Gość: kris IP: *.trzebinia.msk.pl 22.01.08, 23:06 jak donosi CNN..został znaleziony martwy w swoim apartamencie hotelowym...szkoda....bardzo młody był dopiero 28 lat... ['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gzymsa Re: Heath Ledger nie żyje.... 22.01.08, 23:18 hmm...o 4 lata ode mnie młodszy...powariowali, że umierają tak młodo... w wikipedii napisali, że przedawkował lekarstwa. jak zwykle niezrozumiałe i szokujące dla mnie :/ jak mawiał Oscar Wilde "wszystko można zanegować - oprócz śmierci" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Heath Ledger nie żyje.... IP: *.chello.pl 22.01.08, 23:54 ['] Tak mi smutno... Uwielbiałam go za BBM. A teraz się zabił. Młody, piękny chłopak. Ta wiadomość zupełnie wytrąciła mnie z równowagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpsting Re: Heath Ledger nie żyje.... IP: *.new-york-23rh15rt.ny.dial-access.att.net 23.01.08, 15:51 zara, zara, spoko. gdzie podaja ze sie zabil? na razie najbardziej prawdopodobne jest to ze byl przepracowany i spal bardzo malo. wzial za duzo lekow nasennych i boom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Heath Ledger nie żyje.... IP: *.chello.pl 23.01.08, 17:04 Kiedy to pisałam, najbardziej prawdopodobna wersją było samobojstwo. Teraz już faktycznie mówi się o nieszczęśliwym wypadku i przedawkowaniu środków nasennych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Heath Ledger nie żyje.... IP: *.eranet.pl 23.01.08, 01:04 wielka szkoda... tu jest wiecej informacji: cityroom.blogs.nytimes.com/2008/01/22/actor-heath-ledger-is-found-dead/index.html?hp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breneka Re: Heath Ledger nie żyje.... IP: *.gprs.plus.pl 29.12.08, 20:18 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Heath Ledger nie żyje.... 23.01.08, 05:16 Szkoda, bo facet miał talent... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciri Re: Heath Ledger nie żyje.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.08, 09:51 Wielka szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Heath Ledger nie żyje.... IP: 38.112.25.* 23.01.08, 15:50 Facet bu zdolny ale tak to juz jest w tym filmowym swiecie ciezko byc normalnym czlowiekiem. On byl uzalezniony od heroiny przez dlugi czas i ponoc po rozstaniu z narzeczona byl w duzej depresji. Kto wie co tak naprawde sie stalo..Jedyne co nam teraz pozostalo to jego filmy. Szkoda faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Heath Ledger nie żyje.... IP: *.chello.pl 23.01.08, 17:07 Skąd masz informacje o tym, że był uzależniony od heroiny? Odpowiedz Link Zgłoś
197575a Re: Heath Ledger nie żyje.... 23.01.08, 09:54 Kurcze, poczułam się tak, jak przed laty, kiedy dotarła do mnie wiadomość, że River Phoenix nie żyje. Szkoda, miałam wrażenie, że to filmowe zwierzę i jeszcze tyle było przed nim w życiu i do zagrania. Dziś przypomnę sobie TBM -na pamiątkę Odpowiedz Link Zgłoś
nancy75 Re: Heath Ledger nie żyje.... 23.01.08, 12:11 a mnie w miniony weekend naszło znowu na oglądanie BBM ..;/ Ech, szkoda chłopaka.... Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.l.c.e.v.i.t.a Re: Heath Ledger nie żyje.... 25.01.08, 16:25 ['] to straszne! dopiero co się dowiedziałam... jeden z moich ulubionych aktorów... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleera Re: Heath Ledger nie żyje.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 00:26 Cholera! A tak genialnie zagrał Jokera...szkoda go Odpowiedz Link Zgłoś