Dodaj do ulubionych

WASZA ULUBIONA KOMEDIA

15.08.03, 12:59

Obserwuj wątek
    • myshen82 Re: WASZA ULUBIONA KOMEDIA 15.08.03, 13:01
      aaa!!! zapomniałam napisać
      czy macie jakąś ulubioną komedię która was zawsze śmieszy
      i nigdy sie wam nie nudzi?
      Moje to 'Noc na ziemi'
      'Bridget Jones'
      'Poszukiwany poszukiwana'
      • kumas Re: WASZA ULUBIONA KOMEDIA 15.08.03, 16:04
        ...trylogia "Powrót do Przeszłosci"
        "Kariera Nikodema Dyzmy"
        "Rejs"
    • myshen82 Re: WASZA ULUBIONA KOMEDIA 15.08.03, 16:10
      zapomniałam dodać wszystkie filmy Allena.... zwłaszcza
      Drobne Cwaniaczki i Celebrity
    • Gość: grzenio Re: WASZA ULUBIONA KOMEDIA IP: *.telia.com 16.08.03, 01:02
      Oczywiscie "Nie lubie poniedzialku"
    • Gość: kpsting Re: WASZA ULUBIONA KOMEDIA IP: 12.152.252.* 16.08.03, 16:56
      Well, nie mam jednej ulubionej komedii, kazda ma swoje wzloty i upadki. Chociaz
      najmniej upadkow ma chyba 'Seksmisja'
      Z obcych to 'This is Spinal Tap'(Rob Reiner, 1984), komedia improwizacyjna o
      fikcyjnym zespole rockowym
      • the_reda Re: WASZA ULUBIONA KOMEDIA 16.08.03, 17:07
        Zdecydowanie "C.K. Dezerterzy" i "Poszukiwany, poszukiwana",
        Niezapomniane cytaty: "Marysiu, pan mówi!" albo lepszy
        jednej z pracodawczyń Marysi,która zapytana o zawód męża
        odpowiada: "Mój mąż z zawodu jest....dyrektorem" hehe
        Ciekawe gdzie można taki zawód zdobyć, chętnie bym
        skorzystała :)

Pozdrawiam
        reda
        • Gość: Edziak Re: Pytanie o tytul IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.08.03, 10:14
          Na pewno "Seksmisja" "Vabanki" i cos tam by sie jeszcze znalazlo, ale jednego
          tytylu nie moge sobie przypomniec a scena w tym filmie nadal mnie smieszy jak
          sobie ja przypomne. Zamachowski ucieka przes zomowcem i jest to najlepszy
          poscig swiata, biegna i obaj sie mecza ale nie poddaja, jaki to byl tytul?
          Ludzie pomozcie.
          • Gość: Marta Re: Pytanie o tytul IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 11.09.03, 17:52
            "Zawrocony" K. Kutza. Swietny film i swietny Zamachowski, ale ja tez sie
            zmeczylam ogladajac ten poscig:)))
    • Gość: Asiek Re: WASZA ULUBIONA KOMEDIA IP: *.exbud.com.pl / 10.40.23.* 21.08.03, 07:40
      "Kiedy Harry poznał Sally" - wpradzie jest to tzw. "komedia romantyczna", ale
      dla mnie buje wszystko. Jest świetnie skręcona, można się naprawdę pośmiać a
      przy okazji - bardzo daje do myślenia. No i jeszcze jedno - najlepsza scena
      komediowa wszech czasów: Meg Ryan udajaca orgazm w knajpie. Polecam, polecam,
      polecam!!
      • yagnieszka Re: WASZA ULUBIONA KOMEDIA 11.09.03, 18:33
        "Some like it hot" - w polskim tlumaczeniu "Pol zartem, pol serio"
    • Gość: Maclav Re: WASZA ULUBIONA KOMEDIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 22:57
      Takie jakieś smutne te komedie lubicie. Przeciez o niebo śmieszniejsze są filmy
      braci Zucker i ich ekipy np: Top Secret (Ściśle tajne) pamiętam że musieli film
      wyłączyć bo umierałem ze śmiechu jak już na samym początku zamiast pociągu
      odjechała stacja. Inne to :
      NAGA BROŃ 1,2,3
      CZY LECI Z NAMI PILOT
      SPOKOJNIE TO TYLKO AWARIA
      MONTY PYTHON - ŚWIĘTY GRALL
      MONTY PYTHON - ŻYWOT BRIANA
      MONTY PYTHON - SENS ŻYCIA
      NIEME KINO (BROOKSA) Pierwszy raz Śmieszy
      AMAZONKI NA KSIĘŻYCU (Amazon Woman on the Moon) Wielu reżyserów
      FATALNY INSTYNKT
      i wiele innych

Z polskich:
      MIŚ
      REJS
      CO MI ZROBISZ JAK MNIE ZŁAPIESZ
      NIE MA RÓŻY BEZ OGNIA
      BRUNET WIECZOROWĄ PORĄ
      NIE LUBIĘ PONIEDZIAŁKU Może nie tak śmieszna komedia ale czuje sentyment i
      często wracam do niej w niedziele.
    • Gość: mxt Re: WASZA ULUBIONA KOMEDIA IP: *.server.ntl.com 12.09.03, 13:40
      Moja Macocha Jest Kosmitka - z Kim Basinger i Danem Aykroydem - tez musialam
      zastopowac wideo bo sie potoczylam pod stol ze smiechu....
      no i Poszukiwany Poszukiwana!
      • Gość: NEOspasmin uwaga! twoj ulubiony krwiopijca patrzy! IP: *.acn.waw.pl 12.09.03, 13:47
        czesc,
        jak wakcje?
        Bylas ma Kurpiach?
        • Gość: mxt a wlasnie ze nie bo to ja jestem teraz krwiopijca! IP: *.server.ntl.com 12.09.03, 14:07
          wakacje ok, Hiszpania (my Brytole lubimy miejsca gdzie nam na sniadanie podaja
          weetabix.... zadnych tam nieznanych zagranicznych potraw od ktorych sie tylko
          dostaje FOOD POISONING BEWARE!!!! BEWARE!!!!
          nie odzywalam sie dluuuuuuugo bo w miedzyczasie awansowalam na Krwiopijce
          (nastepny schodek kariery - zostac Hindusem)
          a moj repertuar kinowy w miedzyczasie jest frustrujaco nieobecny w Polsce!
          Igby Goes Down na przyklad.... dolujacy jak jasna cholera - bardziej niz Ken
          Loach - frustracja klasy sredniej - to dopiero interesujaca kwestia!
          • Gość: NEOspasmin To jak teraz do ciebie sie zwracac :Memsahib mxt? IP: *.acn.waw.pl 12.09.03, 14:46
            gratulacje z powodu awansu, ale widze ze do forum wracasz jak do starych kapci.
            Co teraz robisz?Przytylas od tego awansu?
            Moje dziecko tez bylo w wakacje w Hiszpanii. Studiowalo zmywanie i
            dyskoteki.Chyba, bo malo co mowi.Moze to gazpacho tak podzialalo?
            Napisz,prosze,o tym Igby. Odlozywszy wczesniej hinduska trzcinke krwiopijczyni.
            To co tu chodzi w kinach widzisz pewnie z wpisow.
            m
            • Gość: mxt Re: To jak teraz do ciebie sie zwracac :Memsahib IP: *.server.ntl.com 12.09.03, 14:55
              kapcie fantastyczne - nigdy dosyc starego Forum! Igby Goes Down jest
              idiotyczna opowiescia o nastolatku z dysfunkcjonalnej Nowojorskiej rodziny
              sredniej klasy - ktora moge sobie tylko wyobrazic i wymaga to wysokiego
              poziomu kosmopolitycznej tolerancji, bo BYLEKTO powie od razu: 'a o co tu u
              diabla chodzi, dzieciak sie ma niezle, nookie z dziewczyna swojego wujka, co
              tez mozna chciec wiecej?' pozdr.
              a dzisiaj ide zobaczyc Piratow - i ani mi sie waz wyrazac deprecjonujacych
              opinii!!!
              • Gość: NEOspasmin Re: To jak teraz do ciebie sie zwracac :Memsahib IP: *.acn.waw.pl 12.09.03, 15:01
                Piratow nie widzialem.Wiec umilkne.
                Twoje tez pewnie tu trafi -jak dozyje zobacze.
                O sobie dosc powsciagliwie- w koncu nie masz rozmiarow kina:)
                m
                • Gość: mxt albo po prostu 'Drogi Krwiopijco' IP: *.server.ntl.com 12.09.03, 15:09
                  Moje co trafi? moje rozmiary to hmmmmm temat drazliwy ale do Millenium Dome mi
                  tyyyyyyyyyyyyyle brakuje ze mnie to bardzo pociesza - czytales Kaluzynskiego
                  wywiad? moj wrodzony cynizm i sarkazm zamarl z kretesem - takie to smutne.
                  • Gość: NEOspasmin 'Droga Krwiopijco! IP: *.acn.waw.pl 12.09.03, 15:13
                    film po ktorym mi przed chwila opowiadalas.Tez tu trafi-jak dozyje zobacze.
                    kaluzxynskiego widzialem ale jeszcze nie zdazylem.Weekend
                    czesc
                    m
                    • Gość: mxt Re: 'Droga Krwiopijco! IP: *.server.ntl.com 12.09.03, 15:21
                      pa pa... musze zaczac myslec o Glebokiej Analizie Alternatywnych Reprezentacji
                      Swiatowego Kina - moze mnie kurde znowu wydrukuja w makulaturze...?
                      pozdrowienia
                      ania
                      • Gość: mxt post scriptum dla neofrytki IP: *.server.ntl.com 12.09.03, 15:30
                        ale Sweet Sixteen jesli nie widziales to grzech - (chyba???) najnowszy Loach i
                        taki to socjalizm ze az dech zapiera....
                        pozdrowionka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka