie i zamiast robic dzisiaj
        tysiac rzeczy to ogladalam az mnie oczy bola
        ze tez sie oparla
        pozdrawiam wszystkich fanow Seana
        • imlardis2 Re: Sean Bean. Kto jeszcze lubi tego aktora? 08.02.07, 22:13
          No, ja bym się nie oparła :)))))
    • Gość: vela i to jak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 12:25
      można by zrobić ankietę, w którym filmie wygląda najlepiej ;-)
      uwielbiam go we wszystkich filmach (szczególnie jeśli gra czarne charaktery
      ;---) ale jednak tak jak wyglądał we Władcy mnie powala... ECH!
      a jak kradnie innym sceny w Big Empty!!
      • Gość: pinus Re: i to jak IP: *.ghnet.pl 13.02.07, 11:30
        moze to glupie ale z Seanem kojarzy mi sie ten aktor grajacy Sawyera w "Lost" a
        jak ich nie daj Boze porownac to ten drugi to taki chlystek wychodzi (i nie z
        racji wieku)
        • Gość: Kratka Re: i to jak IP: *.chello.pl 13.02.07, 16:15
          Może to przez te zielone oczy Holloway'a i Beana? Tak czy inaczej obaj w życiu prywatnym są bardzo kochani i porządne z nich chłopaki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka