Gość: ja IP: *.t4.ds.pwr.wroc.pl 15.04.07, 22:37 ktory film penelope cruz wykorzystuje najbardziej jej kobiecosc i seksownosc? w ktorym emanuje najbardziej seksem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K2 wszystkie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 12:03 penelope i monica bellucci to chyba w tej chwili dwie najbardziej sex-owne aktorki, uwielbiam wszystkie filmy gdzie one grają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lindsay Re: wszystkie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:46 Nie wiem co Wy widzicie w tej Penelopie. Że Bellucci jest piękna i seksowna to się zgodzę, ale Penelopa - imho ani szczególnie ładna, ani szczególnie seksy, taki jędzowaty typ urody. No ale coś musi w sobie mieć skoro po kolei zalicza najfajniejszych Hollywoodzkich przystojniaków, może jest dobra w łóżku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: wszystkie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:37 penelope ma cos w sobie że powala mężczyzn na kolana, ale to tutaj chodzi raczej o jej sposób bycia i mimika tważy gra decydującą rolę niż uroda ciała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: penelope cruz IP: *.bulldogdsl.com 22.04.07, 21:15 Niestety penelope mi sie nie podoba i wogóle aktorką jest przeciętną. Mnie się nigdzie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aptus Re: penelope cruz IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.07, 23:30 Penelope Cruz jest niska i chuda,czyli nie jest taka super sexy;wykreowaly ja media. Belucci jest duzo bardziej sexy.Ja osobiscie gustuje w Petrlow,Scarlett Johnson, w super sexy Sharone Stone. Podoba mi sie takze, ulubienica Almodovara (zagrala role siostry przestepcy w KIKA)-dla mnie jest fascynujaca, ze wzgledu na jej nietypowa,ale jakze fascynujaca urode. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: penelope cruz 29.04.07, 00:06 Belucci -masz na mysli Bellucci? Petrlow -masz na mysli Paltrow? Scarlett Johnson -masz na mysli Scarlett Johansson? niby drobiazgi, a wiele zmieniaja;-) jak Ci sie tak te aktorki podobaja, to chybba warto sprawdzic jak naprawde sie nazywaja? (nawet Sharone Stone, to jednak Sharon Stone) Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: penelope cruz 29.04.07, 12:23 Penelope najlepiej chyba wygląda i najseksowniej w "Volver", który ostatnio oglądałam. Zaskoczyła mnie tam, przyznam się szczerze. Chyba o wiele lepiej przychodzi jej granie w ojczystym języku niż w angielskim. Poza tym absolutnie nie jest tam chuda ! Ma bardzo kobiecą figurę - biodra, duże piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lindsay Re: penelope cruz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 12:26 Czytałam, że do Volvera specjalnie poprawiali jej kształty bo miała mieć tam bardziej krągłą figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: penelope cruz 29.04.07, 12:28 Jeśli tak, to świetnie im wyszło ! Gość portalu: lindsay napisał(a): > Czytałam, że do Volvera specjalnie poprawiali jej kształty bo miała mieć tam > bardziej krągłą figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lindsay Re: penelope cruz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 12:25 > Penelope Cruz jest niska i chuda,czyli nie jest taka super sexy Sugerujesz, że sexy są wysokie i grube?:) Paltrow jest chuda jak patyk, a do tego imho brzydka jak noc. Scarlett jest właśnie kreowana na symbol seksu. A jest bardzo przeciętna wizualnie, ma tylko spory biust i duży tyłek (niektórym tyle wystarczy:). Ale gdzie jej tam do Bellucci czy - porównując pupiaste - Jennifer Lopez, chocia z tej ostatniej żadna aktorka, ale piękna kobieta. Już jędzowata Penelopa jest bardziej zmysłowa od Scarlett. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: penelope cruz 29.04.07, 12:30 No właśnie. A poza tym Scarlett J. też jest niska. No fakt, chuda też nie jest ;))) Gość portalu: lindsay napisał(a): > > Penelope Cruz jest niska i chuda,czyli nie jest taka super sexy > > Sugerujesz, że sexy są wysokie i grube?:) Odpowiedz Link Zgłoś