Dodaj do ulubionych

penelope cruz

IP: *.t4.ds.pwr.wroc.pl 15.04.07, 22:37
ktory film penelope cruz wykorzystuje najbardziej jej kobiecosc i seksownosc?
w ktorym emanuje najbardziej seksem?
Obserwuj wątek
    • Gość: K2 wszystkie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 12:03
      penelope i monica bellucci to chyba w tej chwili dwie najbardziej sex-owne aktorki, uwielbiam wszystkie filmy gdzie one grają:)
      • Gość: lindsay Re: wszystkie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:46
        Nie wiem co Wy widzicie w tej Penelopie. Że Bellucci jest piękna i seksowna to
        się zgodzę, ale Penelopa - imho ani szczególnie ładna, ani szczególnie seksy,
        taki jędzowaty typ urody. No ale coś musi w sobie mieć skoro po kolei zalicza
        najfajniejszych Hollywoodzkich przystojniaków, może jest dobra w łóżku?:)
        • Gość: K2 Re: wszystkie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:37
          penelope ma cos w sobie że powala mężczyzn na kolana, ale to tutaj chodzi raczej o jej sposób bycia i mimika tważy gra decydującą rolę niż uroda ciała:)
    • Gość: hmmm Re: penelope cruz IP: *.bulldogdsl.com 22.04.07, 21:15
      Niestety penelope mi sie nie podoba i wogóle aktorką jest przeciętną. Mnie się
      nigdzie nie podoba.
      • Gość: aptus Re: penelope cruz IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.07, 23:30
        Penelope Cruz jest niska i chuda,czyli nie jest taka super sexy;wykreowaly ja
        media. Belucci jest duzo bardziej sexy.Ja osobiscie gustuje w Petrlow,Scarlett
        Johnson, w super sexy Sharone Stone.
        Podoba mi sie takze, ulubienica Almodovara (zagrala role siostry przestepcy w
        KIKA)-dla mnie jest fascynujaca, ze wzgledu na jej nietypowa,ale jakze
        fascynujaca urode.
        • mallina Re: penelope cruz 29.04.07, 00:06
          Belucci -masz na mysli Bellucci?
          Petrlow -masz na mysli Paltrow?
          Scarlett Johnson -masz na mysli Scarlett Johansson?
          niby drobiazgi, a wiele zmieniaja;-)
          jak Ci sie tak te aktorki podobaja, to chybba warto sprawdzic jak naprawde sie
          nazywaja?
          (nawet Sharone Stone, to jednak Sharon Stone)
          • charade Re: penelope cruz 29.04.07, 12:23
            Penelope najlepiej chyba wygląda i najseksowniej w "Volver", który ostatnio
            oglądałam. Zaskoczyła mnie tam, przyznam się szczerze. Chyba o wiele lepiej
            przychodzi jej granie w ojczystym języku niż w angielskim. Poza tym absolutnie
            nie jest tam chuda ! Ma bardzo kobiecą figurę - biodra, duże piersi.

• Gość: lindsay Re: penelope cruz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 12:26
              Czytałam, że do Volvera specjalnie poprawiali jej kształty bo miała mieć tam
              bardziej krągłą figurę.
              • charade Re: penelope cruz 29.04.07, 12:28
                Jeśli tak, to świetnie im wyszło !

Gość portalu: lindsay napisał(a):

> Czytałam, że do Volvera specjalnie poprawiali jej kształty bo miała mieć tam
                > bardziej krągłą figurę.
        • Gość: lindsay Re: penelope cruz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 12:25
          > Penelope Cruz jest niska i chuda,czyli nie jest taka super sexy

Sugerujesz, że sexy są wysokie i grube?:)
          Paltrow jest chuda jak patyk, a do tego imho brzydka jak noc.
          Scarlett jest właśnie kreowana na symbol seksu. A jest bardzo przeciętna
          wizualnie, ma tylko spory biust i duży tyłek (niektórym tyle wystarczy:). Ale
          gdzie jej tam do Bellucci czy - porównując pupiaste - Jennifer Lopez, chocia z
          tej ostatniej żadna aktorka, ale piękna kobieta.
          Już jędzowata Penelopa jest bardziej zmysłowa od Scarlett.
          • charade Re: penelope cruz 29.04.07, 12:30
            No właśnie. A poza tym Scarlett J. też jest niska. No fakt, chuda też nie jest ;)))

Gość portalu: lindsay napisał(a):

> > Penelope Cruz jest niska i chuda,czyli nie jest taka super sexy
            >
            > Sugerujesz, że sexy są wysokie i grube?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka