Dodaj do ulubionych

NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 20:02
Najśmieszniejszym polskim filmem obrazem jest zdecydowanie NIC ŚMIESZNEGO
Obserwuj wątek
    • Gość: Wujcio Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 20:23
      no i co
      • Gość: kot Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 13.12.01, 22:23
        Reich i Wiedzmin, na tych filmach najbardziej sie uchachalem
    • Gość: aneta Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: 10.130.129.* 12.12.01, 14:31
      z ostatnich podobalo mi sie "pol serio".
      • Gość: anna Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 01:28
        Zdecydowanie - Nic śmiesznego!!!
        • Gość: Zoe Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.enterpol.pl / 192.168.9.* 09.06.02, 18:14
      • _anonim_ Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM 21.12.01, 13:32
        1.Mis
        2.Sami swoi
        3.Poszukiwany, poszukiwana.
        4.Seksisja
        5.Rejs
        6.Va Bank
        7.Alternatywy 4 (To z sentymentu bo mieszkalem kiedys w bloku ,ktory byl jak z
        filmu, kurcze nawet ludzie byli podobni. Nie bylo moze Aniola , ale za to byla
        bardzo wscibska sasiadka)

8.Rejs
        9.
        • Gość: ano Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.pwsz.elblag.pl 05.04.02, 15:07
          seksmisja
    • Gość: Kinga MIŚ i tylko MIŚ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 01:33
      Nie ma lepszego filmu. Uwielbiam Misia, Alternatywy 4 i Hydrozagadkę, a potem
      dopiero są inne cudowne filmy: NIe lubię poniedziału, Nie ma róży bez ognia,
      Rozmowy kontrolowane czy Rejs. MIŚ jest bezkonkurencyjny, ale kocham wszystkie
      polskie komedie. Nic śmiesznego też.
      • kasiulek Re: MIŚ i tylko MIŚ 13.12.01, 10:32
        Ja tez Misia uwielbiam, ale jeszcze dorzuce 'Poszukiwany, poszukiwana', Pokora
        lepszy od Hoffmana - Tootsie
        • Gość: Kinga Re: MIŚ i tylko MIŚ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 23:10
          Polskie komedie są cudowne.
        • Gość: Ewawa Re: MIŚ i tylko MIŚ IP: 217.153.32.* 28.03.02, 12:48
          kasiulek napisał(a):

> Ja tez Misia uwielbiam, ale jeszcze dorzuce 'Poszukiwany, poszukiwana', Pokora
          > lepszy od Hoffmana - Tootsie

W 100% się zgadzam. Pokora jest lepszy od Hoffmana. Moim zdaniem cały film jest
          lepszy!
      • Gość: abc Re: MIŚ i tylko MIŚ IP: 10.128.131.* 15.12.01, 18:40
        Hydrozagadka, Seksmisja, Miś - zdecydowanie w takiej kolejności
        ... a może nie ...
      • Gość: zojka Re: MIŚ i tylko MIŚ IP: 217.96.47.* 21.12.01, 13:04
        Nie Miś tylko "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" i monolog p. Nalberczaka na
        dworcu o dojezdzaniu do pracy. Poza tym ten film jest caly rewelacyjny!!!!!!!!!
        • Gość: OLO Komedie Barei są nr 1 IP: *.chello.pl 25.12.01, 15:08
          Komedie Barei są wg mnie nr 1 nie umniejszajac innym naszym filmom. Gra Tyma,
          Kowalewskiego to mistrzostwo świata!
          • Gość: Boryna Komedie Barei są nr 1 IP: *.dip.t-dialin.net 26.12.01, 12:50
            OLO mnie wyprzedzil. Ja rowniez uwazam komedie Barei za
            najlepsze i jedyne w swoim rodzaju. Mysle jednak, ze
            tak naprawde moga sie nimi rozkoszowac ci ktorzy sami
            zetkneli sie z tamta rzeczywistoscia. Bareja robil nie
            tylko wspaniale komedie. Potrafil rowniez rewelacyjnie
            pokazywac to z czym stykalismy sie codziennie, a czego
            wielokrotnie nie zauwazalismy. Czasami wystarczylo
            "normalne" zdarzenie ustawic w troszeczke innym
            swietle, a potem juz tylko isc tym tropem aby na koniec
            odkryc caly absurd powstalej sytuacji. Proste? Nie!
            Potrafil to robic tylko jeden czlowiek - Stanislaw Bareja.

Pozdrowienia
            • Gość: Dziunia Re: Komedie Barei są nr 1 IP: *.chello.pl 29.03.02, 20:03
              Zgadzam się w całej swej rozciągłości!!!!!!! Miś, Co mi zrobisz jak mnie
              złapiesz, Rozmowy kontrolowane, Nie ma róży bez ognia, itd. to są dopiero
              komedie!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: I`gor Re: Komedie Barei są nr 1-smutny wniosek IP: *.broker.com.pl 06.04.02, 12:57
                No tak Bareja i jego filmy są super...ale przerażające jest to, że nikt nie
                potrafi choćby w małym procencie zblizyć się do tego ironiczno-krytycznego
                spojrzenia na otaczające nas absurdy. I to jest ten smutny wniosek
        • Gość: Ina Bareja!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 10.01.02, 14:41
          Bareja bezapelacyjnie! Ale i Kondratiuk z "Dziewczynami do wzięcia" i "Czy jest
          tu panna na wydaniu"
    • Gość: Gromit Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.mystarhub.com.sg 12.01.02, 13:39
      1. Rejs
      2. Hydrozagadka
      3. Dziewczyny do wziecia
      4. Wniebowzieci

Natomiast nie moge zrozumiec co ktokolwiek widzi w Misiu. Pomimo dwukrotnego
      podejscia z dobra wola, uwazam ten film za niespojny, ciagnacy sie jak smrod za
      wojskiem i, co najgorsze, - niesmieszny.
      • Gość: Ina Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.01.02, 10:27
        Gromit, a "Czy jest tu panna na wydaniu?" Kondratiuka? Zapomniałeś czy nie
        widziałeś?
        Co do "Misia", moja rada jak go oglądać: zapomniec o wszystkich zachwytach, o
        tym co inni powiedzieli czy napisali i samemu go odkryć. Wiesz, tez mnie
        nigdy "Miś" nie brał ale trafiając na niego całkiem przypadkiem w weekend
        odktyłam w nim coś dla siebie i spodobał mi się. A widziałam chyba z 15 raz,
        ale po raz pierwszy bez uprzedzeń.
        Pzdr.
        • Gość: Gromit Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: 203.127.102.* 14.01.02, 11:23
          Niestety nie widzialem. To "niestety" odnosi sie do wszystkich filmow
          Kondratiuka ktorych nie widzialem.
          Co do Misia... nie wiem czy starczy mi samozaparcia, zeby podchodzic trzeci
          raz. W koncu jest tyle filmow, ktorych nie widzialem ani razu, ze chyba szkoda
          mi bedzie czasu. Ale dzieki za sugestie.
          • hokusai Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM 07.04.02, 21:01
            Och, miod w moje serce lejesz, bo ja tego Misia za Boga nie uwazam za smieszny
            film. Nuuuuuudny jak flaki z olejem. A po zachwytach przyjaciol nawet go
            kupilam na DVD, aby sie nim rozkoszowac do woli. Moze sie samozgwalce i podejde
            do niego jeszcze raz. Brrrrr!
    • Gość: kinia Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.polkos.com.pl 14.01.02, 10:33
      Filmy Barei, z "Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz" na czele. Rejs - klasyka,
      Dziewczyny do wzięcia i Wniebowzięci - cudo. Współcześnie - nic mi nie
      przychodzi do głowy.
    • Gość: kubek Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 15.01.02, 19:21
      Nie ma jednego filmu który można nazwać najśmieszniejszym. Oto kilka typów,
      wszystkie miejsce pierwsze:
      1. Miś: niesamowite dialogi i dobrze ukazane absurdalne realia lat 80
      2. Rejs: dialogi jak wyżej, ponadto mój najlepszy polski aktor ( nieżyjący ),
      Jan Himilsbach
      3. Nie ma rózy bez ognia: świetne role Dobrowoleskiego ("jogibanu") i Tyma (
      Zenka )
      4. U Pana Boga za piecem: współczasna komedia, szczególnie niesamowita rola
      proboszcza, który wie wszystkko co dzieje się we wsi, nawet to co kto i kiedy w
      sklepie kupował, a pokuty udziela przez pagery
    • puppetmaster Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM 17.01.02, 19:27
      Quo Vadis, Wiedzmin... mozna sie usmiac, a to, ze filmy nie byly planowane jako
      komedie, czyni je jeszcze smieszniejszymi.
    • Gość: anmanika najśmieszniejszy......007 zgłoś się IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.01.02, 12:12
      Dla mnie najśmieszniejszy jest serial 007 zgłoś się. Te dialogi, te postacie i
      gażety rozśmieszają mnie do łez za każdym razem. Ciekawa jestem czy to efekt
      nie czy zamierzony przez reżysera?
      • Gość: bernard Re: najśmieszniejszy......007 zgłoś się IP: *.boleslawiec.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 13:01
        Obejrzyjcie "Pół serio". To nie miał być film, goście skleili to z etiudek dla
        tv. Powstało coś cholernie zabawnego i prawdziwego. Świetne zdjęcia, świetne
        aktorsto, świetny rytm. Najlepsza poslka komedia... ostatnich lat. bernard@b-
        c.pl
        • kwik Re: najśmieszniejszy...... 26.03.02, 13:55
          1. wniebowzięci

na "nic śmiesznego" śmiałam się... z rozpaczy.
    • Gość: Mo Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM to MIŚ!!! IP: *.acn.waw.pl 26.03.02, 14:16
    • Gość: maax Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.03.02, 22:06
      Mi sie najbardziej podobaly:
      'Ewa chce spac'
      'Gangsterzy i filantropi'
      'Sami swoi'
      • Gość: VIKINGaS Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: 213.255.126.* 19.04.02, 17:39
        1REJSO-MISIO-WNIEBOWZIECI I KILERY OBA . WSZYSTKO OGLONDANE NA EMIGRACYI WIEC
        UBAW JESZCZE LEPSZY.
    • Gość: Baska Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 22:56
      U mnie na 1 miejscu bezwzglednie jest ,,Mis''.
    • Gość: Hollow Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 11:53
      Miś to absolutne dzieło sztuki. Bareja był po prostu genialny .
      • Gość: maciej+s Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.02, 00:10
        Zdecydowanie dokument Piwowskiego (tytuł?) z poborowymi!!!
        • trawnik Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM 30.03.02, 20:38
          ten tytuk to chyba 'krok'
    • Gość: brus "Czy są tu panny na wydaniu" IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 08:29
      Polecm wszystkim ten film Kondratiuka z lat 70-ych. Moim zdaniem jest lepszy
      od "Rejsu".
      • Gość: Ewawa Re: IP: 217.153.32.* 28.03.02, 13:05
        Gość portalu: brus napisał(a):

> Polecm wszystkim ten film Kondratiuka z lat 70-ych. Moim zdaniem jest lepszy
        > od "Rejsu".

Miś oczywiście i "cały " Bareja. Ale co powiecie o przedwojennym "Piętro niżej"
        czy Paweł i Gawel?

• Gość: Vesna Do Brusa IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.03.02, 13:15
        Brus - to moj #2 zaraz po "dziewczynach do wzięcia" - dałabym wiele by móc to
        kolejny raz obejrzeć. Ale telewizja jakoś takimi filmami nie chce nas nakarmić.
        Masz moze jakis pomysł gdzie ten film dorwać????
    • Gość: onek Jak rozpętałem II Wojnę Światową IP: *.opole.dialup.inetia.pl 29.03.02, 09:13
    • Gość: Katinka Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 20:27
      MIŚ!!!!!!!!!!!!!!!! "Parówkowym skrytożercom mówimy NIE!". Cytat roku
    • pierzaczek Re: 3 x MIŚ 29.03.02, 21:11
      Miś Miś Miś
      • Gość: Milene Re: Anty-Mis IP: *.w.club-internet.fr 29.03.02, 22:46
        Pewnie sie wszystkim naraze, ale "Mis" obejrzany po raz drugi chyba 2 lata
        temu byl dla mnie wyjatkowo glupim filmem.
        A w latach osiemdziesiatych zarykiwalam sie ze smiechu i znalam go prawie na
        pamiec.
        Dodam, ze inne stare komedie typu "Nie ma rozy bez ognia" czy "Nie lubie
        poniedzialkow" dalej mi sie podobaja i z checia je ogladam. Ale "Mis" niestety
        jest dla mnie wyjatkowo debilny.
        • Gość: marlesz Re: Anty-Mis IP: 192.168.4.* 30.03.02, 20:30
          Może masz inne poczucie humoru - miś to raczej humor abstrakcyjny (chociaż
          właśnie najśmieszniejsze jest to, że sytuacje tam opisane w Polsce były i są
          możliwe)

pozdrawiam
          • Gość: Milene Re: Anty-Mis IP: *.w.club-internet.fr 30.03.02, 21:55
            Gość portalu: marlesz napisał(a):

> Może masz inne poczucie humoru - miś to raczej humor abstrakcyjny (chociaż
            > właśnie najśmieszniejsze jest to, że sytuacje tam opisane w Polsce były i są
            > możliwe)
            >
            > pozdrawiam

Mis nie ma nic wspolnego z humorem abstrakcyjnym. Film jest oparty na realiach
            lat 80-tych
            Misia ogladalam po raz pierwszy w 85 roku i wtedy podobal mi sie.
            W 2000 roku wydal mi sie strasznie przerysowany i doprawdy malo smieszny.
            Obejrze chyba jeszcze raz, bo mam kasete w domu, ale nie wydaje mi sie, ze
            zmienie zdanie, bo wszystki inne ulubione polskie komedie ogladam z wielka
            przyjemnoscia czyli humor mi sie chyba az tak nie zmienil.

• Gość: scooti Re: Anty-Mis IP: *.centrala.kbsa / 10.1.11.* 05.04.02, 13:09
          Gość portalu: Milene napisał(a):

> Pewnie sie wszystkim naraze, ale "Mis" obejrzany po raz drugi chyba 2 lata
          (...) > A w latach osiemdziesiatych zarykiwalam sie ze smiechu i znalam go prawie na
          > pamiec.
          ciekawe - po jednym obejrzeniu znałaś go "prawie na pamięć" - gratuluję genialnej pamięci... ale trochę
          Ci nie wierzę...

> Ale "Mis" niestety jest dla mnie wyjatkowo debilny.
          O gustach się nie dyskutuje... ale trochę mi Cię żal (to co Cię śmieszy, jak nie MIŚ) - zwłaszcza, że w
          latach 80-tych raczej dzieckiem nie byłaś (patrz Twoja wypowiedź wyżej) i znasz realia tamtych lat. Film je
          doskonale oddaje, odbijając je w lekko krzywym zwierciadle. Ale Ciebie to nie śmieszy, Ty tego nie
          widzisz... I co ... i jeszcze bardziej mi Cię żal !!!
          • Gość: Milene Re: Anty-Mis/ Scooti IP: *.w.club-internet.fr 08.04.02, 10:22
            Gość portalu: scooti napisał(a):

> Gość portalu: Milene napisał(a):
            >
            > > Pewnie sie wszystkim naraze, ale "Mis" obejrzany po raz drugi chyba 2 lat
            > a
            > (...) > A w latach osiemdziesiatych zarykiwalam sie ze smiechu i znalam go p
            > rawie na
            > > pamiec.
            > ciekawe - po jednym obejrzeniu znałaś go "prawie na pamięć" - gratuluję genialn
            > ej pamięci... ale trochę
            > Ci nie wierzę...
            >
            > > Ale "Mis" niestety jest dla mnie wyjatkowo debilny.
            > O gustach się nie dyskutuje... ale trochę mi Cię żal (to co Cię śmieszy, jak ni
            > e MIŚ) - zwłaszcza, że w
            > latach 80-tych raczej dzieckiem nie byłaś (patrz Twoja wypowiedź wyżej) i znasz
            > realia tamtych lat. Film je
            > doskonale oddaje, odbijając je w lekko krzywym zwierciadle. Ale Ciebie to nie ś
            > mieszy, Ty tego nie
            > widzisz... I co ... i jeszcze bardziej mi Cię żal !!!

No coz, moge Ci tylko zazdroscic tak dobrego gustu. A teraz ide plakac bu, bu...
            Dobra komedia to film ponadczasowy, a Mis do takich nie nalezy. Smieszny byl w
            latach 80-tych bo opisywal tamta rzeczywistosc. Teraz po prawie 20-latach moze
            smieszyc tylko nostalgikow. A ja do nich nie naleze.
            Poza tym humor tego filmu jest dosyc prymitywny. No ale de gustibus non
            disputandum est.
            Tobie jest mnie zal a ja zazdroszcze ci, ze mozesz sie smiac z byle czego.
    • tony.soprano Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM 29.03.02, 22:46
      (1) MIŚ - Ochódzki Ryszard na zawsze nasz! Trudno co robić. Ekstradycja.
      (2) NIE MA RÓŻY BEZ OGNIA - Jurek Dąbczak na zawsze nasz! Jogi_ba_bu. Bardzo
      dobrze - dostateczny.
      (3) SEXMISJA - Maksio na zawsze nasz! Dajcie tu jakąś muzyczkę. Booooocian!
      (4) CO MI ZROBISZ JAK MNIE ZŁAPIESZ - Dudała na zawsze nasz! Jak plan?
      Hmmm...tak na prawdę to 60 procent. No to będziemy musieli się rozstać?!
      (5) REJS... panie Kazimierzu...

Jak to dobrze urodzić się w Polsce...
    • Gość: Marquez1 Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.net.autocom.pl 30.03.02, 13:17
      Seksmisja
      Sami swoi,Nie ma mocnych,Kochaj albo rzuć
      Poszukiwany,poszukiwana
      Bareja z lat 60(bez tych całych Misiów itp.)
    • Gość: mać Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: 62.233.145.* 30.03.02, 16:37
      całego wątku nie przejrzałem i nie wiem czy ktoś wspomniał o
      SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO JORKU. bardzo śmieszny i z wspanialymi kreacjami aktorów.
      poz,mać
      • Gość: Paxon Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.zlo.cxt.pl 30.03.02, 18:43
        Dla mnie zawsze numerem jeden bedą "ZMIENNICY" -Bareja rządzi !
        • Gość: JACEK Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 18:58
          co mi zrobisz jak mnie złapiesz

najlepszy rezyser - Bareja

aktor - wilhelmi
        • Gość: uyco Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: 62.233.156.* 02.04.02, 10:45
          nie ma tygodna, zebym czegos z barei nie obejrzal. a zmiennicy - ilekroc
          ogladam (ROBIE TO CZESTO BO MAM NAGRANYCH) - zawsze znajduje cos nowego. BAREJA
          RULES!!!!
    • Gość: ania Re: wojna domowa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 21:42
      Tylko wojna domowa - oglądałam wielokrotnie i zawsze tak samo mnie śmieszy
    • Gość: agnes Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 00:40
      a ja uwazam, ze "ck dezerterzy".
    • anntad Wszystkie filmy Stanisława Barei 31.03.02, 13:39
      Trudno jest wybrać z jego twórczości filmowej ten jeden jedyny.
    • Gość: Anka Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.chello.pl 31.03.02, 20:06
      Jak dla mnie - "Seksmisja". Uwielbiam ten film, oglądałam setki razy, ale za
      każdym razem podoba mi się inaczej. Ściągnęłam sobie nawet dialogi Maksia i
      Albercika. Są niezapomniane.
      No i oczywiście nasz poczciwy Bareja. Jest niezastąpiony. Jego filmy zawsze
      wygrywają i amerykańskimi o tej samej porze w TV. Chwała mu za to!
    • Gość: greg Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: 192.168.0.* 01.04.02, 03:09
      Moim skromnym zdaniem licza sie tylko te filmy które sa ponadczasowe, które
      ogląda siię jednakowo dobrzeniezaleznie od epoki w której żyjemy. Z tej racji
      Mis poza kilkunastoma wspaniale zagranymi dialogami rzeczywiście wydaje sie
      miałki i nieco prostacki- humor mało wysilony tak typowa łatwizna widoczna w
      późnych filmach barei- "Poszukiwany poszukiwana " na ich tle to arcydzieło.
      Mnie osobiście podobają się filmy komediowe nie odwołujące sie do gagów ala
      kino nieme , i może was zaskocze ale jednym z najchetniej oglądanych filmów
      komediowych jest "Czterdziestolatek" z lat 70-tych. Film który dojrzewa jak
      dobre wino, perfekcyjne aktorstwo, konstrukcja klasyczna, walor pewnego
      dokumentu z epoki, z tej samej przyczyny podoba mi sie inny film
      gruzy "dzięcioł" - mało efekciarski film ale z jakimś kasandrycznym
      przesłaniem, obnażający nicośc jednostki w sposób komediowy- majstersztyk.
      Podfoba mi sie też np też brunet, dyzma, .
      • ladylike Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM 01.04.02, 12:55
        "Seksmisja","Chlopaki nie placza"
        • Gość: jasiu Re: NAJŚMIESZNIEJSZY POLSKI FILM IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 14:10
          Bareja przede wszystkim (od 1972 czyli Poszukiwany poszukiwana), Chęciński z
          trylogią Sami swoi i Rozmowy kontrolowane. Machulski (Vabaki i Seksmisja. Kiler
          moim zdaniem do tych filmów się nie umywa), Piwowski, Chmielewski (Jak
          rozpętałem i Nie lubie poniedziałku). Z seriali oprócz twórczości Bareji typuje
          Gruzę z Wojną domową (Rudzki!!!) i 40-latkiem z lat 70-tych. Nie trawię za to
          zupełnie prób komediowych Pazury (może z wyjątkiem Nic śmiesznego).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka