Gość: rt IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 12:09 Podróba Even Horizon :(((( tyle, że badziewna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miras Re: Statek widmo IP: 213.25.86.* 16.04.03, 18:36 Nawet nie zły.Można obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szef Re: Statek widmo IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 18:48 Bardzo podoba mi się początek (motyw z linką) , oraz końcówka. Tak wg mnie film nie jest zły (były gorsze) i zakończenie powoduje że mam przeczucie że będzie część II . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szefer Re: Statek widmo IP: *.acn.pl / 10.64.8.* 18.04.03, 21:11 Dobry film. Tajemniczy. A pomysł z linką poprostu mistrzowski. polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingahey Re: Statek widmo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 23:55 To nie jest horror, to jakieś kommopelle de lofelle! Umieram! (((((((( )))))))) O O / /_ OOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Statek widmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 07:54 Ten film jest po prostu the Best!!! Uwielbiam horrory, ale "Statek Widmo" przeszedł moje oczekiwania!!! Jest bardzo trzymający w napięciu i tajemniczy... Ci, którzy mówią, że ten film jest do bani, na pewno nie oglądali go w pełnym skoncentrowaniu, w nocy i ze słuchawkami na uszach (nie umknie wtedy żaden przrażający odgłos) tak jak ja! Polecam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablok Re: Statek widmo IP: *.kulczyktradex.com.pl 17.05.03, 10:17 tak tak. idź do kina i załóż sobie słuchawki na uszy. najlepiej dźwiękoszczelne... koleś tak na serio. ten film należy sobaczyć w kinie a nie na kopii otrzymanej lub kupionej od pana kazia zza ściany. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: Statek widmo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 19:46 ja jeszcze nie byłam na tym horrorze.Może okazać się super!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @!@ Re: Statek widmo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 19:50 sssssssssssssssssuper:0)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz.glt.pl Iść na te chałe ? IP: 80.48.251.* 29.04.03, 19:51 Iść na te chałe ? (czy hałe? ) :) www.zobacz.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agula_10 Re: Statek widmo 11.05.03, 21:36 sa fajne kawalki ale ty sa tez dluzyzny (i tych jest niestety wiecej) uwielbiam horrory ale na tym po prostu sie nudzilam!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Statek widmo IP: 62.233.175.* 20.05.03, 10:03 Nuda. Po akcji z linka mozna przewidziec w zasadzie caly film. Standard. Grupa osob, opuszczony statek i duchy... Wiadomo, ktos zginie, ktos przezyje. Momentami wrecz mialem ubaw po pachy siedzac na tym w kinie. Najgorzej wydane pieniadze w tym roku to zakup biletow na ten film. Przynajmniej w/g mnie. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Statek widmo IP: *.pkp.com.pl 29.05.03, 16:31 Ten film to jest naprawdę super film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Statek widmo IP: 217.96.56.* 04.06.03, 09:17 "STATEK WIDMO" jest to film pelen grozy i napiecia!Trzyma widza w napieciu az do ostatniej minuty.Po prostu trzeba go obejrzec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kidnaperzy Badziewie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 21:53 Przed pierwszą godziną jest kitel koński, a potem jedzie gównem kocim. A tak wogóle to kicha końska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Badziewie IP: *.rtk.net.pl 16.07.03, 01:29 ten film owszem moze trzymac w napieciu, wsyzstkich 13latkow, nikogo wiecej. nudny, nudny, nudny i wstawka pod koniec ni ciul ni w oko. starta pieniedzy, nie da sie porownac do niczego. nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Statek widmo IP: *.chello.pl 29.07.03, 21:49 Oglądając film prawie nie odczuwałem napięcia ,a tym bardziej strachu. Jedyny fajny motyw w filmie to cała geneza opowieści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: Statek widmo IP: *.rybnet.pl / *.rybnet.pl 05.01.04, 20:32 Mnie się film podobał. Ta osoba, która oceniła go na jedną gwiazdkę, to pewnie jakaś kobieta o słabych nerwach... Ja z czystym sumieniem przyznałbym mu co najmniej dwie i pół gwiazdki. Film jest dobry, bo krwawy. Ale to już kwestia gustu. Lepszy od „Trzynastu duchów”. Ale nigdy nie pobije „The Ring” (żeby nie było - amerykańskiego remake'u, nie japońskiego „Ringu”). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: webster32 Re: Statek widmo IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.04, 14:26 Bardzo dobry Film. Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś