Gość: Anita IP: *.aster.pl 18.04.07, 12:19 Kto oglądał ten film wczoraj na 2? Mnie się bardzo podobał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate-gun Re: 8 kobiet 18.04.07, 15:08 ja obejrzalam bo lubie intrygi, ale wykonanie nieco mnie irytowalo. przeslodzenie kolorami, niepotrzebne piosenki i wpleciony humor. nie lubie malo realistycznych kryminalow. aktorki mnie nie przekonaly. Odpowiedz Link Zgłoś
mhadau1 Re: 8 kobiet 19.04.07, 09:10 sorki, ale to nie jest klasyczny kryminał. cała akcja słuzy temu, żeby usłyszeć te piosenki, w wykonaniu najlepszych francuskich aktorek. Mi najbardziej zapadłą w pamięc - chyba pierwsza piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: 8 kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 17:23 Po prostu nie zrozumiałaś konwencji tego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: 8 kobiet 19.04.07, 18:16 konwencje zrozumialam, tylko mi sie ta rzeczona konwencja nie spodobala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: 8 kobiet IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.04.07, 14:55 Mnie ten film też nie przypadł do gustu. Nie moja bajka. Ale np. Basen - owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: 8 kobiet 18.04.07, 16:36 Polecam sięgnąć po pozostałą twórczośc tego reżysera, choć znacząco różni sie od "8 Kobiet" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba Re: 8 kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 12:10 Widziałam ten film po raz drugi. Za pierwszym razem jakoś mnie nie poruszył. Za to teraz bardzo. Film niby lekki i słodki jak beza, ale to tylko pozory. Wspaniałe aktorki. Co do piosenek - najbardziej wzruszyła mnie ta ostatnia. I tak, zgadzam się - warto obejrzeć inne filmy Ozona! Odpowiedz Link Zgłoś
lizabeth.scott Re: 8 kobiet 23.04.07, 16:51 ooo, sztrasznie go lubie! paszjami! chociaż moje właszne kryminały były żupełnie inne! Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: 8 kobiet 24.04.07, 10:19 Ten film to po prostu łączenie konwencji i gatunków. Postmodernistyczna zabawa. Generalnie słodki i śmieszny cukierek. Odpowiedz Link Zgłoś